Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 15
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 voi luati la voi 1 pachet de pampersi, nu? Oare trebuie mai mult? Eu in afara de pampersi mai iau pt bebe servetele umede 1 pachet, 1 sticluta ulei Sanosan si 1 cutiuta Baneocin pudra. O fi ok ,o mai trebui altceva? |
Pisik, eu am luat un pachet intreg, nu il desfac, este de 24 buc. Si un pachet de servetele umede, tot 24; si mai am unul in bagajul meu, l-am luat pentru mine dar il dau si pe acela daca e nevoie. Oricum mai am pregatite si acasa, trebuie doar aduse.
Sa inteleg ca Baneocin pudra trebuie?
A, si bine ca ai spus de Sanosan, eu am uitat ca trebuia sa iau si ceva pentru baitele din maternitate. Iei si prosopele?
35+ cu
Pisik06 spune:
Petra, eu stiu ca Baneocin pudra trebuie. Se da numai la buric, nu cred ca poate inhala bebe.
Unde nasc eu, la Giulesti, atata stiu ca trebuie - pampersi, baneocin pudra, ulei si servetele. Nimic de sapun, prosop, etc.
34+ Ana Bianca
anamariame spune:
In sfarsit m-am pus si eu la punct cu noutatile!Am citit cu sufletul la gura paginile, si cand sa aflu si eu deznodamantul, mi-a picat netul Vin si eu, asadar, cu intarziere, dar cu urari de bine pentru bebitul lui Plici Plici, ii felicit ca si-au intregit familia si le doresc sa ajunga cat mai repede cu Robert acasa, sa fie A Big Happy Family!La Multi Ani cu intarziere si pentru Carmenada, sper sa ai petrecut frumos!Maria, imi pare rau ca te-ai chinuit, emotional si fizic, dar se pare ca bebelina ta a avut alte planuri si va tine in suspans . Sper sa te fi lasat putin emotiile si sa te poti odihni pentru fericitul final de sarcina si minunatul inceput de viata ca mamica de Cassandra Ana-Maria 29+
shasa spune:
Buna ziua fetelor!
Am intrat si eu repede sa vad ce s-a mai intamplat dar vad ca nu avem noutati.
MARIA sper ca te-ai odihnit Sa ne dai si noua o veste cand faci ochisori sau cand citesti aici.
MONICA ma bucur sa vad ca Luana creste cate putin in fiecare zi. Cat de curand vom putea vedea pozici cu o mica printesa bucalata si dolofanica
Abia astept sa vad poze cu bebe Robert de PLICI
Va puuup pe toate.
Maria am vazut ca intrebai de nr. meu de tel. Iti trimit acum un sms si cand ai nevoie ma poti contacta
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 31+
ADA1974 spune:
Mitzica merci mult de urari (Gabi e prescuratarea de la Gabriela)
ada 33+ Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 4 ani.
AMR maxim 6 saptamani
shasa spune:
DENISA cu riscul de a fi insistenta te mai intreb inca o data daca sti ce inseamna rezultatul asta:
La biochimie urina mi-a iesit glucoza 50 mg/dL si imi arata ca val. normala este (<50) Fiindca este subliniat ca nefiind in limite normale. Eu ajung la dr. abia in weekend si pana atunci ma roade curiozitatea. Din ce am citit eu pe net nu este anormal sa apara anumite cantitati de glucoza in urina acum in ultimul trimestru, dar nu am gasit de la ce cantitate in sus vorbim de un posibil diabet gestational. Asa ca daca poti lamureste-ma si pe mine te rog
shasa spune:
ADA sa iti triasca printesa si sa fie sanatoasa si sa va bucure sufletele
dyana27 spune:
salut dragalasele
shasa pentru diabet gestational testul recomandat este cel de hiperglicemie provocata sau toleranta la glucoza. adica iti ia sange pe nemancate, iti da sa bei glucoza diluata si apoi iti recolteaza iar. fiecare medic recomanda doza si intrevalul intre recoltari (al meu a vrut 50 g glucoza, si recoltare la o ora).
dar nu cred ca e cazul de diabet gestational totusi; intr-adevar in sarcina mai trece glucoza in urina, se poate rezolva si cu un regim hipoglucidic. totusi vezi ce zice medicul tau.
diana 31+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
ADA1974 spune:
Merci Shasa, si voua baietii (ca mai ai un pic si tu si il sarbatoresti pe mijlociu).
ada 33+ Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 4 ani.
AMR maxim 6 saptamani
gigelica20 spune:
Buna ziua harnicutelor,
Aoleu, unele dintre voi erati deja pe net la 6 dimineata!
e foarte adevarat ca nici eu nu dorm foarte bine, ca e mai mult o paza epureasca intrerupta de zeci de vizite la baie, dar dimineata ochii nu vor sa se deschida, pur si simplu.
In acest moment ma simt mai bine, dar am avut o stare de ameteala si de slabiciune mai devreme, imi venea sa vomit si sa lesin. Nu stiu de ce, dar nu mi-am mai putut papa laptele cu fulgi, doar am gustat putin. Am reusit sa ma pacalesc cu o felie de paine prajita cu branza topita si ...2 papanasi micutzi ( nu sunt cei pe care ii mancati la restaurant, e reteta tatalui meu: branzica de vaci, oua, zahar, faina cat sa nu iasa un aluat foarte tare, potrivit de turnat cu lingura in tigaia cu ulei incins, zahar vanilat, esente, coaja rasa de lamaie).
Am adormit in sughitzatul gogutzului si m-am trezit tot in sughitzatul lui. E mancacios si pofticios, de aia e si asa gras!!!
O sa ma pun sa imi fac si eu bagajul, dar nu azi. Azi am facut deja curatenie in baie si in bucatarie ( oare de aia imi e rau???).
Pisik06 si eu tot la Giulesti cred ca o sa nasc, cu dr Bucur. Mi-e cam frica de acest aspect.
De fapt mai am o alta alternativa: la Euroclinic, cu dr Voiculescu ( medicul meu ginecolog de o viata).
La Giulesti merg pentru ca ...sarcina am obtinut-o prin FIV si ma bazez si pe prezenta prietenei mele (nu e prietena de-o viata, doar prietena prietenei mele, ceva de genul asta, dar e tare draguta) care e medic rezident acolo si o sa imi fie alaturi si o va seconda pe dr. Bucur.
De aici si panica mea si disperarea. Ca nu stiu ce sa fac. Pe cine sa aleg
Complicat.
Gigelica +32