FIV la Cluj 8

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

RAMONELLA merci! ai stiut ce sa spui ca sa-mi faci ziua mai frumoasa!
mi-am sters lacrimile si ma apuc sa analizez datele problemei. va fi bine. nu stiu cum, dar va fi bine. asa simt eu. stiu lucrul asta. il vad, cand ma uit la mine in oglinda! am incredera ca totul va fi bine. nu azi, dar maine cu siguranta!

...daca nu stiati sunt genul de persoana capabila sa rada si sa planga in accelasi timp! ....sper sa nu ma trimiteti la psihi sau psiholog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Maddutz asa te vreau!!!Normal ca va fi bine!!!La toate va fi bine pana la urma.Si o sa aveti gemenasi.Sau tripleti!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

fetelor, salutare.....sunteti careva la apel?
am o problema....sa-mi tineti pumnii

Mergi la inceput

dedus cu ce te putem ajuta?

Mergi la inceput

nu's ce se intampla....
eu am CM regulat la 25 zile.....de ex: mi-a venit in 23.12....trebuia in 17.01 ceea ce s-a intamplat....in 30.01 am facut IUI....trebuia in 12.02....si nimik pana acum. ma doare burta ca si la CM dar nu tot timpul si CM nu a venitinca....
oare sa mai sper?!....mi-am pierdut speranta cand au inceput durerile de burta

Mergi la inceput

dedus p-aci, pe "FIV la Cluj" umbla o vorba, ca...."speranta moare ultima"!
io vad asa problema:
pai...in 12.02 trebuia sa vina. si n-o venit! suntem in 13. atunci ai 2 alternative: ori sarcina, ori inatarzie (CM)! sarcina...am motive (IA)! sa intarzie...am motive (stress in asteptarea sarcinii ). element de diagnostic: bhcg-ul! maine il faci, maine primesti raspuns! ai fi in z14 (sau 15?) de la IA deci...raspunsul ar fi sigur 100%!
alta solutie: iti rozi unghiile si astepti: una, doua ...x zile pana iti vine ciclu (au ba, si se pozitiveaza testul de urina).

ufff....de ce nu m-a dat mama la informatica?!

Mergi la inceput

stiam eu ca imi ridici moralul
mai stau pana maine seara si daca nu....fac testul duminica dimineata

Mergi la inceput

mda...mai cade una, o ridica alta...si tot asa.
pana la urma, de ce ne adunam aici?! sa crosetam?! "la naiba" ca nici nu stiu (sa crosetez)! hmmmm....poate imi aduc aminte de la orele de lucru manual de prin ...clasa a 5-a????! nici nu mai stiu! da' stiu ca, la un moment dat, ne invata sa crosetam si sa impletim. atunci am impletit cel mai oribil fular care l-ati putut vedea vreodata
revenind la CM-ul tau (adica oile noastre ... deci...sa-ti recomand unghii false? alea nu poti sa le rozi! nu de alta, dar tocmai sunt fericita posesoare a 10 perechi de unghii false . e prima mea incercare de acest gen (si ultima). nu stiu daca e nevoie sa-ti povestesc ca, azi dimineata, m-am chinuit vreo 10 minute sa-mi inchei 7 nasturi la camasa, iar dupa-masa vreo 5 minute (dupa care am renuntat, si mi-am scos camasa pe cap . oricum, acum am scuze solide si nu mai pot spala vasele! .
dei...nu te duci maine sa-ti faci BHG. apai....nici unghii false nu-ti recomand...atunci...stai cu noi pe net si-ti impartasesti emotiile! nu vad alte solutie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

apalina, pentru tratament ai nevoie de 3 cutii X 7 fiole de diphereline 0,1 mg. Pe site-ul Ministerului Sanatatii apare pretul de 147 ron 1 cutie. Deci inhibarea e 441 ron.
Stimularea, probabil o vei face cu gonal f ca e mai ieftin, vei incepe cu schema clasica, 6 zile 150 UI, si apoi in functie de cum raspunzi la tratament adapteaza doza. Sa zicem ca ramai la 150 UI gonal. 150 UI Gonal f costa 150 ron. Daca faci 10 zile stimulare te va costa 1.500 ron. Deci un total de ~ 2.000 ron medicamentele. In mare cam asta ar fi la care se vor adauga cei 800 euro.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

Buna fetele!Nici eu nu tare ma laud,am probleme cu ovulatia, am fost la dr, z9 si numai foliculi mai mici de 10 mm. Mi-a zis dr sa mai "clocesc" sf asta de saptamana si sa ma intorc luni. Nici nu stiu daca mai are rost, am marit doza de Gonal, alti bani, alta distractie.
apalina stiu cat e greu incertitudinea asta
Va doresc o noapte frumoasa!

Mergi la inceput