Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 6
shasa spune:
Vai dar ce mai fierb aici!!!!! HM! Tare rau este sa nu primim vesti de la MARIA! Eu mai bag o serie de agitate sa vedem daca o ajuta cu ceva. Cat mai multe pamponate pt. MARIA sa nasca mai repede!!!!!!
Hai MARIAAAAAAAAA, te asteptam cu vesti!
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 31+
anca_nicolae spune:
Fetele, nici o veste de la Maria? Eu tocmai i-am trimis un sms, sper sa primesc raspuns repede... ca de dimineata nu muncesc nimica la servici, stau doar cu F5...
Dv imi raspunde, va anunt!
Si ca sa va destind pana stim ceva de maria, sa va povestecs ce am gandit eu zile si zile in rand: cand citeam vreun mesaj de la voi cu "scoatem agitatele", eu credeam ca persoana urmeaza sa nasca fete gemene si ca sunt cam agitate in burtica... Pe urma, am vazut ca prea multe fete scriu la fel, si chiar ma gandeam cum de atta de multe aveti gemene... Abia aieri am inteles cine erau "agitatele"... Dar... acu mai am sa invat cum sa adaug si eu cateva in mesaj...
anca
.
28+ Veronica 11 ani, Tudor 8 ani
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Si ca sa va destind pana stim ceva de maria, sa va povestecs ce am gandit eu zile si zile in rand: cand citeam vreun mesaj de la voi cu "scoatem agitatele", eu credeam ca persoana urmeaza sa nasca fete gemene si ca sunt cam agitate in burtica... Pe urma, am vazut ca prea multe fete scriu la fel, si chiar ma gandeam cum de atta de multe aveti gemene... Abia aieri am inteles cine erau "agitatele"... Dar... acu mai am sa invat cum sa adaug si eu cateva in mesaj... |
Anca, agitatele sunt in lista de emoticonuri, doar ca atunci cand merge greu site-ul ... mai bine renunti decat sa astepti pana se deschide fereastra
35+ cu
gigelica20 spune:
Buna burtici,
Sa le iau pe rand:
La multi ani, Carmenada! Nastere usoara si bebe sanatos, voinic, voios!!!
Felicitari Corina, bine ai venit pe lume Robert!!!
Sa aduci bucurie parintilor tai, sa fii sanatos si sa ai noroc, caci sunt convinsa ca esti tare frumusel!
Maria, cred ca toate ne rugam pentru tine sa ai nastere usoara si sa ne dai vestea curand.
Eu tocmai am fost la echo si l-am vazut pe gogutza ( Andrei-Victor) si este a 3 doctorita care exclama : "vai ce cuc mare are!!!".
Bebe e bine, e cu capul in jos, jucaus, fomist...baga tot pumnul in gura si inghite lichid amiotic cu pofta...apoi sughita.
Cam atat.
Va salut pe toate!
Aaa....si va invit la papanasi moldovenesti
Gigelica +32
PetraTudor spune:
Gigelica, bravo pentru eco!
Scot si eu niste agitate pentru Maria, dau refresh din minut in minut, sa vina vestea cea mare!!!!
35+ cu
adirys21 spune:
Hmmm tot nicio veste de la maria...ce aiurea e asteptarea asta....hai sa mai scot si eu niste pampoane
Hai Maria mai repede cu printesa Cassandra
35+ Andrada Teona
adirys21 spune:
Anca Nicolae super tare faza cu agitatele
Mihaelacg si gigelica....dar voi vreti sa scoateti agitatele si pt mine sa nasc inainte de vreme? Cu bunatatile astea....yumiiii
Felicitari pt Eco Gigelica
35+ Andrada Teona
anamariame spune:
Wow, am lipsit si eu doua zile de pe forum si ati dat gata doua capitole. Dar am zis ca nu ma mai mir, ca stiu ce vorbarete suntem, mai ales de cand cu prenatalul.Dyana, vreau sa iti spun si eu ca David este un nume foarte frumos, si e chiar favoritul meu, daca am fi avut baietel, as fi vrut David Gabriel sa il cheme (mai ramanea sa il convingem si pe tatic, ca el e fan doar David).Am citit ca un stadiu pre-travaliu se manifesta printr-o dorinta de nestapanit a mamei sa faca ordine, curatenie, sa pregateasca cuibul pentru bebelusul care e pe drum.Ma intorc la citit, revin! Am emotii ca banui ca au mai aparut ghiocei, dar nu citesc pe sarite!Ana-Maria 29+
Monnvas spune:
La multi ani, Carmen! Mmm, se pare ca e o zi prielnica pentru pui!
Mai scot si eu o pentru Maria, eu cred ca e de bine, daca dureaza atat inseamna ca naste natural, cum si-a dorit!
Monica Elefantica 36+ CRI
CASA LU' BEBE
gigelica20 spune:
Adirys21, daca vrei iti spun ca nu mi-au iesit bune deloc.
Acum insa stii ce senzatie am? Ca gogutza foloseste cordonul ombilical pe post de bara ( din aia pentru sexy club) si se invarte pur si simplu in jurul ei. O sa iasa un dansator versat.
Nu v-am zis, are cordonul infasurat 1 data in jurul gatului, dar mi-a spus ca la cat e de activ probabil si-l va da singur jos fara probleme si ca nu sunt motive de ingrijorare.
Mai am si un nodul de 4 cm in exteriorul uterului...dar iar nimic alarmant.
Am in burtica un cozonacel de 32 sapt si 2kg. Credeti ca e prea gasun?
Eu am avut la nastere 4.05 kg si 55 cm, sotul meu cam tot atat. Deci, se incadreaza in parametrii familiei.
Intrebare: cum procedati ca sa va epilati? Mergeti la coafor? Mie imi e frica sa ...nu declansez nasterea si folosesc crema. Dar...nu prea mai reusesc sa imi vad veveritza, iar sotului meu nu vrea sa ma ajute.
Gigelica +32