Pepenasi de iulie-august 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna fetelor
AM intrat si eu sa va salut. Nu prea am timp de nimic in ultima vreme, asa ca... asta e situatia. Noi suntem bine, Denisa are un dinte si se pregateste al doilea, ca am concerte ziua. Bine macar ca noaptea doarme de la 8 jumate pana la 6 dimineata, apoi bea laptele si mai doarme pana la 9. A inceput sa mearga in patru labute. E tare haioasa. Pe covor merge bine, dar cand ajunge pe parchet se enerveaza ca aluneca. Si apasa tare cu manutele pe parchet, parca ar vrea sa se tina de el si asa sa inainteze. O sa fac zilele astea un filmulet sa va arat. Seridica si in picioare daca are ceva de ce sa se sprijine. Si ce l mai mult ii place cand sta langa patul Biancai, ca ala e micut si acolo se poate ridica.
Sp[er ca sunteti bine toate, si pepenashii la fel. Am vazut ca ati schimbat listuta. E frumoasa.

pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Scumpi,erau vremuri frumoase atunci,n-aveam atatea jucarii cum au copii de azi,in schimb aveam jocuri multe pe afara si de era cald si de era frig.Tin minte ca era duminica "toate panzele sus" si veneam de la sanie inghetati bocna dupa ore intregi sa vizionam filmul.Ce vremuri mai erau.Acum nu prea ii mai vezi pe copii sa se joace,ei doar atat stiu:pc,tv,dvd.Sunt de acord si eu cu ele dar deja e prea mult.Gata ca sunt off topic.

E tare dragut baietelul tau.

Noi azi am papat o supa din multe chestii:morcov,patrunjel,pastarnac, dovlecel,conopida si cartof.Mie nu mi-a placut f tare dar ea a halit tot ce i-am pus si era destul de multa.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Scumpi...ce sunt alea macaroni?Macaroane adica?Adica paste?Iarta-mi nestiinta.Am salvat retetele...Grozave!!!Sarumana

Eu cu olita nu mi-am batut capul...O sa incerc pe la 1 an asa sa vad cum mereg treaba...

Vick, si eu am inceput sa-i dau canita si lingurita la Anais sa se joace de ceva vreme si vad ca ii place...

Ladymina, eu nici macar nu incerc sa ma uit la filme ca ma apuca depresiile...

Dma, condoleante...Of...In momente din astea nu prea ai ce sa spui...Poate gasesti masinarie din aia mai ieftinuta...Aici nu se prea gasesc si nici nu imi bat capul sa cumpar.

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Fetelor lamuriti-ma si pe mine ca sunt blonda si mi-e greu sa pricep:ce fel de iaurt sa-i dau Ralucai ca pana acum nu i-am dat?
Ankalaura sunt de acord cu ideea de a crea folder nou cand pun poze noi.
Cristina ce bine ca a inceput sa manance normal Mihaita.
Atb felicitari ca ai luat toate examenele.
Scumpi mi-au placut pozele.
Anna vizionat poze cu Ioana si ne place ca are aceeasi suzeta ca a noastra.
dma condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Da Narcisa, paste sunt. Ma bucur ca ti-au placut

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Tecky, guru nostru in materie de lactate, adica Boti, zice ceva de iaurtul Olympus sau ceva de genul.A studiat, a aprofundat si zice ca e cel mai bun.Acu eu o cred.Deci zic ca poti sa incerci cu asta, poate ii place la Ralu

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Ladymina iti dau dreptate . Multumim
Tecky, multumim de-asemenea
Dma, condoleante

Fetelor pt. ce este vaccinul acela BGA sau cum ii spune? Ca noua nu ne-au facut nici un vaccin in spital.

Gata, i-am dat sa pape si acum ne pregatim sa iesim afara

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna tuturor!

Apai daca la 1 an jumate ti-e rusine ca schimbi pampers, io ce sa mai zic ca maine poimaine facem 3ani (pe 23) si nu vrem neam la olita si nici la wc .

L-am pus de la 1 an, a urlat, s-a jucat cu ea dar nu vroia sa stea. Am incercat mereu, luna de luna...am ajuns la 2 ani, am luat alta, ne-am jucat cu ea, am stat pe ea, dar nu am facut

Acum la fel, urlaaaaa, ce sa-i fac?

L-am lasat in chilot, s-a udat, s-a uscat, iar sa udat...degeaba.
Cert e, ca la kk se abtine si nu face, murdareste putin pampersul si gata renunta. Ii dau fructe, lass baby, supozitorul cu glicerina pot sa-i pun si 3 degeaba, le scoate

Scumpi ai o scumpete de baietel! La fel esti si tu!

Cuscra parca Maria a inceput sa-ti semene, ma insel? E o smechera! noruca!

Bujo schimba-ti cariera! esti buna de educatoare!

Iriss sa fie intr-un ceas bun naseala!

A.cicel felicitari pentru si mers in 4 labutze!

Capri, Vio si David a fost ieri marait.

De 2 seri dormim in patut!

Mai rau e cu frat'su care da ocol si zice ca e locul lui

Am pus album nou pe picasa!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Scumpi, BCG este vaccinul anti TBC. In FRanta nu mai este obligatoriu, dar noi am cerut sa ni-l faca la maternitate. Calatorim mult, si in plus Romania este tara endemica pt TBC, so nu am fi aduc copilul in ro fara sa fie vaccinat ...

Boti, ça va pas????? cum sa ma super.

Acum scriu cu Maya in brate, care trece prin faza bebe africanu, stau lipita de mama.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Vio, David e pe un alt site la concurs, inca nu s-a dat drumul la vot pe DC. Dar parca luna asta incepe....

Vazut si eu chilotii originali ai Mirunicii

Atb felicitari pentru sesiune!

Anka m-am si conformat cu albumul nou

Dma condoleante!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput