FIV la Cluj 8
Raspunsuri - Pagina 8
uratica spune:
eu ma duc sa duc rezultatul de la papanicolau inapoi!pai de ce mi-au dat rezultatul??
si mai ales ca mi-am facut si analizele!
si imi sunt si alea ok..
ce analize sa fac si eu in cluj??un pisiholog,pisihiatru cunoasteti?sa-mi faca un control la tartacuta-ca poate poate....amu na'-o sa le incerc pe toate!bruni,o sa vorbesc cu al meu sot sa vad daca imi semneaza permisia cateva zile!asta daca e plecat el in delegatiuni,ca altfel nu se dezlipeste de mine!e ca scaiul!
dar vreau si eu sa ma intalnesc cu voi....
sper sa ma fofilez cumva cumva si sa ajung si eu la cluj!
of of mai mai....
brunadria spune:
hai uratica!!! da cine canta in casa?cocosul sau gaina? noi suntem mai mult dezlipiti ca lipiti!!! da si cand ne lipim...eu stau singura asa ca te primesc cu mare drag, macar mai iesi si tu din decorul zilnic..hai ca poti!!!!pai nu cumva iti vine ciclul?sa faci analizele de z2, ca o sa ti fie valabile si pt un eventual fiv ...gaseste tu ceva..vi cu analizele sa ti le interpreteze dl micu mare!!!
brunadria spune:
eu ma duc sa pap ceva, si ma apuc de invatat ca maine am examen..
uratica convinge l pe al tau si hai sa facem un chef pana mai putem, ca apoi nu ne mai lasa bebeii...
fetelor revin mai tarziu..
uratica spune:
hihi..uite ca ma facusi sa ranjesc un picut
.
uff,sper sa pot reusi sa vin si eu!si de unde ziua 2?ca trebuie sa-mi vina in martie - de-abia fusera rusii pe la mine!
insa ranjii un pic ca-mi si imaginam cum ma trimitea dr micu mare la pisiholog dupa ce ii ziceam sa imi interpreteze analizele!ptr ca am in lateral valorile normale!parca ma vedeam....ii ziceam ups!!I did it again!
sigur ma trimitea ptr un control la cap!![]()
si eu daca nu sunt sigura de ceva,nu promit!insa voi face tot posibilul!asta v-o garantez!
apalina spune:
fetele mersi tare mult ptr incurajare sunteti niste scumpe
bafta la toate ,azi nu vad nici o irsire din situatia asta ca n-am dormit aproape toata noaptea dar si maine e o zi ... poate apare o raza de soare ...

poate aminam o luna ... sau nu stiu ...

fetele azi nu sunt o companie placuta asa ca va citesc da' nu mai scriu azi ca nu vreau sa va transmit starea asta a mea jalnica de azi 
criadema spune:
Uratica- In urma cu ceva zile m-am hotarat sa nu mai vorbesc cu tine, atunci m-am suparat,ti-ai dat seama, apoi mi-a parut rau ca nu te simteai bine, iar acum nu ma pot abtine sa tac, iti fac o propunere, sotul meu e medic e drept ca veterinar, oare ai putea gasi o scuza sa fugi la Cluj, chiar si pentru o consultatie......
dedus75 spune:
fete!!!!!! mai fete dar harnice mai sunteti....am fost plecata 2 zile si ati umplut pagina dupa pagina
acu tre sa citesc si sa-mi fac un ''upgrade''..va pup pe toate, ne vedem diseara si multa sanatate la toate
uratica spune:
criadema - mi-am citit toate mesajele din urma ca sa inteleg,ptr ca de tampa si aeriana ce sunt nici nu mai tineam minte ce am debitat si nici nu mi-am dat seama ca te-am suparat!te rog sa ma scuzi!imi dau seama ca am intrecut masura cu glumele mele proaste!dar nici o clipa nu am vrut sa te supar!a fost ceva prostesc, neintentionat!insa crede-ma ca in mintea mea toate cuvintele alea aveau alt inteles!citind acum ceea ce am scris,imi dau seama cum au sunat ptr tine cuvintele mele si m-am crucit!am plecat capul in pamant de rusine..
imi esti ff draga si te apreciez cu adevarat!ma bucur ca ai avut puterea sa ma ierti si ca m-ai atentionat ca am gresit. promit sa imi revizuiesc atitudinea si sa fiu atenta la exprimare!ptr ca una vroiam eu sa zic si alta s-a inteles!dar e total vina mea si imi cer inca odata scuze
!
fetele-cand vedeti ca o iau pe aratura,fara suparare va rog sa ma trageti de urechi!va iubesc pe toate si mi-ar parea rau ca dintr-o gluma proasta sau o vorba spusa aiurea sa va suparati pe mine!
si sincer-imi doresc cu tot sufletul sa ajung in cluj,sa vin sa va vad,sa va cunosc pe toate!imi sunteti dragi si faceti parte din sufletelul meu,din mine asa cum nimeni nu a reusit vreodata!sper sa reusesc sa ma revansez fata de toate!in special fata de criadema!
uff....
imi pare atat de rau....criadema te rog sincer sa ma ierti!
fetele-aici ninge de zor,s-a pus din nou un strat sanatos de zapada!sunt o gramada de copii pe afara,deja se dau cu saniuta.
uratica spune:
ca si apalina-bat in retragere acum!sunt ff trista si ff suparata pe mine insami!
o zi buna va doresc la toate!
criadema spune:
Uratica, pacea am facut-o deja, mi-a trecut, pe moment eram decisa sa nu mai scriu dar m-am razgandit, acum nici nu mai are importanta motivul pentru care am facut asta, eu nu sunt o persoana suparacioasa dar poate nu eram intr-una din zilele mele cele mai bune si mi-am zis in gandul meu: "asta-ti trebuie, dar cine te-a pus sa te postezi aici", acum nu mai are sens ce am gandit atunci mi-am revenit si totul e ok! sunt sigura ca tu nu ai gandit cand ai scris ce am gandit eu cand am citit, poate nu eram pe aceiasi lungime de unda.