Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 14
ADA1974 spune:
'Neata si de la mine fetelor.
Am scris ieri un mesaj, dar s-a pierdut si nu am mai avut chef sa rescriu .
Felicitari PLICI-PLICI pt bebe, sa fie sanatos, ca mare e deja (56 cm ).
Maria, sa ai o nastere usoara, atunci cand va vrea Casandra . Mie imi pare bine ca vrea sa mai stea un pic la caldurica, oricum data de 10 trecuse .
Ayla, felicitari pt Luana, sa fie sanatoasa si sa creasca cat mai repede, sa te poti duce acasa cu ea.
Eu am lipsit teoretic, ca practic v-am tot citit. Am avut cateva zile cand nu mi-a fost prea bine, asa ca citeam, apoi mai stateam in pat si tot asa.
Azi trebuie sa fiu fresh: Gabi face 4 ani (si nu am modificat la semnatura). Va invit la un tort de McDonald's, ca cel pe care l-am facut ieri l-a luat sotul la servici (minus o felioaie - ca de sunt gravi si se accepta).
A, si sa nu uit: pt fetele din zona Titan: am fost in parcarea de la Billa, unde e un Targ de producatori, si m-am dotat: halat (30 lei), pijama pt acum - mai mare(25 lei), camasa pt alaptat (30 lei), sosete, maieu, si pt Gabi o bluzita. Sunt din bumbac, si sunt destul de dragute. Halatul, pijamaua si camasa se pot considera ca o garnitura (pot folosi pantalonii de pijama, cu camasa de alaptat) si sunt rosii (in caz de accidente in spital ).
ada 33+ Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 4 ani - 3 zile
ADA1974 spune:
Am modificat semnatura, si acum fug sa ma pregatesc: am chemat-o pe "Alba ca Zapada" la gradi ca fiicamea ar fi vrut sa cheme la Mc toata grupa, iar dupa amiaza mergem la Mc cu prieteni si vecini.
Nu cred ca am sa mai intru azi, asa ca te rog Maria si celelalte fete sa stati linistite, ca nu vreau sa pierd un eveniment important.
ada 33+ Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 4 ani.
AMR maxim 6 saptamani
petrean spune:
Neatza tuturor
Felicitari Plici pentru ghiocel,bine ai venit pe lume Robert Andrei, sa papi bine sa cresti mare si sa fii cuminte, si tie Corina refacere usoara.
Bogdana
36/37+si + Andrei Luca -15.12.2006
POZE
iulia_30 spune:
Felicitari Plici pentru baietel!Sa va traiasca si sa va bucurati de el.Maria ,tie iti doresc o nastere usoara
iulia 30 + Maria
mihaelacg spune:
neata burtici frumoase.
eu de dimineata am tras o portie de plans.
florinela, si eu is tare sensibila la evenimente de genul asta. mi se pare momentul nasterii ceva nemaipomenit. si momentul in care ti-o da s-o vezi, prima intalnire cu tati.....ma apuc iar de bocit.
ada, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el. LA MULTI ANI GABI!
MARIA oare ce face? sper sa se fi odihnit si ea, nimic nu se compara cu un pat de-acasa.
eu pana diseara cand merg la lamaze, am de gand sa bag program administrativ, si-asa e o vreme afara.........oribila.
fur o gura de cafea si dau in schimb niste lapte cu orez
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica 34+
gessy spune:
neata,
va invit la un capucino si sper ca o sa va placa.
maria, ma bucur ca esti ok si ca aesti acasa la tine: home sweet home.
asa cum spuneau si fetele, majoretele au parte de o portie mare de naftalina. sa fii tare iubita si sa fii curajoasa ca pana acum. Casandra are personalitate, ce sa mia vorbim, o sa va intinda pielea pe bat la amandoi.
Ayla, sunt fericita ca Luana ia in greutate, si se face voinica pe zi ce trece. O sa vezi ce miss o sa ai langa tine. pe amandoua luptatoare.
de cateva nopti in coace se intampla ceva ciudat. ma culc pe la 10.30 iar pe la 1-2 noaptea ma trezesc fresh bombon. ma chinui sa adorm, si cred ca reusesc sa atipesc, dar pe la 5 si ceva ma ia iar un somn de nu mai pot, nu ca ar fi rau, dar eu la 6 ma trezesc ca sa ma pregatesc de serviciu si va dati seama ca sunt mai mult ametita cand ma dau jos din pat.
din cate am citit si voi va confrutati cu astfel de situatii.
aseara am visat ca citeam pe forum despre plici plici si vedea pur si spimplu pagina de pe forum. diferenta era ca in somn netul mergea mult mai bine
va pupacesc pe toate
30+
Pisik06 spune:
Neatza! Hop si noi la cafeluta. Eu tot asa sunt, plina de dureri si contractii. Deja ma rog pt fiecare zi, sunt niste senzatii tare nasoale, mai ales cand se gheia o pauza bebe si nici nu mai misca aproape deloc. Sper sa ajung pana sapt viitoare cand ma duc la control la spital, o sa vad atunci cum e si colul si ce spune si doctorul...
Florinela, eu zic ca nu e motiv de ingrijorare greutatea lui bebe. Cred ca am mai zis, mama mea s-a nascut la termen cu 2,200kg si a fost f ok. Nu te mai speri pt fiecare maruntis, multumeste ca bebe e bine, ca tu esti bine, capul sus!
M-am apucat si eu de bagaj, ca era cazul .... mai am mici retusuri la el, nu am lut nici pampersi, dar eu tot sper sa mai fie timp...voi luati la voi 1 pachet de pampersi, nu? Oare trebuie mai mult? Eu in afara de pampersi mai iau pt bebe servetele umede 1 pachet, 1 sticluta ulei Sanosan si 1 cutiuta Baneocin pudra. O fi ok ,o mai trebui altceva?
34+ Ana Bianca
millie spune:
Neata!
monica 37+ Lara
Ciresica5 spune:
Neata fetelor,
Gessy, multumim pentru capuccino, este delicios!
Maria, ce faci? Sper ca te-ai odihnit bine si stai cumintica in patut caci micuta Casandra urmeaza sa vina!
Florinela, eu zic sa folosesti mai intai produsele pe care le-ai cumparat (ca doar n-oi fi cumparat cu baxu'), dupa care sa ti le achizitionezi pe cele recomandate de medic.
Auzi, tu ai fost deja la medicul pediatru sa ti-l ia in evidenta pe micutul Albert?
Va pup pe toate si va doresc o zi linistita!
34+ cu
PetraTudor spune:
Buna dimineata
Ce vreme!!!! Bine ca am spalat ieri hainutele lui bebe, azi e zi de calcat, asa ca ... poate sa ploua!!! Indata merg la cosmetica si voi trece pe la farmacie sa cumpar Gramastan, tifon, Bepantene.
Fetelor, Baneocinul trebuie sa fie unguent sau pudra? Ca unguentul il am ....
Si apropo de pudra (ma refer la cea de copii), cred ca stiti ca nu e bine sa o folosim in perioada cat bebe e mic, asta pentru ca poate cauza probleme respiratorii. Asa am citit, cel putin
A, si am uitat sa va spun, cu toata agitatia de ieri, mi-am facut si bagajul. Am luat strictul necesar, restul va aduce tati conform instructajului
Maria, un cat mai linistit! Sa stii ca si eu ma gandeam inca de la ultimul control sa plec cat mai tarziu la maternitate, eu insa de frica sa nu imi faca peridurala impotriva vointei mele , ca ma zapaceste doctorul sa o cumpar!!!! Nu am cumparat-o .
Ayla, ne bucuram pentru Luana!!!!
tuturor burticilor!
35+ cu