Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 9
shasa spune:
Fetelor hai sa va dau o floricica Nu va mai suparati cu MARIA. S-ar putea sa fie intradevar destul de nedureroase contractiile pe care le are. Daca spune ca nu prea le simte inseamna ca asa este. Nu mai stiu care mamica spunea ca si ea avut un travaliu foarte lung si ca durerile intese au fost abia spre final. Asa a fost si la mine la amandoi bebeii. Durerile puternice sunt de pe la dilatatie 7 in sus. Deci burticile sus si nu va mai ganditi la ce-i mai rau. Hai sa indreptam spre ea ganduri pozitive. Va fi totul bine. MARIA este foarte optimista si curajoasa Si eu chiar nu cred ca braveaza cand spune ca nu o doare prea tare, cred ca asta este adevarul. Daca v-am suparat imi pare rau, eu vreau doar sa va incurajez fiindca gandurile noastre bune o vor ajuta si pe ea.
Haideti fetele sa ii facem in continuare galerie MARIEI ca merita ..... este o curajoasa!!!!!
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 31+
chatonel spune:
sasha, si eu cred ca e vb de un travaliu lung... sau poate o alarma falsa. Dar atunci sa ii dea fetii ceva de somn si s-o puna la odihna, ca nu se poate sa stea treaza de 36 de ore si sa nasca asa, va fi un cosmar!!
Mariaaaaaaaaaaaa, sintem cu gindul si inima la tine!!!
Haide Mariuca!!!
Fille du Sud 33 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose
shasa spune:
Da CHATONEL asa cred si eu. Cat despre somn...ce ii pot da fara sa il afecteze pe bebe cred ca este prea slab pt. a o adormi pe ea la emotiile pe care le are
cris_tinaus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Fetelor... Am furat de la scutece urmatoarele: Imi vine sa ma duc si sa impusc dr de la Cluj. Mariuca are tot dilatatie de 1...de ieri...si nu i se da nimic...doar un calmant atat...si auzi de colo, nu se fac cezariene...pai de aia se moare frate pe capete!!! De aia mor femeile in camerele de travaliu, de aia mor pe masa de operatie si javascript:insertsmilie('');apar complicatii cu urmari toata viata!!! Fata nu e dormita de ieri, nu a dormit nici un minut, e obosita, atat de obosita. Ea zice ca o monitorizeaza pe Casi, si nici contractiile nu le mai simte. Pai normal, la cat e organismul de obosit... Asteapta sa vina dr si sa vada ce si cum la 18.00 ca mai bine zice sa mearga acasa...logic...in maternitate NU SUNT PATURI!!! Si la Ginye a fost la fel, dr zicea ca trebuie cezariana si sefa de sala ca nu...ca nu se face, ca sa nasca normal... Leeloo Era postat pe la 14.30. Uffffffffffffffffffffff... Monica Elefantica 36+ CRI CASA LU' BEBE |
Nu ma zapaciti fetelor!
Intr-o luna (sper sa mai am rabdare pana atunci...) o sa fiu si eu prezenta sa nasc...tot acolo...
o sa fie Mariuca bine
Hai ca trece!!!
Cristina 34+ si Ana
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#
Pisik06 spune:
Aris, felicitari pt achizitii! Si eu ar trebui sa ma mobilizez, dar tot trag speranta ca mai prind baby expo. Tu de care interfon ai luat? ca si eu caut unul cu batai elunga, nu ca am avea cine stie ce casa, dar ma gandesc la vacante (noi mergem la rasnov la o pensiune, une e ca ca acasa), ca ne va trebui, in caz ca il lasam pe bebe in camera si noi stam prin curte, seara...
Maria, of, iti tinem pumnii sa fie bine si continuam galearia!
34+ Ana Bianca
aris26 spune:
shasa - cine sa se supere si de ce? si eu sunt convinsa ca e ok, probabil obosita si nerabdatoare in acelash timp.
hai Maria!
poate ar trebui de fapt sa scoatem nishte agiate pt colul mariucai...sa se deschida mai repede
34+
poze
AMR 6 saptamani
mav spune:
MariaK, stiu ca la un moment dat vezi citi aceste pagini... Sunt cu gandul la tine si Casandra si sper sa se termine mai repede travaliul, s-o nasti cu bine pe printesica ta scumpa!
Monnvas, ce ma bucur ca te-am gasit, te rog, vezi PM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Irina81, cum te mai simti?
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
florinela79 spune:
Multumesc fetele pentru incurajari sper ca Dumnezeu sa aiba grija si bebe sa ia in greutate si sa vina pe lume la termen.
Maria toata sustinerea noastra .
Iar noi asa cum ziceam " burtile sus fetelorrr!"
Cu toate ca eu sunt cam plouata .
Florinela 34+
shasa spune:
FLORINELA nu mai fi mami suparata. De ce ai tu senzatia ca bebe trebuie sa fie cat mai dolofan??? Atata timp cat este cat mai aproape de termen, are toate alea la locul lor si poate respira singur....pai atunci nu ai decat motive de bucurie. Lasa sa iasa el sanatos ca il faci tu dolofanel dupa ce iese
Nu mai stiu cine zicea ca are bebe cu un cuc maricelparca GIGELICA. Pai felicitari!!!! Cred ca tati nici nu isi mai incape in piele de mandrie sa aiba un fecior care impresioneaza inca din burtica lui mami prin ...... dimensiuni
pisigri spune:
Florinela, o sa fie bine; nu e bebe asa mic cum ti se pare. Atita timp cit medicul nu a spus nimic de restrictie de crestere intrauterina inseamna ca el e bine si va creste in ritmul lui. Nu mai fii plouata, ca n-ai de ce.
Si eu trebuia sa ma duc azi la control, dar medicul e gripat; cu noroc, s-ar putea sa vina vineri la servici. Nu mi-a convenit, dar asta este, am intrat in saptamina 35 (azi am "terminat" saptamina a 34a, adica am intrat in 34+), de acum imi permit sa fiu mai optimista chiar daca e sa se grabeasca fata asa de tare. Dar ...poate mai sta macar 2 saptamini - mai ales ca nu am contractii si de atita timp colul meu a tot fost "la fel". Poate vedem vineri ce si cum mai face....
Cit despre echo, eu nu stiu daca voi mai face vreuna; doar daca il pacalesc pe dr. La cum vrea el, sa facem cezariana dupa debutul travaliului...
Sper sincer ca la Maria sa fie unul din acele cazuri in care nu s-a evaluat corespunzator mometul debutului travaliului. Stiu ca in asemenea cazuri ruperea artificiala a membranelor ajuta la accelerarea travaliului si la intensificarea contractiilor.
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/