Pepenasi de iulie-august 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 15
ooka spune:
salut
am venit de la vaccin, sper sa fie bine.
Ileanna, trimis iar. Sper sa il deschizi amu'.
Boti, Ooka srl Fabrica de paine a receptionat plicu, sarumana. Amu' il deschid. 
citesc si revin.
ah, Sofi in poza de pe picassa, doarme atat de frumos la pieptul lui ta'su, nu al meu ![]()
mami de Sofi
mcoca spune:
Adriana, ma bucur ca ai venit cu vesti!
Ooka sigur o sa fie bine!
Vicky si
Maya (27.06.2008)
violeta29 spune:
Am venit si noi de la doctor, avem 7800 gr si 66 cm .Am luat si o trimitere la oftalmologie, ca ii curge iar ochisorul, in rest suntem bine.A facut putin circ cand a inceput sa-i masoare capul, de nu ne-am mai inteles, si cand am iesit de acolo a adormit bustean si ne-am mai plimbat vreo ora ca tot se oprise ploaia si a iesit soarele.
Acum sta cumintica in leagan si roade la o cizmulita
, deci clar, am trecut de perioada naspa
Ma duc sa pap si eu ceva ca am o foameeee
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
Noi iar am marait si ne-am trezit des azi noapte, speram ca trecem curand si de faza asta!
Ce primavara, ce salcami?!?! La noi ninge si ploua!! 
Oricum maitreyi te
pt. optimism si voia buna!
Iaurt eu ii dau Campina, ca nu e acru si are foarte putine ingrediente. La Miruna ii place.
Iriss mersi de raspuns! I-am dat de ieri para si suc de portocale, da' abia azi dimineata am gasit "rezultatul" in pampers!
Sper ca acum o sa-i fie mai bine!
Mama da ce seamana unchiul tau cu Tudor Gheorghe!
Vio de ce mergeti la doctor? Nu sunteti bolnavioare, nu? Aaa, acum am citit ca a fost de rutina! Sper sa va treaca ochisorul! 
Anilansa eu dimineata ii dau pireu de fructe, iar dupa masa suc de portocale/mandarine/clementine, ce-or mai fi, asa vreo 50 ml, bauti din pahar de tuica.
Boti ce faina tre sa fie privelistea cu Nancy smotocind pisica!!
Jerry nu se apropie de Miruna, desi ea ar fi interesanta ca chiuie si da din maini cand il vede...
atb felicitari pt. examenele luate! Ma bucur ca Nicholas e cuminte si mancacios. Si Miruna face la fel cand o imbrac/dezbrac - urlaaa, si se suceste in toate partile.
ooka
vaccinata sa nu aiba nicio reactie!!
Gata, fata doarme, asa ca ma duc si eu sa fac ceva de papa pt. clasa muncitoare care vine la 4 de la servici
.
Dia
- I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
MissJJ spune:
Buna fetele!
Intru rapid ca dupa amiaza merg la dentist si pana atunci am o multimea de treburi casnice de terminat ca apoi maine ma relaxez ca samb sarb 4 ani de cand ne-am mutat impreuna asa ca o sa fim plecati in weekend.![]()
Narcisa felicitari pt prekindergarden.

| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura Ori,.... poti sa te k..ci in jucarii, daca imi dati voie sa spun asa?? ![]() |

Caprioara
.Ralu
.Truli ma bucur sa aud ca va simtiti mai bine si ati scapat de branula, si spor la repetitii sa ne pui poze de la serbare.

Si felicitari si pt dintisor.

Gally multumim ca ne-ai vazut filmuletzul.
Da asa is seara parca is bagate in priza parca au baut redbull.
Dia asa e greu cu dintisorii astia bine sunt si copiluti mai norocosi la care ies dintii fara sa isi dea seama, noi tot asa ne chinuim.
Pt constipatie la noi funcioneaza cu para.
Vicky depinde mult de copil sa stii, de ex Ari am pus-o cand era mai mica pe olitza la inceput a stat se juca cu ea si etc apoi dintr-o data nu a mai vrut si pare efectiv urla tremura si se arunca in bratele mele, nu era sa terorizez copilul. Asa ca am zis ca o mai las si incercam din nou ei nici vb tot asa facea asa ca am zis hai so invat cu toaleta stie ce si cum stie ce trebuie facut si etc si cu toate ca nu ii place in genere sa fie muradar pe maini pe fatza imediat se spala cere sa o speli sau se sterge, daca face kk stie c-a facut si iti zice, dupa ce a facut of course daca o duc la toleta repede cand o vad ca da semne refuza sa faca efectiv se abtine si plange pana o dau jos, dar daca e uda nu o deranjeaza adik nu reactioneaza in nici un fel cu toate ca am incercat sa o pun in fiecare zi si al toaleta a mers o perioda pana a inceput iar cu stilul asta de urlat plans tremurat si aruncat in brate, na acuma o sa se invete ea sa faca la olita nu imi fac pb ca o sa mearga la facultate in pampersi da nici sa o fortez nu vad rostul.

Violeta multumim.
Speram sa ai mai multe nopti asa linistite.
Anna asa a facut si Ami doua nopti a fost mai linistita dupa aia da-i iar ieri si ziua m-a terminat cu miorlaitul.

Kamelya ma bucur ca i-a placut la printesa reteta si Ami a apreciat-o tare mult.

Anilasna eu ii dau dim cereale la micul dejun si nu masor efectiv fac din ochi asa putin intr-un castronel cat papa papa cat nu asta e, va papa mai incolo cand va fi mai mare mai multisor.

Cristina, Tecky, Mina multumim.

Anna, Tecky, Mina asa era si Ari de la 1 an incolo a inceput sa ii creasc aparul si acuma e lung si ondulat, asa ca vaor avea si ele par pt coditze mai acusi.

La noi sunt iaurturi speciale de bebeii organice cu fructe in ele fara adaos de zahar si conservanti si coloranti si eu din ala ii dau , tot din ala a papat si Ari cand era mica.
Vio ma bucur ca bebelina e bine si ca a revenit la un program mai ok.

Atb ma bucur sa aud de vestile bune despre tine si pepenas.

Gata my time is up, merg la gagici si apoi ne pregatim de plecat de acasa ca avem de mers si la posta si la tesco si la dentist.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
turturica spune:
pe scurt, ca cica lucrez, ileanna, uite aici legat de pusul la olita:
http://www.aap.org/publiced/BR_ToiletTrain.htm
Mami de Mara (19.08.2008)
M&M spune:
L-am lasat pe Mihaita sa se joace in tarc...E atat de urat afara !!! OFFFF!!! si aveam asa un chef de plimbare!...
Mada, dentist???? Din nou?? Tot nu ai rezolvat cu maseaua care te-a chinuit in sarcina???
Narci, eu nu am inteles faza cu gradinita...Daca acum o dai la gradinita, dar zici ca sta cu tine la 4 ani nu tot la gradinita o dai????
Atb, nici Mihaita nu are stare cand ii schimb scutecul , iar cand il imbrac e jale mare!!! In ce parc e leaganul in care se da Daria???
Am vazut poze si cu David si Yvonne!! e mandra e Yvonne de fratiorul ei!!! Imi plac aripioarele de ingeras ale lui David.
Am vazut poze cu Sebi de Scumpi, un bucalat scump foc !!! Avem si noi salteluta la fel de joaca...
Semana cu mami Sebi. 
Misha, Anna si noi ne inscriem in clubul bebeilor " cheliosi"...
Vazut si David de Flo. Flo, comentariile sunt super, iar David nu se lasa mai prejos!!!Cred ca de mult timp nu am mai ras atata...E un scump David. Are putin ochisorii inflamati sau mi se pare mie'???
Daria Ecaterina e atat de fermecatoare cu genele-i luuungi si negre!!!
Intre timp a pus si Didi poze cu Aidacea mai vesela bebelina!! Sa intelg ca a inceput sa citeasca??
O scumpa si jumatate!!
Cred ca scriu de o ora la mesajul asta . Intre timp a adormit si Mihaita, asa ca fug sa ma apuc de gatit...
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
maitreyi spune:
iris
ce seamana 
kamelya, mina, ileana, cris, tecky, multumim de felicitari la adresa popandaului
sigur se vede mai fain de sus decat de jos ca daca se apuca de ridicat se ridica si de 10-15 ori la rand 

doamna ileana si aici ploua de rupe da' stiu eu ca vine primavara acusi acusi. mi-a soptit o viorea 

boti da' n-o zgarie fiara pe baby? nici noi dinti la orizont ![]()
pup u all (cum zice o dama bine si simpatica de pe aici aka capri! ma bucur ca v-a placut dedicatia mea
pai fratilor tre s-o strigam ca altfel nu vine ca-i cucoana mare primavara asta 
ps:diseara dupa ce culc bebeu' bag un set nou de poiezii pt bebici 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ladymina77 spune:
Dia,am vrut sa tew intreb de cateva zile cum a fost la bebe-balaceala? Cum e apa,curata? e cald? cum sunt conditiile?Cati copii sunt in bazin odata? intra si parintii?|
Ne-am inscris si noi inca nu ne-au chemat dar vreau sa stiu care-s conditiile.Ms
Noi suntem bine,putem face baita si sa iesim afara .
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi