Pepenasi de iulie-august 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

VIO - da mai, lamai le zice, pe eticheta scrie LAMAI PENTRU SUC sau DE ZEAMA nu mai stiu cum scrie, asa ceva, explicit.
Este EXCAT o lamaie doar ca e portocalie si nu are coaja aia poroasa, si mai neteda asa. Si ele sunt mai molicele.
Sunt absolut super de super! Eu nu mai iau de-alelalte cat oi gasi de-astea.

Eu sunt de acord cu IROLF si incep sa aplic in multe. Nu mai citesc nene, ma streseaza zeci de carti pline de teorie. Fac asa cum cred eu. Citesc mai in diagonala asa... Pana si psihologii se contrazic intre ei. Asa ca o sa fac asa cum o sa imi vina pe chelie in momentul respectiv.

Mi-e de ajuns ca nu mananca nimic altceva decat lapte, banana si mar, cu toata teoria lu' peshte... La Eliza am inceput diversificarea usurel de tot la 3 luni, si a mancat ca pelicanul, nici un aliment nu l-a refuzat. Lu' asta am inceput sa INCERC la 5 luni. Mai bine ii dadeam mai devreme.
Nu fac decat sa pierd timpul preparand si sa arunc mancare in draci. Nu mananca, ce sa ii fac? Intrebarea e retorica. Pentru ca in curand o sa ii dau sarmale, pun pariu ca va manca. Si afirmatia asta este, de asemenea, retorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Monica, condoleante..Imi pare rau pt nasul tau!

Mina, o sa incerc sa pun poze cu domnisorul...

Mada, superb montajul!!! Ce rade Ami!!!..

Eu astept sa se trezeasca Mihaita!!...

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Neata gagici,

Mama, ce de iepurasi pe aici Numai noi n-avem niciun dinte, are gingia neteda ca-n prima zi...

Mai, eu de vreo 2 luni melanjez cerealele cupilului cu mixerul, ca eu am luat unul din ala vertical care are si tel si telul intra in biberon, dar exista si special pt biberoane, www.price.ro/specificatii_primii_pasi_mixer_si_perie_electrica_pentru_biberon_25669.htm" target="_blank">check this out

In rest, io fac branza Deci la mine terapia e prin branza

Si, Narci, eu dau produse din lapte (branza, iaurt) la copil, nu pot sa zic ca m-au convins studiile care leaga administrarea de lapte si riscul de diabet.

vazut si ascultat in sfarsit si eu cantecelele lui Bujo, acum mai tare ma oftic ca n-am sunet la rasnita de acasa

Va multumim ca ne-ati vazut pozicile, tre sa va pun si un filmulet de ieri in care o smotoceste pe Pisi Mic care si-a riscat pielea si s-a dus langa ea. Wrooong!

Iriss, Capri citisem si eu, chiar aici pe forum, la un subiect fff vechi, despre o doamna care nu putea sa faca nici pipi nici kk fara sa se dezbrace complet. Cica se ducea la buda, se incuia acolo, se dezabia si abia apoi presta

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Hola!
Ce vreme urata!
Multumesc fetelor care mi-au raspuns cu iaurtul.
Flo frumos foc David.Are ochisorii foarte expresivi.
Mada ce fete active si dragalase ai!
maitreyi felicitari pt Alexandra ca s-a ridicat singurica in picioruse.
kamelya am vazut poze cu Daria care este foarte eleganta.Ce ma stresez cand vad ca majoritatea bb au par si Ralu a mea este chelioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Tecky si noi facem parte din clubul celor fara par, si tare as vrea sa-i creasca mai repede, sa arate si ea a fetita cu codite

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Flo,daca am inteles bine Alex e constipat si nu face kk decat la 4-5 zile?Asa a fost si Bogdan pe la 4 ani si mult ne=am mai luptat cu asta.El nu prea manca legume si ciorbe si asta zicea dr ca e motivul constipatiei.Am incercat cu tot felul de chestii si ne-am reglat pana la urma cu lactuloza.Atunci mi=a zis dr sa incerc prin orice metoda sa-l duc la wc pt kk sa se obisnuiasca si apoi vamerge el singur.Bogdan facea asa kk tare de pur si simplu ii era frica sa se duca sa faca sa nu-l doara.Poate asta e si motivul la Alex.Plus ca el era si f comod,daca se juca sau era preocupat cu altcevanu mergea la wc.Si asa e si azi uneori:D.Deci nu prea e de joaca ,insista si nu-l lasa sa nu faca.Si inca o chestie pecare tot dr mi-a zis-o,cika multe toxine din organism se elimina odata cu kk si drept urmare nu-i prea bine sa ramana acolo mult timp.Succes si multa rabdare.Poate n-am scris prea coeerent dar sper sa intelegi ce-am vrut sa zic.

Anna,incearca si tu cu masa de seara sa nu i=o dai mai tarziu de 6,bineinteles daca e solida,laptele sa ramana in meniu.La noi a functionat treaba de o saptamana si de atunci doarme super bine noaptea cu o singura trezire de tziti la ora 3 si ceva.Poate merge si la voi.

Am vrut sa scriu mai multe dar nu mai stiu ce:)
Fug sa strang un pic din casa,vine d-na dr sa ne vada.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Si noi suntem fetite cu chelie:)
Eu nu ma stresez ca o sa creasca el.Nasa mamarutei mi-a zis la botez ca si fata ei era asa fara par inca mai cheala decat Andreea si sa o vedeti acum ce par des si cret are nu va vine sa credeti.Deci se poate :)trebuie sa credem doar.

Mada,tare dulci printesele tale.

Mihaita,asteptam pozele sa vedem cat ai crescut

O vreme super urata si la noi,in tot raul si un bine ca mai stam in casa si azi sa ne vindecam de tot.

Iaurt,intreba Tecky parca,eu i-am luat de 2 ori Tnuva simplu si l-am amestecat cu cereale,n-a fost foarte incantata de el dar l-a papat.La Bogdan ii dadeam danonino,atunci cika erau cele mai bune.
Iaurt cu fructe le-ati dat sau numai simple??

Ceva frumos pt bebe aici

Mami de Bogdan 28.05.99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Lady, iaurturile cu fructe au zahar. Eu ii fac iaurtul in casa, din lapte praf si manancaa de numa. Din cand in cand ii mai dau si din iaurtul meu sa guste (tot natural, simplu).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Vicky,ce reteta ai pt iaurt?Multumesc!
Ar trebui sa incerc si eu sa-i fac.

Mami de Bogdan 28.05.99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

anka io o sa continui sa citesc carti pana o sa vomit. Daca pisicologii se contrazic intre ei este foarte bine. Pe asta se bazeaza evolutia. Mai eu cand citesc o carte ... nimic de acolo nu este litera de lege pentru mine. Totul este doar informatie. Pe care mi-o asum sau nu, sunt de acord sau nu ... nu sunt de acord la momentul ala insa mi-o pot confirma peste 1 an ... etc etc. Oricum fac ce simt si aplic ce mi se potriveste. Dar nici nu m-as gandi sa nu rascolesc ce zic oameni care si-au dedicat enorm timp sau chiar o viata pt o anumita tema si care au studiat n'shpe mii de cazuri. Sigur ca la sfarsit pot sa spun clar: asta nu are dreptate si sa trantesc cartea respectiva. Dar tot imi foloseste ca imi confirm un punct de vedere CONTRAR dupa ce am vazut toate argumentele pro.
Si nu refuz nici ideea ca poa' sa fie mame care nu au cetit nici o pagina de parenting si sa faca din instinct muuuult mai bine ca mine. Doar am zis cum fac eu. Adica cetesc

boti si noi avem gingia virgina la 7 luni shi.
Despre pisici ... moamaaaa ... o sa fie jale. Eu sper ca ale mele sa se prinda repede ca fuga e sanatoasa. Si apoi sper ca Vlad sa se prinda si el repede ca ... nu sunt jucarii.
Despre branza: auzi, da' mucegaita si albastra faci???

Mergi la inceput