FIV la Cluj 8
Raspunsuri - Pagina 11
mara72 spune:
brunadria si eu te vad pe tine mamica de doua fetite, nu stiu de ce
da eu asa cred ca tu anul asta vei face 2 fetite 
Poate ne intilnim marti 
brunadria spune:
neata buna...
fetelor si aici a nins dar nesemnificativ,sper ca nu vine iar iarna
,abia astept sa vad soarele, nu mi place frigul!!!
mara ;ce mi ar place sa am macar o fetita,dar nu pot sa mi permit sa am pretentii , asa ca vreau orice...
stau acuma sa ma gandesc totusi daca e bine sa mi fac papanicolau acuma,chiar inainte de cm, eu m am dus pe ideea ca daca in franta m a programat pe 17 dr a stiut de ce,dar nici nu stiu ce sa fac ,semne cum ca ar veni am , asa ca ma intreb daca nu ar fi mai bine sa l fac dupa, eu tot timpul asa l am facut in prima perioada a cm...de aiurita ce am fost sa rezolv rapid nici nu m am gandit la asta...voi ce ziceti?
turqoise spune:
ciao fetele!
ioi, ce de zapada, si io ce ma fac ca am schimbat deja cauciucurile cu cele de vara

uratica, hai draguta la apel, stiu ca esti acolo, te vad![]()
maddutz, am tras ieri un pui de somn de vre-o 4 ore, si am fost super fresh pe cand a venit intrusu, doar ca el era putin obosit dar tot n-a scapat de mine![]()
fetele
turqoise spune:
bruni, la mine n-a tinut cont daca e inainte sau dupa cm, dar a iesit ok, suna la clinica si intreaba cum e mai bine
criadema spune:
A nins frumos si la noi, este intradevar o atmosfera de basm, care te indeamna la visare.
Copiii mei cand au vazut ca ninge si este atata zapada, n-au mai vazut pana acum chiar atat de multa au zis:"Mama ninge, vine Mos Craciun", le-am spus ca mo#351; Craciun a plecat la alti copii si ca la noi in curand o sa vina Iepurasul, la care primesc replica:" Iepurasul nu are sanie si reni si nu are nici sac cu cadouri". Eu va urez sa vina si la voi din nou Mos Craciun ca eu stiu ca avea un sac secret plin cu bebelusi, acestea fiind ultimele cadouri pe care le lasa in prag de primavara si avea si biletelele scrise de voi, asa ca stati pe baricade mos Craciun nu a uitat de voi.
17 devine o cifra magica, mai ca-mi faceti pofta si mie de o plimbare la Cluj, sunt curioasa daca nu cumva cu vreuna dintre voi m-am mai intalnit avand in vedere ca in anul 2006 din februarie de cand am inceput tratamentul si pana am nascut in octombrie am fost la clinica saptamanal si de multe ori chiar si de 2 ori pe saptamana.
brunadria spune:
criadema ce simpatici sunt copilasii tai, cred ca n ai timp deloc sa te plictisesti cu ei...poate cand ai timp ne pui niste pozici cu ei..
turqoise, mie mi a zis dr ca se face pap dupa cm, nu stiu daca e o regula dar cica inainte de cm iese de tip inflamator , iar eu la pb pe care le am avut ,as avea nevoie de un test beton..
uratica treci la interval, ca vin la tine si scot
dedus75 spune:
neata fetelor
cum sunteti?
si vreau sa va vad cu moralul sus...hei!!!! cine imi ridica mie moralul daca nu voi? asa ca...eu astept inca rusii...
care tre sa vina azi....dar am incredere ca anul acesta vom fi toate cu bebici.
va pup
si ne vedem mai tarziu ca acum merg la sedinta

uffff......nu stiu cum e la voi dar aici e zapada de aprox 40 cm......e nebunie....frumos....dar te misti cam greu cu masina
mara72 spune:
dedus poate totusi nu vin rusii, eu lipsesc sfirsitul asta de saptamana si nu o sa am acces la internet si cine stie, cind ma intorc poate gasesc inca o graviduta pe aici,
.
turqoise 
uraticaaaaaa!!!! vezi ca scot ciomagu, oi fi eu ardeleanca rabdatoare da tot viu la tine
criadema pupici la pitici 
apalina spune:
buna dimineata fetelor .Va sunt recunoscatoare ca incercati sa ma sustineti si sa ma scoateti din butoiul asta de negura .pina la urma s-a adeverit ca intrusu' vine acasa la sfirsitul lunii .Inca nu am renuntat total la ideea fiv dar .... problema e la noi ca bani ar fi dar nu sunt cind trebuie si probabil voi amina o luna .Osa merg sapt viitoare sa ma intilnesc cu biologul si sa icep totusi analizele s-apoi mai vedem ce va fi .Mara te rog pe tine ca esti acum in tema sa ma pui la curent cu pretul med cit costa trat de inhibare ,de stimulare sa vad ... ce fac mai departe mersi
Moniland spune:

Va pup pe toate si va multumesc de urari. Intr-adevar e mistoooo sa stii ca sunt doua fetite in burtica. ![]()
Va doresc si voua acelasi lucru, dar dupa preferinte fetite sau baietei.
Eu am vrut intotdeauna doua fetite blonde cu ochi albastri. Acum sunt doua fetite in burtica, si astept sa se nasca sanatoase si sa le vad ochisorii albastri. ![]()
16+