Pepenasi de iulie-august 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

bebe africanul...ce tare

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ioana Maria de AnnaBaby

Denisa Maria de dara_d

Eduard Gabriel de alina25

Andrei Tudor de diarux

Toma Paul de Mitzi76

Sa cresteti mari si sanatosi! La mai multe lunitze!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

Scumpi frumos baiet mai ai si ce'mi place ca e rumen in obrajori sa fie sanatos!

Voiam sa te intreb daca tot ai spus ca la voi nu se dau iaurt, branza si alte alea, care e explicatia dr? Ca in afara ca e singurul produs tolerat si dorit de cupii, nu am gasit alta explicatie pro. Dar m'ar interesa o parere contra mai avizata.

Tecky daca o conta, eu i'am dat Sofiei iaurt facut in casa, din lapte bio cu iaurt bio. Nu i'a placut si nici nu'i mai dau ca nu'mi place ce citesc despre laptele de vaca.

Irina pui drojdia asa domne, ce'ti trebuie s'o dezgheti?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ooka ce citesti despre laptele de vaca e cumva varianta cum ca ar fi mai predispusi la diabet zaharat cand or fi adulti? pt ca daca asta e s-au razgandit ei singuri in teoria lor. si oricum fiecare dintre noi va face sau nu va face o anumita boala la un moment dat pt ca asa ne sortit nu pt ca am mancat nu stiu ce gogomanie in copilarie. poti sa mananci n-spe mii de chestii ne-bune si sa nu patesti nic si sa mananci super ultra mega sanatos si sa te imbolnavesti. eu zic ca sunt foarte multe lucruri care nu depind de noi si e mai bine sa fim cumpatati in toate cele si nu exagerati in oricare privinta. oricum lapte de vaca e si laptele praf.

eu mi-s hotarata sa nu ma duc la examenul de vineri...sunt prea lemn si nu inteleg nic. m-am apucat de invatat pt cel de pe 19 care e muuuult mai ok

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

la multi ani sarbatoritilor de astazi ne-am luat cu olitele si am uitat sa va uram sanatate tuturor! sa cresteti mari, sanatosi, voinici si sa faceti la olita cand o sa fiti pregatiti

Ioana Maria
Denisa Maria

Eduard Gabriel
Andrei Tudor
Toma Paul

-------

-------

Mergi la inceput

ioana u've got PM

-------

-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Maitrey da si diabet si alte chestii. Stiu ca laptele praf e din lapte de vaca. Nu stiam ca exista formule cu lapte de capra, de ex. Cert e ca nu m'a convins necesitatea administrarii produselor lactate inainte de un an. Adica n'am gasit argumente. Whatever, noi oricum avem deja o problema cu bio, asa ca nici nu ma mir. Iar la noi in familie sunt si intolerante la lactoza. Je par example. Asa ca, daca tot nu'i cu placere, mai bine pas.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ooka zi-ne ce ai citit cu laptele de vaca. Pana una alta ... si asta praf e tot de vaca, nu?

scumpi si eu as vrea sa stiu ce au vesticii impotriva lactatelor. Oricum e clar ca se schimba curentele de nu se poate. Si nu numai ca se schimba da' asha ... de la N la S. Adica acuma e o chestie super recomandata si moama dc o mananci cresti ca superman si peste 5 ani auzi ca doamne feri sa mai mananci asa ceva ca te cancerizezi. Dar ma rog, nu inseamna ca nu tre sa fim la curent si sa incercam pe cat putem ... sa fie bine.

flo pai si daca zici ca nu face kk nici in pampers nici la olita ... cum te descurci ca nu m-am prins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ooka acu am vazut ca ai raspuns. Bai nene io nu mai inteleg nimic. Pai nu sunt lactatele alimentu nr 1 pana la 1 an??

Deci ... nu mai inteleg nimic si vad ca is din ce in ce mai multe alea pe care nu le mai inteleg.
Hm ... asta e noua, nu-mi statea in fire pana acu'

Mergi la inceput

citisem undeva o chestie faina ca omul este singurul vietuitor (ca nu imi place celalat termen) care mai bea lapte si dupa 1 an. pana ce termina de copilarit orice animalut papa lactate. de ce puiul de om nu ar proceda la fel? e clar ca e necesar pt aportul de nutrienti pe care il aduce. nu poti sa hranesti copilul numai cu ierburi ca de aia suntem omnivori eu is pro de toate cu masura

-------

-------

Mergi la inceput