Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 13
Galushca spune:
Maria, bine te-ai intors acasa :)
Pai era frumos sa ma lasi sa nasc singura, stai matale cumintica, pana pe 2 mai e timp, nastem de manuta La 2000 km distanta, da asta nu se pune :)
alex2alex spune:
Maria, odihneste-te cat poti si lasa legendele cu lupi si oi, datoria medicilor e sa iti fie alaturi asa ca nu te stesa si dc ai putea dormi 1 pic ar fi f bine. Printesa ta vad ca-si doreste o mamica odihnita
Luana, papi tu ce-ti da mami sa cresti mare si sa ii aduci numai zambete.
Fetele,... ma doare o masea de-mi vine sa ma urc pe pereti...banuiesc 1 carie care s-a facut sub 1 plomba. Maine sun pe tanti dentista, s-asa nu ne-am vazut de cand cu sarcina...:(
Alex... ... 31+
m_monique spune:
buna dimineata!
credeam ca sunt prima, dar vad ca altele mi-au luat-o inainte.
dau eu cafeluta.
m-am trezi si eu cu noaptea in cap, si mi-e o ciuda. mai ales ca-mi doream sa dorm mai mult, ca doar sunt singura acasa. sotul e in delegatie si copilul la socrii.
32+
si Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
bine ai venit pe lume Robert Andrei. sa cresti mare, sanatos, voinic, sa-ti asculti parintii.
felicitari Plici Plici
32+
si Andrei (16.12.2006)
cris_tinaus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Cris, sa recapitulez port bebe e geanta aia care se pune in carut iar landoul e mai mult ca o vana care se pune pe scheletul carutului? 30 |
Neata fetele, si eu chiar am crezut ca o sa fiu prima...
Kea, cam asa, numai na nu toate port-bebe-urile se pot pune in carut...din cate stiu eu...
m_monique vin eu la cafeaua aia ca daca incep sa bantui prin casa la ora asta o sa zica lumea ca nu-s normala..cand e somnul mai dulce...
Maria, bine ca esti bine si esti acasa unde macar poti dormi putin..noi am facut putin antrenament la agitate iar daca mai vrea Casi a stea la caldurica f bine, oricum asteptam printesa cu drag
Cristina 34+ si Ana
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#
m_monique spune:
cu o zi intarziere Carmenada . sa ai o nastere usoara, o lauzie si mai usoara, si un copil sanatos.
OlgaTarziu sa-ti traiasca nepotica!
gigelica20 eu numai la cosmetica ma epilez. si inainte sa-l nasc pe andrei tot la cosmetica m-am dus, si am nascut abia dupa o saptamana.
Maria sper ca ai avut o noapte linistita.
32+
si Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
va doresc o zi buna.
eu ma pregatesc sa merg la serviciu.
sper sa pot intra deseara, dar sansele sunt mici, ca vine acasa zmeul-zmeilor, care imi tot inchide monitorul.
32+
si Andrei (16.12.2006)
denisamada spune:
Buna dimineata! Ce bine e sa dormi in patul tau! Situatia de pacient internat in spital mi-a dat niste insomnii... sau poate perfuzia cu gynipral!?
Mai am de recuperat, dar din cate am inteles pana acum, a mai rasarit un ghiocel. Felicitari, Plici-Plici si bine ai venit, Robert-Andrei!
Denisa-Madalina 30+ cu Adela-Marisa
florinela79 spune:
Buna dimineata! si eu m-am trezit am mancat putin, ma duc sa pun de cafea decofeinizata + mult laptic.
Va uitati pe PRIMA TV?, la 8.35 dau in reluare emisiunea "Prima zi"....ce m-am emotionat ,am mai vazut cand a fost difuzata prima data, dar ocazional, insa acum am avut trairi .
Ieri am fost si la pediatru, dupa ce am fost la medic, mi-a zis sa ma pregatesc de alaptat, cand fac baie sa masez usor si circular sanii si dupa sa trag usor de sfarcuri, asta pentru ca am mameloane plate sa ajut sa se formeze. Mi-a dat apoi o invitatie la baby expo pentru 27 feb.(intre 12.00 - 13.00 se va tine un discurs despre alimentatia sugarului). Sper sa ajung la ora aceea...depinde de sot.
Pentru bebe si pentru mine (ingrijire coroprala)mi-a recomandat produse marca Dr. Fischer... dar eu deja am luat Johnson baby, sa cumpar altele?
Florinela 34+
lysbeth spune:
neatza fetelor
Maria sper ca esti bine si te-ai mai odihnit un picBagam agitatele la naftalina si mai asteptam un picutz
31+ Damian Codrut Andrei
AMR 9 saptamani