FIV la Cluj 8

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

maddutz, merci de cafeluta, chiar aveam nevoie ca sunt cam adormita,aseara am fost la filmsi putin shopping, m-am cadourisit cu o bluzica
apalina, sper sa reusesti sa aduni banutii de care ai nevoie,si eu la capitolul asta nu stau prea roz, char ma gandesc serios sa incep sa pun ceva banuti la ciorap, doar ca anul asta nu prea am cumda poate castig la loto
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

dedus imi pare tare rau...Dar trebuie sa te gandesti ca orice sfarsit e un nou inceput!Si poate gemenasii n-au vrut sa se nasca in octombrie.Poate vor sa fie scorpioni.Sau vor sa vina de Craciun.
Nu fi supa!!!De ce sa stai toata ziua bosumflata in pat???Da o tura pana la mall.Ieri am vazut in Polus reduceri enorme.Poate te alegi cu ceva dragut!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

ramonella... shoping? reduceri? bluzite? polus? mmmm...am fugit! ma duc sa ma relaxez prin polus!
am citit undeva o lista cu ce nu vor intelege niciodata barbatii din comportamentul femeilor. printre altele era si faptul ca, nu vor intelege de ce umbla femeile prin magazine, proband tot felul de lucruri, pentru care oricum nu au bani sa le cumpere!
nu stiu altii cum sunt, dar pe mine ma deconecteaza sa casc ochii prin vitrine si prin magazine. de ce? in aceste momente am timp sa fiu eu si cu mine si sa-mi pun ordine in ganduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare fetelor,
am reaparut si eu pe aici am fost tare bolnava , m am deshidratat f tare , acuma stau acasa , mi a venit si cm deci marti nu control , mai astept un pic pana trece...
dedus , imi pare rau ....dar mergem inainte , intr o zi va fi bine..sigur!!!!
maddutz draga , sa stii ca aulinul e f bun .., m am dat la el!! si e f eficient!!!
la toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

fetelor si va multumesc pentru sustinere...e drept ca si maine e o zi si poate luna asta va fi diferit....oricum voi vb cu medicul maine si o sa-i cer sa incercam o IUI dubla....
tot maine maria sa sotul meu sebi( pe care tre sa-l imping de la spate)si care nu cred ca are prea mult habar din ceea ce se intampla va mai face o spermograma de data asta in conditii optime( adica nu mai mult de 7 zile abstinenta) pentru ca ultima din octombrie e facuta la aproape 2 saptamani....deci pe miercuri o sa ''raportez'' valorile si astept sa le comentati
va pup pe toate

Mergi la inceput

IUI dubla? ce presupune?
stiu ca la gine I spuneau de 3 zile de abstinenta. si pe unde am citit eu, ideal ar fi 2-5 zile de abstinenta. mai putin sau mai mult ar dauna sportivilor!
brunadria, tare rau imi pare ca nu te simti bine. stai in patuc, bea ceiuc si doftoriceste-te!
oricum, se pare ca nici eu nu voi fi disponibila marti, caci se preconizeaza o plecare la bucuresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

dedus, imi pare rau ca nu ai avut norocul de a scapat de FIV. Dar cine stie ce planuri are DD la voi. Iar 7 ziel abstinenta mi se pare cam mult ca mai mor din gigei.
brunadria, sa te faci bine repede.

Deci marti niciuna la Clinica? Lasa ca va transmit salutari de acolo.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Brunadria sa te doftoricesti si sa te faci bine .Moniland ce-ti fac bb-icile ? s-au mai obisnuit cu mingiatul ? eu sper sa fiu prezenta marti la clinica ,daca nu ninge prea tare si n-oi putea ajunge !!! fetele cum ajung eu la gine 1??? habar n-am si stau cam prost la capitolul orientare probabil voi opri din 50 in50 de m si o sa intreb ca altfel cine stie pe unde ajung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

maddutz,doctorulla care am fost mi-a spus de IUI dubla....adica faci prima la max 36 ore de la injectie si o mai repeti o data dupa 12 ore..cam asta spunea el ca e o IUI dubla....si creste sansa pentru ca gigeii preparati traiesc doar 6 ore. de aceea cica e mai bine sa mai repeti inseminarea dupa 12 ore...
nu's ce sa zic..... sa vb maine cu el si va p[ovestesc mai multe maine seara

Mergi la inceput

dedus ma gandeam eu ca asa ar trebui sa fie, dar mai bine sa intreb decat sa dau cu presupusul!
apalina poate, totusi nu plec la buc. nu stiu cu siguranta, inca. in caz ca voi fi in cluj te duc eu. daca nu voi fi...cred ca cel mai bine e cu taxiul . numai tre' sa ai grija sa nu fie particular . sau ai putea lua 2 statii tramvaiul si apoi mergi pe jos. daca vrei iti trimit un programel cu harta clujului pe mail.
moniland tu cu ce vii? va iau pe amandoua din gara? sau vii cu masina?

Mergi la inceput