Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
pisigri spune:
AAA....si am uitat sa va descretesc fruntile laudindu-ne ce familie de genii sintem.
Avem acasaun motan pe care il cheama Motanu' , cind l-am gasit nu stiam daca il vom pastra sau nu, ne-am cintarit mult, trebuia sa ii spunem cumva cind vorbeam despre el dar nu vroiam sa il botezam ca "ne atasam"...ma rog, pe motan il cheama Motanu.
Apoi a aparut la noi acasa o pisica mica. Care a fost botezata la repezeala Mitzamica - doar asta era, o mitza mica, nu? Pentru ca Mitzamica era cam lung, numele s-a redus la 'Tamica.
Azi dimineata inainte sa plece la job imi spune sotul ca, respectind traditia familiei noastre, pe Ilinca nu ar trebui sa o cheme Ilinca, ci Fata. Corect, nu? I-am zis sa nu isi faca griji, noi ne strigam uul pe altul "Pisoi", avem o casa cu 2 mitze legitime si 3 "din flori", deci cu siguranta pe asta mica o vom striga...PisIlinca....
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
Manuela77 spune:
Buna fetelor,
Florinela si eu sunt in lacrimi din acelasi motiv . Am avut azi un mult asteptat eco si aceleasi vesti . Bebe e cam micutz in rest activ si jucaus... Spre deosebire de tine eu nici nu stiu exact cam ce greutate are ca nu mi-au spus. Doar sa nu-mi fac probleme ca sunt si copii mai mici si atat timp cat se misca si e activ totul e bine.
Am crezut ca mor...mai ales ca nu prea inteleg tot ce vb intre ei (in olandeza) si ca mi-au spus ca nu am cum sa inbunatatesc rata cresterii lui...pur si simplu sunt copii mai mici.
Si asa aveam emotii ca eu am avut groaznice probleme cu fierea in timpul sarcinii si am avut perioade in care nu puteam manca nimic o zi sau doua.
Te rog mult daca poti sa-mi impartasesti si mie indicatiile doctorului tau...eu nici macar nu am cu cine sa ma sfatuiesc pentru ca aici de fiecare data vad o fatza noua
Maria de aseara stau cu sufletul la gura alaturi de fete si sper sa aflam vesti bune cat mai curand!!!
Plici, mamica fericita, sa-ti taraisca ghiocelul, sa creasca mare si sanatos si sa va umple vietile de bucurii!!! Asteptam poze
Manu 31+ Radu
Unde dragoste nu e nimic nu e!
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mav Monnvas, ce ma bucur ca te-am gasit, te rog, vezi PM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
He he, pe unde se reunesc neamurile! Scumpi foc puii, iar acum ma delectez cu perlele lui Sebi
Monica Elefantica 36+ CRI
CASA LU' BEBE
mihaelacg spune:
florinela 79, nu fi supi, a mea avea la 33 sapt 1894gr. si am fost tare bucuroasa.
da doamne sa fie bine mariuca, sa fie bine si ea si casandra. sa-i mai dam putere.
gigelica, eu folosesc pt epilat ceara calda si merg la cosmetica.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica 34+
aris26 spune:
mercisunt mult mai linistita acum. interfonul e de la "angel care" 2 in 1. are si nishte panouri care se pun sub saltea si in cazul in care bb nu respira timp de cateva secunde se declanseaza alarma. pe el scrie ca bate la 250 de metri. sper sa fie asa pt eu stau la casa si chiar am nevoie. l-am pus la incarcat, maine ii fac proba cu distanta si te anuntz.
citat din mesajul lui Pisik06 Aris, felicitari pt achizitii! Si eu ar trebui sa ma mobilizez, dar tot trag speranta ca mai prind baby expo. Tu de care interfon ai luat? ca si eu caut unul cu batai elunga, nu ca am avea cine stie ce casa, dar ma gandesc la vacante (noi mergem la rasnov la o pensiune, une e ca ca acasa), ca ne va trebui, in caz ca il lasam pe bebe in camera si noi stam prin curte, seara... Maria, of, iti tinem pumnii sa fie bine si continuam galearia! 34+ Ana Bianca |
34+
poze
AMR 6 saptamani
florinela79 spune:
Mihaela m-am linistit, credeam ca doar al meu e cel mai slabut prichindel, ce ma minuneaza e ca are 51 cm (eu am 153cm, taicasu 174cm si amadoi suntem bine dezvoltati sa nu zic grasi ), o sa am un baiat frumos: suplu si inalt, daca mai iese si cu ochii albastri ca ai mamei mele....ma da gata.
Shasa, fetelor merci de incurajare.
Florinela 34+
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui pisigri AAA....si am uitat sa va descretesc fruntile laudindu-ne ce familie de genii sintem. Avem acasaun motan pe care il cheama Motanu' , cind l-am gasit nu stiam daca il vom pastra sau nu, ne-am cintarit mult, trebuia sa ii spunem cumva cind vorbeam despre el dar nu vroiam sa il botezam ca "ne atasam"...ma rog, pe motan il cheama Motanu. Apoi a aparut la noi acasa o pisica mica. Care a fost botezata la repezeala Mitzamica - doar asta era, o mitza mica, nu? Pentru ca Mitzamica era cam lung, numele s-a redus la 'Tamica. Azi dimineata inainte sa plece la job imi spune sotul ca, respectind traditia familiei noastre, pe Ilinca nu ar trebui sa o cheme Ilinca, ci Fata. Corect, nu? I-am zis sa nu isi faca griji, noi ne strigam uul pe altul "Pisoi", avem o casa cu 2 mitze legitime si 3 "din flori", deci cu siguranta pe asta mica o vom striga...PisIlinca.... if you can't say something nice, then don't say it at all http://pisigri.blogspot.com/ |
Pai stii ca si pe cainele lui Lt. Colombo il chema ... "Dog"
35+ cu
mihaelacg spune:
florinela, bb-ii nostri merg mana-n mana la greutate
aris, tu ce mai faci ? ai cam lipsit te tii de sopingareala, ai?
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica 34+
chatonel spune:
pisiko, si pe pisoiu meu maidanez de craiova il cheama Mītzi :))
Fille du Sud 33 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose