FIV la Cluj 8
Raspunsuri - Pagina 10
brunadria spune:
moniland ,super surpriza!!!!2 printese..intr adevar visele ti se implinesc , tu vroiai macar una si uite ce frumos sunt doua!!!felicitari !!!!!
ai grija de ele ...
brunadria spune:
maddutz,marti poate te vad si pe tine, mi ar face mare placere!!
abia astept sa mi vad si eu semnatura cu 2 fetite (as prefera) dar nu conteaza sanatosi sa fie... moni super!!!si eu vreau
maddutz spune:
si io vleau.....vleau, vleau, vleau, vleau, vleau, vleau, vleau, vleau, vleau
.....si voi AVEA! 
bendeljulia spune:
Da, intr-adevar nu va cunosc, doar asa virtual, am vrut doar sa stiti ca sunt alaturi de voi,si va doresc sa fie cu noroc pentru toate.
maddutz spune:
bendeljulia scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de a fi moderata.
sa-mi spui daca vrei sa te trec pe prima pagina!
ne bucuram sa te avem alaturi de noi! cand ne vom mai intalni pe culoarele spitalului, sper sa ne tragi de maneca!
intotdeauna prinde bine un chip prietenos acolo. deseori ma uitam la restul fetelor care asteptau si, intotdeauna, vedeam numai fete incordate. banuiesc ca si fata mea la fel arata in acele momente. cand sunt 2....se mai destinde una pe cealalta
find cu mara, eu eram cea incordata, iar mara afisa un calm si o liniste...tipic de ardelean. sau asa mi se parea mie atunci. banuiesc ca erau aparente, dar pe mine ma mai linisteau un pic. mara
juliape cand IA?
mara72 spune:
Fetelor hotarit lucru ca la noi la cluj a venit iarna, de ieri de dimineata ninge fara incetare e ca si in povesti. Trecind peste neplacerile traficului, vorba lui maddutz, e ca in povesti. Acuma partea distractiva e ca eu trebuie sa plec la drum astazi si sper sa nu ramin inzapezita.
moniland felicitari pentru cele doua printese, dumnezeu te-a rasplatit si ti-a indeplinit dorintele pentru ca o meritai din plin
.Sa mai pui poze cu burtica, asa ne mobilizam si noi mai bine sa ti-o luam pe urme
julia bine ai venit, eu sper sa ne cunoastem nu numai virtual. Si inseminarea pe care o faci sa fie ultima si dupa aia sa ne intilnim doar la cabinetul lui micu la ecografie 
criadema multumesc ca nu m-ai uitat cu intrebarea pentru stela, adevarul e ca as vrea sa stiu daca nu se pot conserva blastocistii pentru eventualitatea in care as avea productie buna de oute si mi-ar mai ramine de pus la congelator. Parca ai zis ca urmeaza si ziua sotului tau, eu ii doresc la multi ani si sa fie sanatos 
maddutz evident ca nu m-am putut abtine si mi-am cumparat o rochie. O rochie pe care o sa o pot purta doar la vara pentru ca are manecile scurte. Si la vara daca voi fi graviduta n-o sa mai incap in ea asa ca probabli n-o sa o port prea curand
Da singura consolare e ca a fost... chilipir, si asa suntem noi femeile, ne abtinem greu in fata unor astfel de oferte
. Si da, la spital chiar eram calma la al doilea fiv, la primul am fost mai agitata pentru ca nu stiam ce ma asteapta.da la al doilea putei sa tai lemne pe mine, am luat-o ca pe un lucru absolut firesc. Necazul e ca ma agit dupa ET dar eu sper ca acum sa fiu mai calma si dupa ET, chiar mi-a trecut prin cap sa imi iau concediu si sa merg undeva sa ma odihnesc.Asa ca, daca aveti nevoie de un om calm, ca ardeleanu ala din poveste, iata-ma sunt aici, dati doar un semn si vin eu sa va linistesc
uratica si acu sa ma ocup de tine, ia sa iesi tu din barlog si sa treci la animat atmosfera pe aici ca daca nu stii tu ce ti se intimpla.Stii, nu-i asa? Uite iti reamintesc ca scot 

si cum tot plec azi la drum n-o fi mare lucru sa fac un ocol pe la brasov sa vin personal sa iti administrez bataia.Pai vrei sa ma superi chiar acum, cind sunt aproape gravida si sa mi se reduca productia de oute din cauza stresului?????![]()
![]()
![]()
mara72 spune:
apalinanu trebuie sa disperi pentru ca pina la urma dumnezeu le rezolva pe toate, trebuie doar sa crezi ca intr-un fel sau altul se pot rezolva lucrurile. Acum citiva ani am fost si eu intr-o situatie similara cu a ta, desi aveam amandoi loc de munca salariile erau... cum erau si eram plini de datorii si rate pentru apartament, pentru televizor, pentru frigider, etc.Sunt convinsa ca multora dintre voi le suna cunoscut cum e sa nu iti ajunga banii de la un salar la altul si sa te duci pe jos la serviciu pentru ca nu ai bani de bilet de tramvai.In fine, teoretic poate ca as fi avut sanse mai mari, eram mai tinara dar pe de alta parte si cei de la clinica erau mai pe la inceput cu fiv-ul si poate mai neexperimentati iar de mers in alta parte nici nu puteam visa.Dar eu cred ca asa a fost sa fie, o sa imi valorific sansele pe care le am acum si indiferent cite sacrificii va trebui sa fac nu voi renunta la ideea de a avea un copil cita vreme nu am intrat la menopauza.Eu sunt convinsa ca tu esti o fata puternica, am simtit asta doar din ceea ce am povestit aici pe forum, si nu vei renunta atat de usor la visul tau. Solutii exista cum spunea si maddutz, daca vrei o sa le analizam inpreuna si vom gasi o solutie. Bine? Nu trebuie sa fii trista, intotdeauna se gaseste o solutie