Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 12
novus spune:
Maria, odihneste-te si o sa vezi ca totul va fi bine !!!!
36+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Monnvas spune:
Maria listuta e la locul ei, am intrat si eu acum sa vad...
Monica Elefantica 36+ CRI
CASA LU' BEBE
chatonel spune:
Maria, ce bine ca ai ajuns acasa, imi faceam griji pentru tine!!!
Papa ceva si fugi la nani!!!
Listuta cu numere de tel e la drafturi, in email.
Fille du Sud 33 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose
Timi07 spune:
Luana felicitari pt progrese! Ayla am admirat-o pe Luana in poze e asa de micuta si dragalasa dar atat de puternica. Pozele unde o tii pe piept mi-au rascolit amintiri...ce senzatie minunata nu-i asa.
Maria Casandra vrea sa-ti arate ca are personalitate sau aplica teoria conform careia o doamna/domnisoara are dreptul sa se razgandeasca de-aia se joaca cu tine "uite vin acum", "eh m-am razgandit...mai stau un pic" Te cred ca esti franta, ma mir ca nu te-au lasat sa mananci....bine-ai facut ca ai "furat" niste mancare. Sper sa reusesti sa dormi si sa-ti refaci fortele si data viitoare sa nu mai fie alarma falsa.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
mihaelacg spune:
maria, ce bine ca esti bine.
las ca vine ea casandra cand o vrea ea.
ai facut bine ca te-ai cerut acasa, e mai bine pt psihicul tau sa stai acasa cu cei dragi decat in spital.
vine ea si casi.....mai sta un pic.
noapte buna fetelor, pe maine.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica 34+
adirys21 spune:
Noapte buna burtici...hai sa ne odihnim...a fost o zi agitata
Pe maine
35+ Andrada Teona
Kea spune:
Maria, odihneste-te, ai nevoie de putere! De ce nu te-au lasat sa mananci, pt cazul in care ar trebui sa faci cezariana, sau de ce? Asta nu inteleg! Care e logica?
Important e sa fiti bine voi doua, tu si bebelina, ca de nascut, oricum nasti, ca n-a fost azi si e peste o saptamana sau doua,nu asta e important, tot o sa te bucuri de papusica ta.
Luana, bravo puiut puternic!
Cris, sa recapitulez port bebe e geanta aia care se pune in carut iar landoul e mai mult ca o vana care se pune pe scheletul carutului?
30
inapreda spune:
Maria . Sa te odihnesti, sa-ti recapeti puterile dupa o zi atit de lunga si grea! Se pare ca printesa a hotarit ca e mai bine la caldurica. Deocamdata.
Luana ma bucur ca incet dar sigur te faci fetita mare si ca o faci fericita pe mami a ta. Sanatate la amindoua si multe schimburi de...zimbete.
Gina 32+
bebe Ian Alexandru
Poze
AMR
Pisik06 spune:
Maria, odihneste-te si pregateste-te de marea intalnire, sigur va fi curand
Gigelica, tu esti ca mine. Eu am cu 2 sapt in plus fata de tine, contractii intr-o mare veselie si sunt intr-un stadiu mai dezastruos: bagaj nefacut, camera lui bebe vine in prima saptamana a lui martie, am n'spe chestii promise si multe de achizitionat si ma bazez tot pe baby expo. Mai esti depresiva?
34+ Ana Bianca
shasa spune:
Hei fetele acum am reusit si eu sa intru si cand colo ce vad? MARIA bine ca i-ai convins sa te lase acasa. Poate in felul asta vei reusi sa te odihnesti. Ca doar trebuie sa fi in forma pentru marea intalnire. Nu iti mai face tu mustrari de constiinta cu ciobanasi si lupi si alte prosti Am fost convinse si noi si tu ca asta este marele moment, chiar si dr. te-a tinut in spital, deci era foarte probabil sa se intample. Oricum, hai sa privim partea mai buna a lucrurilor. Micuta voastra a hotarat sa mai stea putin a cald, sa mai asimileze putina carnita si sa fie mai rotunjoara pt. intalnire
Deci.....capul sus ca noi suntem aici sa ne sustinem unele pe altele in orice situatie. Iar agitatele sunt mereu.....agitate, nu obosesc niciodata.
Gata! Inchid si ma bag si eu la somn.
Cred ca ar trebui sa imi schimb semnatura in pupaza de noapte
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 31+