Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 7
anca_nicolae spune:
A trecut peste juma de ora de cand am trimis sms Mariei... I-am dat chiar si un bip ca sa se uite [dc poate :)] la telefon... Nimic pana acum...
Eu stiu cum este un travaliu lent, la a 2-a nastere am avut asa [vreo 17-20 de ore]... Nu tre sa va speriati, doar ultimele 3-4 ore sunt cu dureri maricele, pana atunci contractiile sunt prezente dar nu prea dureroase si de asta nici prea eficiente... de asta se cheama travaliu lent. Parca ultimul mesaj de la Maria era cam in aceasta tenta, asa ca nu sunt speriata, doar nerabdatoare pana nu vad vestea cea buna...
Are cineva vreun alt telefon/info legat de Maria decat cel din lista de pe contul comun?
28+ Veronica 11 ani, Tudor 8 ani
adirys21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 Adirys21, daca vrei iti spun ca nu mi-au iesit bune deloc. Gigelica +32 |
Si eu ar trebui sa te cred...nu?
35+ Andrada Teona
Monnvas spune:
Fetelor... Am furat de la scutece urmatoarele:
Imi vine sa ma duc si sa impusc dr de la Cluj. Mariuca are tot dilatatie de 1...de ieri...si nu i se da nimic...doar un calmant atat...si auzi de colo, nu se fac cezariene...pai de aia se moare frate pe capete!!! De aia mor femeile in camerele de travaliu, de aia mor pe masa de operatie si apar complicatii cu urmari toata viata!!! Fata nu e dormita de ieri, nu a dormit nici un minut, e obosita, atat de obosita. Ea zice ca o monitorizeaza pe Casi, si nici contractiile nu le mai simte. Pai normal, la cat e organismul de obosit... Asteapta sa vina dr si sa vada ce si cum la 18.00 ca mai bine zice sa mearga acasa...logic...in maternitate NU SUNT PATURI!!!
Si la Ginye a fost la fel, dr zicea ca trebuie cezariana si sefa de sala ca nu...ca nu se face, ca sa nasca normal...
Leeloo
Era postat pe la 14.30.
Uffffffffffffffffffffff...
Monica Elefantica 36+ CRI
CASA LU' BEBE
gigelica20 spune:
Abia ma abtin sa nu le mananc pe toate pana vine sotul acasa.
As manca incontinuuuuuuuuuu! Mi-e foame tot timpul si prefer...dulciurelele.
Gigelica +32
Leeloo21 spune:
saracuta maria..sa ne rugam pt ea sa fie bine ca saracuta sta pe acolo..nici nu vreau sa-mi imaginez..sper sa se poata odihni un pic casa la ea..
sa ne mai tineti la curent va rugam!
Cristina cu bebe mic 34+
nasterea in apa
pozici dragute
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Fetelor... Am furat de la scutece urmatoarele: Imi vine sa ma duc si sa impusc dr de la Cluj. Mariuca are tot dilatatie de 1...de ieri...si nu i se da nimic...doar un calmant atat...si auzi de colo, nu se fac cezariene...pai de aia se moare frate pe capete!!! De aia mor femeile in camerele de travaliu, de aia mor pe masa de operatie si apar complicatii cu urmari toata viata!!! Fata nu e dormita de ieri, nu a dormit nici un minut, e obosita, atat de obosita. Ea zice ca o monitorizeaza pe Casi, si nici contractiile nu le mai simte. Pai normal, la cat e organismul de obosit... Asteapta sa vina dr si sa vada ce si cum la 18.00 ca mai bine zice sa mearga acasa...logic...in maternitate NU SUNT PATURI!!! Si la Ginye a fost la fel, dr zicea ca trebuie cezariana si sefa de sala ca nu...ca nu se face, ca sa nasca normal... Leeloo Era postat pe la 14.30. Uffffffffffffffffffffff... Monica Elefantica 36+ CRI CASA LU' BEBE |
MA intreb cum de nu mai simte contractiile?!?!
Si eu am avut parte de un travaliu kilometric prima data, am fost nemancata, nedormita si cu dureri peste 24 de ore dar sa stiti cand privesc inapoi nu simt revolta, n-am ramas marcata/traumatizata de experienta asta.
II tin pumnii Mariei sa nasca cat mai iute si cat mai usor si zau ca-mi pare rau ca n-a mers mai iute.
Aici mergeam foarte des la dush (e dotat spitalul tocmai ca sa te mai relaxezi) plus am facut la plimbari, urcat/coborat scari numa sa ma dilat odata....
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
lysbeth spune:
Fetelor azi a nascut si Sanda Ladosi o fetita sanatoasa si frumoasaE in direct la emisiunea "Acces direct"
Cred ca avea dreptate cine zicea de influenta lunii pline
31+ Damian Codrut Andrei
AMR 9 saptamani
denisamada spune:
Salutam cu respect! Am lipsit motivat... de duminik, dupa aventura cu caruciorul, am servit perfuzii cu gynipral, internata desigur...
Partea buna e ca la eco de azi (cand am implini 30saptamani) bebelina-Adelina avea 1690g (medie), iar colul era mult mai bine.
Citesc din urma, ca vad ca ati fost tare vrednicutze, si revin.
Denisa-Madalina 29+ cu Adela-Marisa
leeloo5979 spune:
Fetelor imi pare rau, nu am alte vesti in afara de cele postate mai sus, nu mai sun la Mariuca, mi-e frica...poate a adormit fata in sfarsit si macar se odihneste. A zis ca imediat cum are alte vesti sai poate, suna sau imi da mesaj, si am sa intru si am sa va spun imediat. Sarcini sanatoase si nasteri usoare va doresc!
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh