Pepenasi de iulie-august 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 12
AnnaBaby spune:
Neata fetelor!
Noi am avut o noapte nasoala, asta dupa ce imi daduse sperante in ultimele 2 nopti ca era binisor
a avut ea grija sa-mi taie avantul
asa ca acum mi-e somn de mor!
Multumim tuturor pt urarile de ieri si pt aprecierile la adresa babutei cu batic![]()

Anka am luat si eu lamai din alea, de fapt a luat sotul, le-a pus in cosul de pe masa, si eu am crezut ca sunt portocale
mi-am luat eu 2 intr-un castron, le-am desfacut, si cand sa le mananc, hopa, ceva e in neregula, cred ca nu-s coapte
, ma gandeam eu,nici prin cap nu mi-a trecut ca sunt lamai!
Eu nu mai stiu userul si parola de ma mailul comun, nu am mai intrat de multa vreme, si am incercat eu cam toate variantele dar nu merge. Ma ajuta cineva?
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
iriss27 spune:
maytrei si eu sunt funa Tudor Gheorghe!
Unchiul meu (fratele mamei), radioamatorul, seamana extrem de bine cu el. La botezuri vesnica intrebare era "O, dar il cunosti pe T Gh?". Uite www.radioamator.ro/call-book/yocall.php?call=YO3CCB" target="_blank">aici
Eu sunt cam zombie, nu am reusit sa adorm pana la 3 (copilul si sotul au dormit de taiai lemne pe ei).
Am sunat-o pe fii-mea si dormea. Azi vreaus a o iau acasa, pt c ami s-a facut dor de ea 
Sa aveti o zi usoara!
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
violeta29 spune:
Neataaaaaa! Ce bine-am dormit! Cred ca s-a terminat cu programul de scandal nocturn, a dormit bustean si s-a trezit doar de trei ori.Acum ar mai fi dormit mititica, dar am trezit-o ca la 11 trebuie sa mergem la doctor .Off si e asa urat si ploua afara, noroc ca e aproape, la numai cateva blocuri.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
violeta29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Neata fetelor! Eu nu mai stiu userul si parola de ma mailul comun, nu am mai intrat de multa vreme, si am incercat eu cam toate variantele dar nu merge. Ma ajuta cineva? Anna de Ioana Maria 11.07.2008Ioana povestea nasterii |
ai PM
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
kamelya spune:
salut
anka, flo, maitreyi merci
maytreyi eu i-am facut Dariei reteta cu peste data de mada,i-a plcut foarte mult Darie,eu am pus cantitati mai mici ptr o portie
felicitari Alexandrei
Cami felicitari ptr 
violeta 
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
Anilansa spune:
buna dimineata
noi am dormit ceva mai bine asera
am si eu o intrebare.... voi de cate ori pe zi dati cereale si in ce cantitate?
si inca una
? la ora 10-11 am vazut ca le da-ti fructe... intrebarea mea e : suc din fructe sau pireuri?
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ileanna spune:
Mmmm, d-na maitreyi ce dispozitie aveeeem. Si eu sunt fan Tudor Gheorghe si mi se ridica paru' cand il ascult.
Da' oricum e haioasa dispozitia ta si piesa cu salcamii k in Bucuresti e o vreme de sa-tzi bati copiii (pfuai, nu cre' ca prea mai pot sa mai zic aceasta vorba inteligenta enimor) 
iriss bai ... daca nu imi ziceai, bagam mana in foc ca e TG!!!
Anna hang on. Hai ca ii trimitem noi la facultate ... 
ladymina77 spune:
Neata si noi,
Maytrei ,felicitari pt hopa-sus:)
Vio,da` ai avut ce scrie la poze,cum ti-i minte ca eu uit de la mana pan` la gura.
Flo,frumusel dolofanul de Davidut.Legat de patut,ne luam de mana,si Deea e fan patu` mare.Are la activ 4 nopti dormite in patut.
Revin cu scrisul,fug sa culc buburuza.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
ileanna spune:
A daaaa
truli felicitari pentru iepurash.
Si maitreyi felicitari pentru view-ul de la inaltime al Alexandrei. Cum s-o vedea lumea de acolo? 
M&M spune:
Neata!!!
Maitreyi, care primavara???!!! Ca aici e lapovita!!!
SI eu sunt fan Tudor Gheorghe si, daca mi-ai adus aminte acum ascult Tudor Gheorghe...
Felicitari pe Alexandra!!!
Truli, felicitari pt Victor- iepuras!!!
Vio...tu la 12 nopatea te uitai pe poze??!!!!![]()
Alina, eu ii dau seara si dimineata cereale: la un biberon de 200 ml laptic ii pun o lingurita de cereale: dimineata de mar- HUMANA si seara de orez-MILUPA!!! La 11.00 de obicei ii dau pire de fructe : mar copt cu gutuie copata , uneori mai pun si putina banana, la care adaug si putina branzica facuta de mine ...
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)