FIV la Cluj 8
Raspunsuri - Pagina 9
bendeljulia spune:
Buna! Va citesc de multa vreme, si indraznesc sa spun o si "cunosc" pe mara si maddutz, pentru ca pe data de 17 octombrie am fost una care astepta la IA si stiam de pe forum ca doua dintre voi are punctia. Am deja 4 IA, nereusite din pacate, si vreau sa fac al 5-lea saptamana viitoare. Sunt si eu pacienta dr.-lui Micu, maine am o noua intalnire cu el pentru monitorizare.
p.s. poate pe 17 o sa fiu si eu la clinica.
brunadria spune:
bendeljulia, bine ai venit!!!iti doresc mult noroc ,
sa dea d zeu sa ai bebe in burtica cat mai curand posibil!!!
te mai asteptam ...si de ce nu o intalnire pe 17...
brunadria spune:
fetelor ce i cu linistea asta? fac si eu o pauza si gata v ati oprit din scris...ma gandeam ca o sa am ce citi...
uratica mama ,haide pe forum ca nimeni nu se poate supara pe tine!!!ne esti tare draga
dedus ce ai mai facut?nu mai zici nimic de testul ala?l ai mai facut?
jovana te asteptam sa ne dai vestea ca ai nascut si ca flacaul tau e bine
fetelor ma intorc la invatat, desi nu tare mai am chef , dar nu e dupa chef...sunt foarte bucuroasa ca incep demersurile pt un nou fiv..criadema multumesc draguta...
fetelor
pe toate...
maddutz spune:
bendeljulia bine ai venit! si...poate e cu succes venirea ta! iti vom purta noroc si IA cu nr 5 va fi cea norocoasa! si hmmm...crezi tu ca ne cunosti!
...caci nu stii care e una si care cealalta! ![]()
dedus cum te simti?
apalina poarta-te CA SI CAND...ai avea bani si urmeaza sa faci FIV. nu pune la indoiala faptul ca vei face FIV. vei vedea ca, in momentul in care fiecare celula din tine ve fi convinsa ca nimic, dar nimic, nu sta in calea ta catre FIV...nimic nu va sta. vei gasi si bani, si toate fortele universului vor fi alaturi de tine si te vor ajuta. trebuie numai sa crezi ca vei face. si VEI FACE! si banii...noi facem banii, nu ei pe noi. si la propriu si la figurat. stiu ca acum gandesti ca mi-e usor sa vorbesc, sau ca vorbesc numai ca sa te incurajez. dar, crede-ma ca am trait astfel de experiente, ca fiecare dintre noi de altfel. si pana la urma au aparut si banutii de care aveam nevoie. dar, intotdeauna am fost convinsa ca voi face rost de banutii ce imi erau necesari. si sunt convinsa ca asa vei face si tu.
de asta spuneam ca mai bine sa faci si analizele esalonat. si, si tratamentul il poti lua pe urma in 2 transe. te vei duce la control, iti va prescrie tratamentul. intr-o luna vei cumpara jumatate de tratament, in urmatoarea luna cealalta jumatate. poate ca vei temporiza un pic FIV-ul, dar...barza vine abia primavara! sunt convinsa ca o vei scoate cumva la capat!
si spunandu-ti toate astea mi-am adus aminte de o reclama, la ceva cosmetice; scria mare pe un panou, in engleza, ceva ce s-ar traduce astfel: "multumesc Domnului ca sunt Femeie!" sunt convinsa ca, femeie fiind, o vei scoate la capat. avem noi ceva in plus in codul genetic, ce ne ajuta sa ne descurcam! capul sus! 
maddutz spune:
criadema ce-ti fac puiutii? mai inveseleste-ne cu ispravile lor! abia ne faci pofta si ne dorim si mai mult sa reusim in lupta noastra!
enni, jovana si de la puiutii vostri vrem vesti. suntem alaturi de voi cu ganduri bune si sper sa nu se supere nimeni ca am vorbit in numele tuturor!
brunadria spor la invatat! nu mai trage cu ochiul aici! amu....daca tot ai tras cu ochiul...marti pica in 17? ups....punem de un chef ceva?
sabaupetruta, lilicica, anamy, voi unde ati disparut? sper ca sunteti bine!
turqoise si eu ma simt tare rau de catva zile. sunt ragusita, ma doare capul...ma tot incearca o raceala, dar io nu si nu! voi bea un ceai fierbinte cu miere si sper sa ma simt mai bine. tu cum esti? te-ai odihit azi?
maddutz spune:
mara ti-ai cumparat ceva ieri? tare as fi venit cu tine "la colindat" de magazine. dupa ce am pove cu tine am fost la synevo sa-mi fac analizele. iar azi, asa prinsa am fost cu munca, incat am si uitat sa ma duc sa iau rezultatul, m-oi duce maine.
ups....fetelor! azi asa frumos a nins! e zapada afara! copii erau super fericiti. mi-a zambit si mie, un pic, sufletul!
...trecand peste faptul ca se circula bara la bara, ca pe strada mea abia am urcat panta (pe langa altii care erau blocati). traiasca cauciucurile de iarna! dar...mi-a zambit sufletul cand am vazut atata zapada si pofta naturii cu care ningea. nu stiu de ce, dar mi-am amintit de copilarie. ce frumos era! cred ca daca as avea un strumf mic as trai din nou emotiile copilariei cot la cot cu el! asa simt acum!
dedus75 spune:
seara buna fete dragi
hopa ca am sosit si eu....
maddutz, ce sa zic ca fac....astept seara asta sau maine sa vina rusii...sa treaca ...sa incep alta luna de tratament si poate tura asta va fi mai bine...
deocamdata astept ziua de luni cand al meu barbat tre sa-si faca o spermograma(noua si normala)....ca de oligospermie m-am saturat
ufff...cum e la voi? aicie o zapada de nu poti misca masina...
si pe jos....hmmmmm....o sa-mi scada burta pe care cu truda am crescut-o![]()
![]()

16+