Pepenasi de iulie-august 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

aaa...si fii convinsacadaca ai fi stiut de formula decapra s-ar fi gasit 100 de articole care sa te anunteca nici ala nu e bun si te-ai fi intrebat de ce nu i-ai dat pana acum de vaca. sa nu fie cu suparare ca nu incerc sa te conving de nimic. port o discutie dincare nu trebuie neaparat sa tragem niste concluzii

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Da, si io zic la fel. Nu s-a studiat destul laptele de capra. Daca se apuca ... sigur e cancerigen.
Io glumesc acuma ca nu mai stiu ce sa zic. Da' de obicei ma consum de la chestii din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Maitreyi probabil singurul regret pe care il am este ca nu mi'am putut alapta copilul. Nu ca i'am dat lapte de vaca si nu i'am dat de capra sau de alta mamifera producatoare de lapturi partial sau mai impartial adaptate.

Dar, citesc si eu de una de alta si aplic la noi ce cred ca ni se potriveste.

Ileanno daca nu ti s'a urit cu binele mai bine iti dau pe mail, daca necesiti baga o strigare.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Am terminat de citit abia cap trecut.

Azi a fost o zi mai buna . De dormit am dormit de la 21:30 aseara pana la 23 si ceva, cand a papat; apoi trezit pe la 00:30, papat; again pe la 2:30 papat; urmatoarea papa la 5:30; si finalul la 9:30 (4 ore legate, dar cu ceva foiala). La 12 a mancat fructe cam 1/3 din portie (asta era 100 gr toata, deci sper ca a bagat vreo 35 gr), la 14:30 legume toata portia de vreo 60 ml piure cu carne (da gros, indesat asa, nu fluid) si un pic de san. Dupa pranz s-a mai jucat un pic, a prestat un kk si la 16:15 a dat semne de somn. I-am dat iar un pic san si a adormit, asa ca am dus-o in patuztul ei.
Si am iesit si afara intre masa de fructe si cea de legume.
Una peste alta, a fost muuult mai cuminte si cooperanta . Si eu mai linistita…

In legatura cu ziua de ieri, e drept ca nu iesisem afara. Am sarit si baia, am spalat-o la chiuveta dupa masa de seara, pentru ca a fost un fiasco. Am incercat sa-i dau cu bibe la un moment dat, din disperare de cauza, dar nu am reusit decat sa ne facem ca porcii, nu sa mancam, pentru ca rodea tetina, nefiind obisnuita cu bibele nu stie ce sa faca cu el si nici nu vrea sa invetze. Dupa ce am curatat-o si am imbracat-o in haine curate, i-am dat san si a adormit pe la 21:30.

Ileana, multam de vorbele frumoase . Baie facem zilnic, cu mici exceptii; afara e adevarat ca nu iesim zilnic, din cauza de Matei si lectiile domniei sale; dar o sa ma straduiesc pe viitor. Azi am iesit .

Boti, pup fata. Bibe nu vrea sa vada. Roade tetina, nu papa nika din el. Cu lapte formula ma bate gandul sa mai incerc la masa de cereale (ca sa scap de stresul zilnic de a ma mulge). O sa cumpar o cutie de NAN2 normal, nu HA, si o sa-l bag treptat in laptele muls, schimband proportia zilnic pana ajung sa-i dau numai NAN. Totusi, lapte am, ca ea la san papa fara probleme, de cate ori vrea.

Bujo, faine cantecelele, multam .

Scumpi, Gini, Tecky, Cristina, pup.

Xena, vazut finally poze noi cu Maria. Bai nene, e MORTALA fi-ta .

Scumpi, vazut Sebastian cu ochisorii lui albastri sarbatorind 6 lunitze .

Flo, vazut si pe David facandu-si griji de burtica lui .

AnnaBaby, vazut babutza fara dintzi dulce foc .

Violeta, iti doresc putere multa sa rezisti . Pup fata. Nici a mea nu stie sa bea cu bibe, si nu a vrut nici cu canitza cu supapa cu motz din ala moale din silicon.

Truli, sanatate multa puiului.

Atb, felicitari pentru toate examenele luate ! Esti cea mai tare !

Ankule, . Matei a luat Peritol pe la 8 luni, cate 2,5 ml seara (dar el era slabutz ca si sora-sa, Er cred ca acum are mai mult decat avea el greutate la 8 luni). Ni l-a dat pentru cand ieseau dintzii de sus, m-am uitat in agenda lui. Imi aduc aminte ca dormea bine de la el .

Ma duc sa ma odihnesc si eu un pic si revin mai incolo sper, sa citesc si cap asta.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

vazut:
sebastian sarbatorindu-se la 6 luni
david burticosul
daria dandu-se in leagan
ioana maria babuta

fetili di pi 7 colini - undi avem si noi parculet cu leagane pt bebelusi?

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ILE - n-am habar, dar copilul spune dupa un an, asta daca nu e prins cu altele si daca vorbeste. La inceput spune dupa ce face. Apoi invata si spune inainte. La 2 ani e mare. Si la un an si ceva e mare, sa vezi ce mare o sa ti se para cand o sa mearga in picioare. Nu-l pui la oala de sapteshpe ori pe zi, dar acolo, de exercitiu, il poti pune. Te prinzi tu cand e cazul, ca atunci o sa faca pipi rar si o sa stii cand face. Chiar daca nu controleaza sfincterele sa ii dea drumul, totusi va incepe sa faca diferenta intre pishu la fund si pampers uscat.

Desigur, fiecare face cum crede.
Nu zic ca o pun pe oala la 7 luni, ca asta ii lipseste ei sub fundul asta pe care nu sta, oala!... dar nici la 2 ani frate.

Nu imi dau bine seama ce inseamna sa aiba probleme - citeam si eu undeva ca aia fortati sa faca la oala mai fac in pat, chiar v-am si zis. Dar nu cunosc un astfel de caz. Cunosc insa un caz de copil care nu a fost pus la oala decat dupa 2 ani, acuma face aproape 6 si nopatea face in pat, fara sa aiba vreo problema medicala.
Acuma nu stiu daca e un mit sau nu, dar cica fetele se obisnuiesc mai rapid cu olita.
Cu reductorul pt wc, e cu dus si intors... Trebuie si o treapta de-aia intaltatoare ca altfel ii atarna copilului picioarele si multi, din cauza asta, refuza sa faca la toaleta ca nu se simt in siguranta.

IOANA - Elizei i-a aparut primul dinte dupa 8 luni, so...

MINA - multam de intrebare. Sper uimirea mea, si-a marit portia la 180 ml (lapte). Altceva inca nu ii dau, mai vad eu, dupa ce isi revine complet.

MAITREYI - da' la alte vietuitoare exista osteoporoza?

CAPRI - ma bucur ca ati avut o zi mai bunuta
Eliza are 7650g

Ma duc sa o pregatesc pe Eliza de balet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!!!!!!

TECKY eu ii dau iaurt Tnuva, ii place la nebunie.

MAITREYI la ce ai examen? Eu as zice sa mergi, poate pici pe subiecte. Si oricum nu ai ce sa pierzi, daca te duci acum si pici,ori nu te duci tot la toamna mergi, dar poate ai noroc si scapi. Stiu ca este destul de greu... La mine nu s-a pus problema sa nu merg la vreun examen, chiar daca eram mai putin pregatita mergeam. Asa ca mult succes!

Am vazut pozici cu grasunelul de David si cu Sebastian cu tortulet.

FLO am o mare rugaminte la tine...pune si tu reteta de ingrasare a bebelusilor.

Eu azi am cantarit-o, avem 7200, deci 300g luna asta. Imi vine sa ma impusc. Mamici de fete fotomodel dati-va cu parerea si spuneti cat au ale voastre...

La pediatru nu am ajuns, dar am vorbit la telefon si mi-a zis sa-i dau si eu Peritol si daca refuza si sucurile atunci si complex de vit. B. Deci Ankalura ne alaturam si noi... Si cica la Peritol se vede efectul dupa vreo saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ooka baga. Doar n-o sa stau linistita ca proasta in nestiinta mea .

anka tind sa cred ca ai dreptate ...
E ca si cu mersul in picioare sau statul in fund. Nu il stresezi si fortezi, da' nici nu astepti sa se ridice si sa o ia la goana si pana atunci il tzii culcat. Oricum, ma mai documentez.

Capri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Maitrey: n-avem. Adica n-avem un parculet cu leagane pt bebelusi. E interesant parcul Expozitiei, dar cand e cald afara e fff aglomerat, eu prefer sa-l iau de acolo ca-mi creste tensiunea... Mai sunt astea de cartier, s-au facut mai multe parculete noi, cu leagane moderne, adica asa erau in vara, cine stie cum or mai fi aratand acum...

Obisnuitul la wc: eu ii puneam un lighean intors cu fata in jos, ca un fel de treapta, dupa ce s-a obisnuit isi aseza el singur ligheanul si se catara pe wc...

Peritol a luat si Tudor destul cand era mic, habar n-aveam ca nu e indicat, abia recent am citit ceva despre asta. Si nu pare sa aiba nimic baietul acum, decat ca-i cam obraznic! Sper ca nu de la Peritol i se trage!

Ioana si fetita Ilinca (5 iulie 2009).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

ANKA tu cand ii dai peritolul. Mie mi-a zis de 2 ml, dar nu stiu daca se poate da oricand...

Daaaaa, m-a apucat si pe mine copilaria... Mi-am descarcat "Dumbrava minunata" si acum am program de vizionare, Xenia face nani. Eu sunt fun al filmelor romanesti ( unele dintre ele). Maine am program pentru filmul "Baltagul".

Mergi la inceput