FIV la Cluj 8

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

apalina preturile sunt pe prima pagina, actualizate.

Diphereline 0.1 mg - 157.18 lei/cutia cu 7 fiole
Diphereline 3.75 mg - 626.79 RON
Menopur - 92 lei - fiola; 919.72 - cutia cu 10 fiole
Gonal f 75 ui - 85.69 RON
Puregon - 95.45 RON
Pregnyl 5000 ui - 52.93 lei
Menogon 400 ron/cutie de 10 fiole

acum depinde de ce tratament iti recomanda doctorul. daca iti procuri tratamentul din farmaciile Dona sau Helpnet ai o reducere de 5&. si crede-ma ca se simt cei 5%.

....scuze moniland ca m-am bagat peste ce ai zis tu. dar sunt super stresata si nu am somn. asa ca tot....bantui! ...si mai rod o unghiuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna dimineata somnoroaselor !!! Avind in vedere ca uratica n-a dat nici un semn de viata ma vad nevoita sa-i preiau rolul si sa dau :DESTEPTAREAAAAAA!!! Ssi va aduc si cafeluta inbunatatita cu o super doza de optimism optimism pe care ieri fiecare dintre voi mi l-a dat in doze maxime !!!! pe toate ! haideti ca viata e frumoasa doar azi e ziua indragostitilor ,sa va iubiti mult Madutz ,tu erai aceea care plingea aseara pe topic si-si rodea unghiutele false ???Si tot tu erai aceea care ieri m-a tinut pe linia de plutire si nu m-a lasat sa ma scufund in negura ???Pai sa nu cumva sa mai vad asa ceva !!!trebuie sa fii puternica si ca in filmuletul ala ,priveste problema altfel si sigur se va rezolva ,cu DD inainte .Moniland sa-ti traiasca bb-icile si sa-ti dea DD sanatate sa te bucuri de ele cit mai mult !!!Mersi tare mult de informatii !Pina la urma s-a ivit o raza de speranta si mergem mai departe Dedus ce ti-am zis ca pina la urma vom vedea dublu 2II?haide dragy-uta mai fa o data testul ala !Nu te lasa batuta !!!!Bendeljulia mersi de incurajari ,bafta si tie ,capul sus!!!Gata fetele ca deja va plictisesc de dimineata ,cred ca am vrut sa recuperez ziua de ieri ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

mai fetele ... da pe unde umbla Uratica ? ne-a parasit ?Uraticoooo pentru tine special !!!! Haide iesi din birlog ca avem nevoie de tine !!!!.Brunadria tu ?? pe unde esti ca nu te-am vazut de mult ,ai terminat cu invatatul asa ca hai la cafeluta sa aveti o zi super faina fetele !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

neata fetele!!!!!!trezirea si haideti la cafeluta!!!!!!
mai astept azi si daca nu maine fac testul!!!!!!! mi-a roade unghiile dar le am false( ha ha ha !!!! proasta alegere am facut)
va pe toate si un happy valantines sa aveti!!!!
daca avem si sarbatorite....atunci ''la multu ani''si bebici sanatosi si cat mai repede sa apara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Maddutz capul sus, nu ai voie sa te ineci la mal, acum cand erai hotarata sa incepi FIV, cu siguranta trebuie sa repeti analizele la alt laborator.
Au dreptate fetele... a reusit Adriana Iliescu la 60 si de ani si noi la 30 si un pic trebuie sa fim increzatoare ca vom reusi cu siguranta, toate reusitele care apar ne dau sperante.
Asa ca "Capul Sus si cu TuPeu Inainte", nu avem voie sa ne lasam, luptam pana la capat.
Azi de ziua Indragostitilor trebe sa fim cele mai fericite, asa ca din partea mea ai un buchet mare de Trandafiri Rosii
Te pup si repeta analizele la uramtorul laborator.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

dedus inca n-ai facut test???Vaiii,ca eu faceam 10 pana acuma.Si dimnineata si seara.Inseamna ca ai o rabdare...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Maddutz, cat e estradiolul? Ti-a zis dr. pas la FIV?
Apalina, multumesc , si vezi ca cei 800 euro ii vei da in ziua ET-ului.

16+

Mergi la inceput

estradiolul este 44.8 si ar trebui sa fie peste 46. FSH este 7, normal fiind 7.7 deci are valori normale, dar la limita superioara. ca sa stiu ca am insuficienta ovulatorie prematura ar trebui sa fac inhibina B, care in cluj stiu ca nu se face trebuie sa ma interesez...poate, poate...
estradiolul, lh si fsh va trebui sa le refac la urmatorul ciclu.
inca nu am fost la dr. ieri seara abia am aflat rezultatul. nici nu ma voi duce pana luna urmatoare. eu tot cred ca este un rezultat eronat

Mergi la inceput

nii, ma, ca se face inhibina b la synevo!
da'...tot treb'e sa astept pana luna urmatoare!
...ma intorc la ros de unghiute! amu...le uniformizez! am vreme, doar!
dar p-acilea ce e asa liniste? unde ati disparut fetelor? uratica tu unde esti? daca mai intarzii la apel, pana apari tu, imi va creste barba si mustati! cu cat intarzii tu, cu atat imi scade mie estradiolul. nu ma vei recunoaste cand ma vei vedea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Maddutz, eu zic ca stai foarte bine si cu estradiolul si cu FSH-ul. Uite aici interpretarea analizelor
http://www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html#hcg

16+

Mergi la inceput