FIV la Cluj 8
Raspunsuri - Pagina 15
maddutz spune:
moniland am omis sa-ti spun ca eram in Z 4 a CM. conform celor de la synevo, estradiolul in ziua 4 a CM este intre 46 si 607. mie mi-a iesit 44,8, valoare frumos incercuita cu un chenar negru (parca era necrologul fertilitatii mele) ![]()
oricum, luna urmatoare imi voi reface analizele in Z 2. e mai sigur.
m-am uitat si pe link-ul trimis de tine. si acolo, estradiolul in z4 trebuie sa fie peste 100.
brunadria spune:
salutare...
fetelor orice greutati ati avea , nu va pierdeti speranta!!!!
maddutz,ma rog sa fie bine...off daca nu e una e alta...multe trebuie sa patim ...dar o sa reusim si noi cumva si o sa fie bine pana la urma...
dedus , tu astepti sa vina asistenta acasa sa ti faca neta hcg ul?
uite ca acuma te cert!!! sa vi un o valoare mare...tu esti gravi si nici nu stii!!!
fetelor incepem greava???sa vina URATICA!!!!!
pupici la bebici , mamici si viitoare mamici...
brunadria spune:
si fetelor sa va distrati de sfantul Valentin!!!
uratica eu am rugamintea sa ti faci prezenta!!!ca nu am liniste daca nu esti prin zona!!!!uita te avem nevoie de tine suntem cu moralul varza!!!te asteptam!!!!
dedus75 spune:
neata fetele...

raportez venirea CM azi dimineata....e negru si ma doare burta ca niciodata pana acum....maine dimineata il sun pe doctor sa vedem cum procedam luna asta si tot maine sotul meu va face o noua spermograma....suntem curiosi sa vedem rezultatele....
asa ca.....dela capat una asta
....sunt dezamagita, ma doare infiorator burta si ma simt ca un....nu scriu cum...pana diseara vreau sa zac in pat
va pup si ne vedem diseara
turqoise spune:
ciao fetele1
dedus, off ce rau imi pare, chiar speram sa ai(avem )o surpriza
uratica, iti dau preaviz: daca pana maine nu iti arati mutrisoara p-aicilea, nu mai pove cu tine, understand?hai mai draguta ca mi-s tare necajita ca nu te mai vad
pai cine-mi face si mie galerie , la cat am muncit, poate poate
ce frumos e sa visezi cu ochii deschisi
mara, cum stai cu intepatul, te admir sincer, eu nus' ce o sa ma fac daca voi ajunge pana acolo, ca lesin doar cand vad acul
toate fetele, fara exceptie
maddutz spune:
'mneata dedus! imi pare rau! las' ca ne vor iesi pasentele intr-una din lunile urmatoare!
cat despre dureri...ti-am zis, ia un no spa si un aulin si se rezolva. pe mine ma rezolva numai aulin-ul (este antiinflamator si antialgic), fara no spa. e singurul pe care il tolerez, avand si gastrita.
si maine o e zi....!
banuiesc ca durerile de spate erau de la CM ce se pregatea sa vina. CM-ul tau e precum fat frumos: intai isi arunca buzduganul (durerea de spate) si pe urma isi face maiestuoasa aparitie! 
cat despre spermograma, daca mu iese chiar ok, la gine I la laborator aveau fetele de vanzare niste vitamine pentru astfel de cazuri, VITRALIUS. este un complex antioxidant, indicat in special persoanelor obosite, stresate, care fumeaza, vin in contact cu diversi factori toxici (calculator, E-uri, noxe, cafea, alcool, etc). ele spuneau ca in urma tratamentului cu vitralius spermograma s-a imbunatatit la toti domnii care au luat. nu te gandi la transformarea in normospermie, dar si un gigel in plus conteaza, pana la urma! sau numai faptul ca sunt mai vioi!
vitralius il poti procura prin farmacia dona si sensiblu.
poti sa mai citesti daca vrei si
http://www.e-apoteca.ro/product_info.php?products_id=1436
ca si pret cauta pe site-ul sensiblu sau farmaciiledona. dar era vreo 57 ron, parca.
maddutz spune:
'mneata turqoise! iti fac io galerie!
no, fetelor! o cafeluta, ceva? eu imi fac imediat cana cu laptic si cacao (cine-i mic si bea laptic?!!!...io!)! pe post de cafeluta. dar, va fac o cafeluta daca vreti!
pe unde umblati?! unde-i uratica sa faca prezenta?

apalina spune:
neata' fetele !! vad ca sunteti in forma ca doar ati dormit aseara .... devremae ... sau nu ???
Dedus imi pare tare rau si cuvintele sunt de prisos in cazurile astea 

dar vb lui Madutz si maine e o zi ,nu te lasa doborita !!!Turqoise tu exerseaza in continuare ca noi te sustinem de pe margine
Cred ca si Uratica asta face devreme ce n-a mai dat pe aici !!!
Duminica placuta fetele 

hello !!!!