Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 16
aris26 spune:
salutare
pisik - eu am desfacut pachetul si am ambalat in pungi mici cate 4 bucati-3 pungi. consider suficient pt doua zile, daca stam mai mult, ceea ce sper sa nu fie cazul, imi mai aduce cineva de acasa sau de la prima farmacie.
eu am cumparat unguent dar Bepantene nu baneocin. pt ce trebuie baneocinul? ca are antibiotic....
34+
poze
AMR 6 saptamani
dyana27 spune:
si eu dorm tot cu intreruperi: de susu, de visat urat si trezit speriat, de cate o criza de sciatic- azinoapte mi-a tras-o rau de tot; si am adormit greu dupa plimbarea prin casa ca sa relaxez sciaticul, m-au luat tot felul de griji; grija mea principala este ca sotul ar trebui sa se angajeze in armata cat de curand, asta insemnand ca trebuie sa faca 3 luni de armata obligatoriu- si cel mai probabil, exact cand nasc eu. initial nu m-am stresat prea tare, pentru ca cei cu bebei au voie teoretic sa vina seara acasa, dar si daca nuuuuuu ... ce facem noi 3 luni cu tati de week-end doar???? deci va dati seama cum am mai adormit eu la loc, imi venea sa plang, as fi vrut sa-l trezesc pe al meu sa ma consoleze, dar mi-a fost mila de el, ca si asa s-a trezit la 5 jumate ca a avut treaba azi.
norocul meu ca dorm mai bine spre dimineata, si reusesc sa ma trezesc pe la 8- mi-am decalat programul la servici si ajung pe la 9.30 fara sa supar pe nimeni
diana 31+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shasa DENISA cu riscul de a fi insistenta te mai intreb inca o data daca sti ce inseamna rezultatul asta: La biochimie urina mi-a iesit glucoza 50 mg/dL si imi arata ca val. normala este (<50) Fiindca este subliniat ca nefiind in limite normale. Eu ajung la dr. abia in weekend si pana atunci ma roade curiozitatea. Din ce am citit eu pe net nu este anormal sa apara anumite cantitati de glucoza in urina acum in ultimul trimestru, dar nu am gasit de la ce cantitate in sus vorbim de un posibil diabet gestational. Asa ca daca poti lamureste-ma si pe mine te rog |
Imi pare rau ca iti raspund abia acum. Eu am fost intr-un "stagiu" la ginecologie SUB unde am servit intensiv gynipral in pev...
Lucrurile stau cam asa: prezenta glucozei in urina arata o depasire a pragului renal a glucozei din sange, prag renal care este la "omul normal" de 180mg/dl, astfel incat semnificatia este destul de clara. In cazul femeii insarcinate, acest prag renal scade (in mod fiziologic), deci glucoza va fi prezenta in urina la valori mai mici ale glicemiei. Daca tu ai glicemia ok nu cred ca ai motive sa te ingrijorezi, cu atat mai mult cu cat spui ca valoare normala a laboratorului e <50, iar tu ai 50! Totusi, ca sa fi foarte linistita, fa si testul de hiperglicemie provocata, unii ginecologi il cer kiar de rutina. Oricum dignosticul, atunci cand se pune, se pune pe glicemie a-jeune sau hiperglimie provocata. Personal sunt sigura ca nu e cazul tau, in conditiile date. Sper ca te-am ajutat macar un pic.
Denisa-Madalina 30+ cu Adela-Marisa
AMR 10 saptamani
Maria_K spune:
FELICITARIPlici pentru printisorul ghiocel!!!!
eu am dormit fara nici macar o trezire la pipi. cred ca nici nu m-am intors in pat ca m-am trezit foarte amortita. cred ca e prima noapte de cand sunt gravi ca nu m-am trezit deloc.
aseara am mai avut mici dureri dar azi nu mai am nimic. doar cate o contractie BH razleata.
pup toate fetele.
Maria 37+ Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
Pisik06 spune:
Gigelica, daca vrei o parere, eu zic sa alegi Giulestiul. Stiu ca nu e raiul pe pamant dpdv conditii, dar mai ales ca ai facut si FIV, eu zic ca e de mai mare incredere Giulestiul
Aris, la Giulesti cer baneocin pudra pt buric, tocmai ca are antibiotic, pt vindecare. Nu stiu daca cer si in alte parti.
34+ Ana Bianca
denisamada spune:
Pleaaaaaaaase! Cine a cumparat/manofacturat scutecele de finet, spuneti-mi si mie dimensiunile. Mi-am luat material de mult timp, dar nu am produs nika pana acum... ma gandeam la ceva 90/90 si 60/60, ce spuneti?
Denisa-Madalina 30+ cu Adela-Marisa
AMR 10 saptamani
pisigri spune:
bebelina mea a fost taaare cumintica azi...s-a rasucit timid pe la 11, apoi.... credeti ca ar trebui sa ma ingrijorez? mi-e nu stiu cum sa dau fuga la spital, mai ales ca dr meu e acasa cu gripa, iar eu am mai avut episoade de-astea in care bebelina a puturosit pina m-a speriat bine, si apoi a inceput sa zburde intr-o veselie...
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
chatonel spune:
citat din mesajul lui Maria_K eu am dormit fara nici macar o trezire la pipi. cred ca nici nu m-am intors in pat ca m-am trezit foarte amortita. cred ca e prima noapte de cand sunt gravi ca nu m-am trezit deloc. aseara am mai avut mici dureri dar azi nu mai am nimic. doar cate o contractie BH razleata. pup toate fetele. Maria 37+ Casandra-Maria normal, la ce oboseala aveai! probabil ca si la noapte va fi la fel. odihneste-te, ca-n curind vei naste! (ce noutate iti spun ) vine bb! Pozele noastre |
Fille du Sud 33 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose
Dodo-pui spune:
dragelor
sunt aici va citesc,dar cu scrisul mai greu.Sunt obosita,azi noapte am dormit doar 2 ore....din cauza de "arsuri".Dar vor trece si astea
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 sau
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Petra, eu stiu ca Baneocin pudra trebuie. Se da numai la buric, nu cred ca poate inhala bebe. Unde nasc eu, la Giulesti, atata stiu ca trebuie - pampersi, baneocin pudra, ulei si servetele. Nimic de sapun, prosop, etc. 34+ Ana Bianca |
Pisik, , am luat si Baneocin pudra! Multumesc, cu siguranta tot de pudra va fi nevoie si unde nasc eu
35+ cu