Pepenasi de iulie-august 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 11
irolf1 spune:
Mama Vio, da ai vazut poze nu gluma
. Multumim de aprecieri
, eu nici azi n-am apucat sa deschid picasa, cu toate ca m-am laudat.
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dia_filipas Madina deci "e de la ei", vorba aia! Miruna e constipata de cateva zile, se screme de se face visinie si nu iasa nimic, da' cu supozitor si temometru iasa un carnat destul de tare...Care fructe erau bune pt. asta? Gata fug la somn, cat mai apuc. Noapte buna si linistita! ![]() Dia - I'd like mornings better, if they started later!si bebe Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me! |
pt constipatie pere, suc de portocala, suc de morcov, prune, piersici, caise NU: banane, orez, cereale cu orez,morcov fiert
nu prea mai stiu
eroarea este de conectare la baza de date, cred ca au umblat la site si ceva e putred
capri, pe bune exista baitul, are cred ca 5 ani, noaptea cand face la oala/wc isi da jos pantalonii, ciorapii si apoi face; a avut olita cu animal d-ala cu coarne si il dezbraca in fundu gol ...
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei
violeta29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irolf1 Mama Vio, da ai vazut poze nu gluma , eu nici azi n-am apucat sa deschid picasa, cu toate ca m-am laudat.Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08) |
se cunoaste ca am copil cuminte, nu?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
iriss27 spune:
truli-luli felicitari pt dinte! si sa fiti sanatosi de acum in colo!
ma bucur ca nu sunt singura fara cm ... la Yvo mi-a venit cand a facut ea 6 luni, d-aia inca ma intreb daca nu-s probleme
maine fac teste, sper sa nu iasa 2 liniute, ca intru in depresie 
da' voi stiti cine e ownerul sitului? si buburuza e tot la lor? (de curiozitate)![]()
ile nu crezi ca mai are putin si isi curata matele cu detartrant, ca nu sunt bio?? ii rau de tot micuta, trebe sa o salvam cumva ... nu facem o intalneala cu totii, ca sa o mai scoatem din casa si pe ea
acum, serios, daca ai iesi afara cate 2-3 ore n-ai avea timp sa mai stai sa bantui netul si cercetaorii care descopera ca oaia cu care voresti face lapte verde 
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Bazar pt Sonia si Andrei 
iriss27 spune:
Vio, chiar ca ai avut timp berechet sa vezi atatea poze, dar si pana ai scris pomelinicul cred ca ti-a luat o vesnicie. Eu uit de la o pagina la alat pe cine am vazut 

deh, io-s la al 2-lea copil, jumate din creier am dat la unu, jumate la celalalt; cred ca acum functionez pe rezerva 
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Bazar pt Sonia si Andrei 
narcisa.s spune:
Didi, mai putina rabdare si se echilibreaza si programul Aidutzei...
Iris, nici nu stiu daca primesc cd.Stiu ca sunt vreo 7-8 carti cu diverse activitati, planse multe multe, ceva culori, ceva nasturi sau nu stiu ce-s aia maaaari, cu diferite forme si culori, plastilina speciala...nici nu mai stiu ca intr-un kit sunt vreo 25 de produse...Nici eu n-am rusi si nu mai alaptez din decembrie...
Maitrey ba ne gandim sa ne mutam in Romania daca o vrea Dumnezeu sa fim sanatosi.Asa, intr-un an doi sa ne terminam proiectele pe aici...
Ruxule mai fato vecina aia e aia cu manelele cu care ne-ai frecat nervii cand eram gravi???Bine, pui tu virgulili intre Ruxule mai si fato, da??/
Dia daaaa, cum sa nu...Cum primesc kitul de la gradi bag la greu informatii...Sper pana in augut sa-l primesc
Azi imi incerc steamerul pe care l-am primit in pachet de la maman...
Aaaa, da...Pai si eu de la 3 luni am crescut cu lapte de vaca nefiert, direct din videre...din galeata adica...
Aaaa, Turtu, azi am vb cu un prieten, cel ce a construit Iulius Mall-ul in Cluj.Mi-a zis ca au scazut preturile la apartamente in cluj cu pana la 60%...Unde erau cele mai ridicate preturi din tzara acum...
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
dr_anca spune:
Neata!
Felicitari Vicky pentru reusita cu olita, sa stii ca am o cunostinta care a pus bebele tot asa devreme si la 8 luni nu facea kk decat la olita de 2 ori pe zi.
Pipi e altceva, e mai greu necesita antrenament si ala poate sa astepte si pana la 2 ani.
Mai ales la fetite e indicat sa faca kk la olita pentru ca pot face infectie urinara daca nu sunt schimbate rapid.
Felicitari si Alexandrei!
Felicitari Trluli pentru dintisorul lui bebe si noi de pe 10 prezentam un dintisor![]()
La multi ani pepenimei nascuti in ziua de 12!
Mamica de
cuminte
iulie 2008
maitreyi spune:
neata, ce frumoasa este viata 
vio, anca 
bebe meu a strambat din nas azi dimineata la schimbat pampersul 
narci pm ![]()
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
maitreyi spune:
ascultati de dimineata ca sa aveti un inceput de zi frumoas 
mie mi se face pielea ca la gaina cand il ascult
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

- I'd like mornings better, if they started later!