Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Felicitari Corina ptr baietel!
Bun venit pe lume, Robert!
Refacere rapida mamei si multa sanatatea ghiocelului!

Hai Maria! Sa vina si ghiocica ta in curand!

Luana a mai luat in greutate 25 grame. A ajuns la 1,280 kg si a crescut la 38,5 cm. Acum primeste 5 ml lapte. Voi adauga si poze.
Va urmaresc si suntem alaturi de voi!

_
I love you so much my tiny princess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

AYLA, ce bine ca esti cu noi... Ma bucur din suflet ca printesa este bine si merge tot spre mai bine! Dumnezeu va va ajuta sa treceti peste toate momentele mai grele!

Eu sunt asa de suparata de chestia asta cu Maria... Ma rog sa fie totul bine. Oricum ar fi, eu gasesc inadmisibil sa o lase atatea ore in asteptare, fara sa decida sa faca ceva!!! Daca as fi in locul tatalui, le-as pune mana in piept la incompetenti!!! OF,,, ce suparata sunt... Ma gandesc daca as fi eu...

MIHAELACG, zici ca mergi pilita la examen?! Nu-i rau, mamico! Eu aseara am baut o bere intreaga de pofta

ILINCA... tu esti ok? Hai ca deja va banui pe toate ca livrati bebeii si nu stim de voi...

31+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mai scot si eu o agitata, poate prinde bine...

Luana la multe saptamani si apoi la multe luni si apoi la multi ani!

Monica Elefantica 36+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ayla, pt tine si printesa luana.
de-acum inainte sigur va face progrese, o sa ia si in greutate si o sa si manance ,mai mult.
o sa vezi in curand ca o sa ai o printesa dolofanica si mancacioasa.

gia, am tras un gat de vin, ca cereau ficateii pe care-i mancasem.
bere nu beau ca nu-mi place, si cea fara alcool mi se pare amara, insa vinul de tara e mai bunut, e dulceag.
ce mai, cu ficateii si vinul, i-am dat fetei o bomba cu fier.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Ayla, ce vesti bune despre micuta Luana. In ritmul asta ajunge o ditamai grasunica. Pupici multi

34+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

acum am ajuns acasa. am semnat sa ma lase. nu mi-au facut externarea. nu mai am contractii regulate. dureri cand si cand. daca mai ramaneam inca o noapte acolo, fara sa pot dormi (mai greu intr-o sala de nasteri) cred ca ma lua ceva. oricum sunt asa obosita ca simt ca plutesc. ultimele nopti am dormit cate faorte putin iar azinoapte deloc. sa mananc nu m-au lasat. am "furat" o supa si ceva orez pe la 14.

cand am mers aseara aveam contractii foarte regulate din 7 in 7 min. erau regulate de la 13 cand au inceput. pe la ora 20 au inceput sa si doara. aveam dilatatie de un deget. doctorita a zis ca o sa mai dureze pana spre dimi si ca ea pleaca si revine, iar tanti de acolo imi va face un antispastic si un diazepam sa pot sa ma odihnesc. nici un efect doar ca pana dimi mi-au "ucis" contractiile. de dormit nu am reusit nici o sec. contractiile erau de 70-90 intensitate. dimi erau de 60-70 si ca sa ajunga la ora 11 azi, de 40. apoi sa devina si neregulate. dureri am mai avut, pana spre dupa=masa cand au dispaut si alea.
cam asa sta treaba.
multumesc pt gandurile voastre. imi pare rau si ma simt vinovata ca v-am pus pe jar. chiar de asta imi era frica sa nu fiu "ciobanelul care striga " sariti lupul" si cand colo......
acum de cand am ajuns acasa parca ma doare iar

iau un no-spa, fac un ceai si un dus si ma bag in pat. nu mai merg la spital pana nu am contractii dureroase dimi ies ochii ca la melc.
scuze pt emotii. va pup

ps. anca, tel pe care ai trimis sms a ramas acasa. sorry. am nr tau si daca va fi ceva iti voi spune. am cautat aseara in lista si nr Shasei, dar nu am mai gasit lista pe e-mail. oare ce s-a intamplat cu ea????

Maria 37+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

MARIAAAA slava Domnului ca esti acasa si esti bine! Linisteste-te si va veni bebita cand vrea ea!!!

OFFFF, pot sa ma duc sa dorm...

31+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Maria
Concediem agitatele deocamdata.
Somn usor si sa vedem ce idei are Casandra...

Ca fapt divers: am intrat la cozonacei de nov-dec sa intrebam de tine si am descoperit acolo o matusica a mea Asa ca din toata ziua de azi eu m-am ales cu ceva: poze cu verii mei si vesti de la matusica din Cta

Monica Elefantica 36+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Maria, ne bucuram aflam vesti de la tine!
Mergi sa faci nani si iti doresc sa ai un somn linistit.
Ai grija de tine!
Fetelor, mi-e somn dar nu am chef sa ma duc sa dorm.
Mi-e frica de visele pe care le am. Si mi-e frica in general.
Am o stare ciudata de cateva zile.
Sunt depresiva, clar.
Ma plisctisesc singurica acasa, desi va am pe voi. Ma enerveaza faptul ca nu pot face nimic prin casa, ca nici bagajul nu l-am facut, mai am multe lucruri de cumparat, mobila piticului soseste abia saptamana viitoare.
Mi se pare o vesnicie pana la BabyExpo. Sper sa nu nasc pana atunci, caci vreau sa mai cumpar de acolo restul de lucruri necesare.
Offffffff

Gigelica +32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Maria..bine ca esti bine si tu si ghiocica...ii place la caldurica...nu vrea sa iasa sa o intalneasca pe mami.Stai linistita in legatura cu "lupul la oi"...am facut si noi repetitii
Important e sa te odihnesti noaptea asta.
Somn usor iti doresc si o noapte linistita.
Maine e o noua zi.

Pupici si o imbratisare calda

35+ Andrada Teona

Mergi la inceput