FIV la Cluj 8

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

pentru maine, avand in vedere ca eu nu mai utilizez calculatorul pana luni va doresc "Sa vedeti o lume intr-un fir de nisip si cerul intr-o salbatica floare, sa tineti infinitul in causul palmei si eternitatea in fuga unei clipe" Sa va iubiti mereu ca-n prima zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetelor unde ati fugit toate?
criadema si mara au program...dar restul?
uraticaaaa!!!!!!!!!unde esti?mi e dor de tine!!!!
eu am terminat cu examenele , sper sa fie cu bine astept nota de la ultimele 2...
acuma trec la capitolul bebe, sper sa ajung la cj , sa nu mai ninga(am cauciucuri de vara)si sper sa nu fiu la cm pe atunci ca ar cam trebui...
fetelor...un sfarsit de saptamana placut!!!
mai intru eu pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

haideti fetele zau asa acum am nevoie de voi sa-mi fac niste calcule sa vad ce fac cu fiv-ul asta si voi ati dat bir cu fugitii ?pai se poate ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

apalina, in timp ce-ti faci calculele uita-te la filmuletul asta. e absolut superb. si inveti ceva esential: privind acceasi problema cu alti ochi vei simti ca exista si alte perspective in psihologie procedeul este numit "refraiming".

http://www.youtube.com/watch?v=zyGEEamz7ZM

ps: daca ai intrebari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

maddutz super filmuletul!!!
apalina spune mi draga ce calcule vrei sa ti faci?
embriotransferul e 800 de euro , iar tratamentul e in functie de fiecare persoana , pe mine de exemplu m a costat vreo 50 mil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

e f fain filmuletul si da alta valoare vietii ... dar ai momente in care simti ca se prabuseste cerul pe tine ... Brunu m-ar interesa cit e punctia cit sunt medicamentele ... nu stiu nici eu doar as fi vrut sa-mi fac o idee ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Moniland felicitari pentru cele doua printese, sa fie asa cum le visezi blonde carliont si cu ochii albastri de culoare cerului.
Mara, Maddutz, Uratica sunt aici si va citesc, va doresc la toate un weekend minunat.

Mergi la inceput

lilicica merci frumos!
....din pacate weekendul meu nu e asa de minunat!
voiam sa ma pregatesc de fiv si....mi-am refacut analizele! din pacate estradiolul mi-a iesit sub limita normalului, ceea ce....e de foarte prost augur! cu alte cuvinte, cica, ma apropii de menopauza! la 35 de ani! doar ce i-am implinit!
se pare ca voi spune pas la fiv o vreme!
...ma duc sa-mi ling ranile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui maddutz

lilicica merci frumos!
....din pacate weekendul meu nu e asa de minunat!
voiam sa ma pregatesc de fiv si....mi-am refacut analizele! din pacate estradiolul mi-a iesit sub limita normalului, ceea ce....e de foarte prost augur! cu alte cuvinte, cica, ma apropii de menopauza! la 35 de ani! doar ce i-am implinit!
se pare ca voi spune pas la fiv o vreme!
...ma duc sa-mi ling ranile!

“Viata nu se masoara in anii pe care ii traim..., ci prin cantitatea de fericire care ne-a fost data”

Madduts vrei bataie???Pai daca pana si "domnisoara" Iliescu a reusit sa aiba bebe la 67 de ani,tu te dai batuta???Fi serioasa!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

RAMONELLA
hmmmmmmmmmm....oare era la menopauza d-ra in cauza?!
...........................................

mda....ai dreptate! exact ca in filmulet! nu trebuie decat sa privesc din alt unghi problema! daca ea a putut...si io pot!

....oricum cine ma vede imi da 25, cel mult 28! apai....d-nul GIGEL de ce mi-o da 35??? sau de ce o considera "musiu" ca ma apropii (hormonal numa') de menopauza??! apai....s-o nimeri un GIGEL mai miop care sa nu vaza amanuntele astea, insignifiante de altfel!
apai, ce, numai moniland sa aiba blondute cu ochi albastri? ale mele vor fi si carliontate pe deasupra!

ceea ce ati citit mai sus ce numeste "egomasaj" si se aplica in momente...care va pica voua bine!

Mergi la inceput