Pepenasi de iulie-august 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 16
madina71 spune:
maitrey, am ascultat cu placere, f frumoase, cred ca astea sunt melodiile lui Tudor Gheorghe care imi plac cel mai mult ... Multumim!
Violeta, m-ai impresionat cu lista ta cea lunga!!!!
Nici eu nu mai stiu parola si userul de la mailul comun!!! Daca poate cineva sa-mi dea pm cu ele? MUltumesc!
Mcoca, ai facut cozonacul cu reteta de la Boti din cate am inteles. L-ai facut la robot sau l-ai framantat cu mana? Ca parca as incerca si eu dar la robot!!!!
mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
maitreyi spune:
madina 
am uita sa va zic... saptamana asta ma muuuuuut! credca de aia sunt asa exuberanta azi 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
oanasm spune:

cristina ce mare s-a facut Mihaita!!! are niste ochisori
...mai pune poze..sau ne-ai inchis gura cu 3![]()
si Aida e o dulce foc si o zambicioasa ca intotdeauna! didi..vezi ca am o slabicune pt don'soara ![]()
si feciorii Sebi si David is dulci tare
...si Maria lu' xena
na..pozele astea am vazut acum..ce-au mai crescut pepenasii 
vio o fi fost puseul de 6 luni...na..bine c-a trecut!
bujoreato am invatat si io ieri Sapunelul si 10 degetele 
mm..io ma lupt cu laptele..si bag la stimulente

de-mi sar capacele....si parca parca imi revine in catitatile necesare....
s-a terzit voinicu'...
Oana
de
Raul
ladymina77 spune:
Protestam ca mai vrem poze cu Mihaita cu ochii albastri!!!
Nu mi-i se pare slab deloc chiar are falcute.Il pupacim
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
narcisa.s spune:
Cris, acum e un fel de cresa, nu e gradinita.Si o incep dupa ce Anais face 1 anisor.Facem acasa ceva activitati sa nu ne plictisim, asta e ideea.Si cum nu am talent pedagogic le-am cerut la oamenii aia sa-mi trimita kitul si sa vad ce pot si cum pot sa fac acasa cu copilul.Si dupa 2 ani continuam pasii cu home kindergarten pana cand ea face 4 anisori cand ma gandeam sa o trimit la gradi normala.Acum, astea sunt planuri, vedem noi cum ne ajuta Dumnezeu.
Botiiii, deeeeeciii, din lapte de capra ac iaurt cu sau nu fac?Ca aici gasesc in supermarketuri si ferment special pentru iaurt.Dar e bun pentru fi-mea sau nu??
Maitrey, am raspuns la pm
Vick, m-ai disperat cu cozonacul ala al lui Boti.Ma uit sa vad la retetele puse de Mada dar daca e cu framantat nu ma bag ca nu-mi iese
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
Kimmy spune:
Buna fetele!
N-am avut net vreo 2 zile,imi venea sa ma duc pe capul lor si sa ii ucid.Am mai fost si numai noi doua acasa,ca sotul e plecat in delegatie.I-am sunat de 4 ori,si eu si sorul,si nu a venit nimeni sa remedieze situatia.Deja ma gandeam sa fac plangere la OPC.Nu neaparat pentru ca nu avema acces,ci pentru modul in care am fost tratati,mai ales ca le-am adus clienti noi,si noi untem abonati de foarte mult timp.
in fine
Cu Timi...nici nu mai stiu ce sa zic...e o scumpa,o iubesc de mooor,da e greu cu ea,desi e copil cuminte,cand e cuminte ![]()
Doarme binisor,2 zile se trezeste doar sa mance,de maxim 2 ori,dupa aia 2 zile se trezeste din ora-n ora...cand cum...
Asta nu ar fi problema asa de mare,in schimb nu manca legumele,sau carne,sau galbenus,nimic.E diversificata deja de aproape 4 luni,si ar manaca numai fructe.
Am incercat sa-i prepar legumele in nn moduri,am incercat reteta din cartea de la mada...nimic nu functioneaza.Manca cateva lingurite,apoi incepe sa se frece pe fata,pe la ochi,apoi incepe sa se matzaiasca,si gata,nu mai manca.Ii adaug si iaurt sau cereale,mai manca 2-3 lingurite,si gata 
Mai am mult de citit din urma,dar am vazut pozele noi,toate toate.Sunt niste frumosi pepenasii nostrii.
Acuma nu am vreme sa nominalizez,e cam prapadita Timeea mea 
Va imbratisez si va pup pe toate
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
atb spune:
Moaaaama, de azi-dimineata ninge incontinuu la Cluj, e totul alb deja! Si voi vorbiti de salcami si primavara! ![]()
Iriss, ala sigur nu e Tudor Gheorghe? ![]()
Boti, zi-mi si mie plizzzz de unde i-ai luat lui garga carte din-aia ca si eu caut de ceva vreme si n-am gasit la marile hipermarketuri. Sa-i fie de bine pisicii smotoceala! Asa-i trebuie daca e masochista...![]()
Si eu ii fac lui Nicholas branzica si-i place in amestec cu banana, mar sau para. Iaurt inca nu i-am dat dar am sa caut de-acum incolo iaurturi de copii, cum ziceti voi, indulcite cu fructoza.
Dia, si zici ca-i dai lui fii'ta sa bea din paharel de tuica?
Am sa aplic si eu metoda asta sa vad poate-poate o vrea si Nicholas sa se "imprieteneasca cu paharul" daca cu sucurile si supele nu vrea. ![]()
Mada, iar la dentist? Mai ai inca probleme?
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_26 Atb, nici Mihaita nu are stare cand ii schimb scutecul , iar cand il imbrac e jale mare!!! In ce parc e leaganul in care se da Daria??? Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) ![]() |
Cristina, la Nicholas te refereai, in ce parc e? Pe fetita din leaganul de alaturi o cheama Maya si e o buna prietena de-a noastra, se dadeau in leagan intr-un parc din cartierul nostru, Manastur, de aici din Cluj.
Am vazut poze noi cu Mihaita, Doamne ce scump e si are niste sprancene asa de bine conturate, zici ca e pensat!

Vazut poze noi si cu Aida, o scumpica foc, sa foloseasca sanatoasa scaunul de masa!
Narci, am si eu o curiozitate, in ce limba vorbesti cu Anais, romaneste, engleza sau portugheza? Dar cu Vil? Spor la prekindergardenit!

Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
flo1980 spune:
Hello
Scriu rapid ca lui Alex ii e foame...
Abia acum amterminat de recuperat 
Multumim frumos de aprecieri!
Cristina David facuse baitza, asa i se inrosesc ochii, probabil de la gelul de dus, ca el da din maini si picioare, ii place tare la apa...doar e rac!
Nici noi nu avem dinti!
Cm o singura data pana acum...
Mina el mananca ciorba....dar prefera zeama, dar eu ii pasez carne in ea sa nu fie chiar zeama goala...ce sa zic mai papa piure si culmea vinete cu maioneza mai multa asa...
Stiu ca nu trebuie sa-l las, dar ma enerveaza la culme cand ii pun vreo 2 supozitoare cu glicerina si nu face. Si la el la fel iese...glod, pur si simplu daca dai cu el spargi geamul...scuze de detalii
nu vrea sa faca, se abtine, de aceea are si mici cosuri ca sa le zic asa, pe obraji....
Apropo de olitza si a noastra tot din aia cu manere...iepure ..
Fug la datorie...
pe toate!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
M&M spune:
Atb...
..am gresit!!!
Scuze!! 

Pe Kamelya o intrebam de leagam; stiu ca tu esti din Cj, deci nicio sansa sa ajung acolo cu Mihaita sa il dau in leagane...
Vreau si eu zapada!!..
Oana, Mina, ma faceti sa rosesc in locul domnisorului![]()
Maitreyi, asa se explica de ce vezi tu primavara cand afara e un frig!!!...

Narci, am inteles acum!!
Bafta sa vi se implineasca planurile!!!
Flo, stiu cum e cu racii, doar sutn si eu unul dintre ei!!
Iza, nici Mihaita nu mananca legume ...Ce sa zic despre firmele furnizoare de internet, ca iar ma apuca nervii si iar incepsa ma gandesc de ce sunt 99% dintre romani nesimtiti!!!
Astept sa se trezeasca domnisorul; azi a fost tare obosit!!!
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
M&M spune:
Mina, ai pus poze si nu ai zis nimic!!!
....
A inceput sa ii creasca perisorul si Deei!!! Cred ca sunt dintii pe punctul de a da, observ ca e mereu cu ceva de rontait in gurita...
multi si dulci pentru scumpa Deea!!! Are o lapa in mana in poza in care are lumina aceea pe fata ???
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)