Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 8
florinela79 spune:
Buna seara fetelor! Am inteles eu e vb de Maria K..cea care se chinuieste sa nasca....?? sau o lata Mariuca??
Oricum ar fi sa-i ajute Dumnezeu sa nasca mai repede si usor!
Eu am fost la medic, am facut ecografie, dupa eco. DNP 24 martie, dupa UM 21 martie......adica sunt in 34+4 zile dupa eco si dupa UM in 35.
Sunt ingrijorata, chiar suparata pentru ca bebe are doar 1943g,51cm si mie mi se pare putin ...medicul a zis ca e bine, ca se va naste la 3kg...si sa ma hranesc bine, in special proteina si sa ma odihnesc.
Despre nastere vorbim peste 2 saptamani, colul s-a scurtat un pic.
Dar sunt tare suparata de greutatea copilului.
Florinela 34+
florinela79 spune:
Mititica,sa fii bine sa aduci pe bebe cu bine pe lume,....e bine ca este dezvoltat si o sa fie bine.
Cand am aflat vestea, ca ai pierdut dopul m-am speriat, eu am UM 17.06.2008 ca si tine.....si ma gandeam Doamne fereste ca al meu e slabut are doar 1943Kg...si sunt foarte ingrijorata.
In greutate eu am luat foarte putuin in ultima luna....o sa mananc mai multa carne, ciuperci, cascaval..poate ia in greutate mai mult....offf
Florinela 34+
danonique spune:
FLORINELA sa treaca supararea.Nu are sens sa iti faci probleme ptr ca greutatea e doar aproximativa fiind stabilita prin corelarea masuratorilor ecografice cu niste date statistice.De regula aceasta greutate poate varia cu +/_ 15%.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
georgiana310 spune:
Florinela, nu cred ca ai motiv de suparare!!! Nu te agita degeaba! E in grafic!!!
VAAAAI, acum chiar imi vine sa ma duc la spital sa vad ce e cu Maria... Si cunosc ceva obstretician la GINE 1... CUM SA O LASE DE ASEARA FARA NIMIC??? Sper sa nu supar pe nimeni ca zic asta dar... cu toate ca nu ma scot 50 milioane afara din casa, de-aia ma duc la clinica privata!!!
Cum sa facem sa stim de Maria sau sa o ajutam cumva?!...
31+ Brisees
gia
aris26 spune:
ce fac fetele?
saraca maria, cred ca se fac 24 de ore de cand a plecat la spital in curand.
eu parca am primit un shut in fund si am plecat in orash: am luat caditza, pompa electrica, monitor audio si cu senzor de mishcare/respiratie, pampers, tampoane de sani...etc. am venit acasa si am impachetat tot frumos in pungutze cu fermoar(am scos si aerul ca sa ocupe mai putin loc)
denisa - bine ai revenit acasa, avem o banuiala ca ai ajuns la perfuzii. dar totul e bine cand se termina cu bine ai grija de tine si pitica
florinela - glumesti? e f bine cat are bb. la mine toata sarcina aparea ba cu cateva zile mai mare ba cu cateva mai mic.nicioadata nu mi-am facut nici cea mai mica problema. copii nostri nu sunt shabloane. daca toti ar ieshi exact la greutatea indicata de soft-ul ecografelor ar insemna ca absolut toti copii sa aiba 3,6kg nici mai mult mici mai putin.ca sa nu mai zic ca nu e decat o aproximare, uita-te la plici, acum o saptamana ecograful arata 4 kg si acum, la nashtere a avut 3,6. eroarea e valabila si in plus si in minus.
34+
poze
AMR 6 saptamani
Monnvas spune:
Leeloo multumim, te asteptam cu vesti.
Miruna depinde unde (oras, spital). In general in jur de 300 euro (asta ar fi un soi de medie).
Monica Elefantica 36+ CRI
CASA LU' BEBE
aris26 spune:
miruna - trebuie sa afli detalii de la cineva care a nascut la maternitatea si cu doctorul cu care nashti tu. alte sume sunt irelevante. pot sa iti zic ca am auzit scoruri intre 5-600 euro si 0lei.
34+
poze
AMR 6 saptamani
adirys21 spune:
Florinela nu trebuie sa fii ingrijorata...eu stiu ca in ultimele saptamani de sarcina bebe ia mai mult in greutate...si plus ca la eco sunt doar niste masuratori care nu sunt exacte...stai linistita ca o sa fie bine.
Georgiana...nu stiu ce am putea face sa o ajutam pe Maria...ce rau imi pare ca trece prin asta.
35+ Andrada Teona
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florinela79 Buna seara fetelor! Am inteles eu e vb de Maria K..cea care se chinuieste sa nasca....?? sau o lata Mariuca?? Oricum ar fi sa-i ajute Dumnezeu sa nasca mai repede si usor! Eu am fost la medic, am facut ecografie, dupa eco. DNP 24 martie, dupa UM 21 martie......adica sunt in 34+4 zile dupa eco si dupa UM in 35. Sunt ingrijorata, chiar suparata pentru ca bebe are doar 1943g,51cm si mie mi se pare putin ...medicul a zis ca e bine, ca se va naste la 3kg...si sa ma hranesc bine, in special proteina si sa ma odihnesc. Despre nastere vorbim peste 2 saptamani, colul s-a scurtat un pic. Dar sunt tare suparata de greutatea copilului. Florinela 34+ |
Florinela, relaxeaza-te, medicul a zis ca e bine! 3 kg mie mi se pare excelent, fratele meu a avut 3,200 si e inalt si sanatos!
Haide, burtica sus, asa cum spusese frumos o fata!
Sa vezi ce bebe frumos faci!
35+ cu