FIV la Cluj 8

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetelor eu o sa incep fiv ul asta singura de capul meu si o sa l chem pe al meu cand e momentul , pai pana ajungem la o hotarare impreuna eu o sa fiu cu tratamentul facut si o sa l pun in fata faptului implinit...sa vina sa mi dea borcanelul si gata ca eu nu mai astept si daca nu putem ajunge la o concluzie impreuna , ajung eu singura, asa cu ajutorul vostru o sa inaintez si ma apuc de treaba, gata fac pap sapt viitoare, si tot sapt viitoare analizele, sapt viitoare canva ar fi si ziua 2..poate ar trebui totusi sa astept rezultatul pap inainte..

Mergi la inceput

criadema saru mana!!!iti multumesc foarte mult!!!!gata m am programat!!!marti la 8h10!!!!

Mergi la inceput

fetelor, care va inscrieti la intalnire?
fara voi nu stiu ce m as face!!!!

Mergi la inceput

beii , ma lasati sa ma bucur de una singura?
va caut eu de una singura prin tot clujul si tot va gasesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

asa mai fata!ai vazut cum iti reveni moralul?
parca imi amintesti de cineva!de cine oare??de mine!!si eu ii tot ziceam lui barbat-miu sa mergem la cluj sa-mi fac operatia si el nu si nu!sa mai asteptam, ca nu poate sa lipseasca de la munci sa vina cu mine,ca nu ma lasa singura..etc. ca nu o sa reziste stiindu-ma acolo singura,ca cine stie ce mi se intampla....
asta pana mi-am luat bilet de tren si i-am zis,vezi ca eu maine plec la cluj sa ma operez!si asta am facut!a ramas masca!la a doua operatie deja nici nu a mai trebuit sa duc munca de lamurire,mai ales ca dispera ptr ca i-am zis sa nu vina la spital-ptr ca nu suport sa-mi planga cineva de mila..de-asta nu am mai zis la nimeni ca ma operez!
am facut de capul meu si a fost bine!!am inaintat in lupta ptr bebe!ca pe baza barbatilor...vai mama noastra!le tremura chiloteii de frica mai tare decat noua!cum sa le lipseasca prajiturica de-acasa si sa vina si ciuruita?vai,vai....uita ca suntem de o mie de ori mai tari decat ei!asa ca bruni-fii pe pozitii!!!!!!!!urca pe val fata frumoasa!!da-i bataie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele si pe mine cui ma lasati??
bravo bruni!......yupi....
sunt suparata rau!eu cui raman??????si eu vreau la cluj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Bruni, iti tin pumnii, sper sa fie bine, sigur va fi bine, meriti asta. O persoana atat de bataioasa si care face atatea sacrificii pentru visul ei merita sa culeaga si roadele si sa reuseasca. Succes si sa vii cu vesti bune.

Mergi la inceput

uratica scumpo hai si tu!! si de la cj te iau cateva zile la mine la baia mare ca nu moare lumea pt cateva zile!! vb serios!!
criadema, trebuie sa intri mai des pe la noi!!!multumesc!!
fara tine nu m as fi descurcat atat de bine!!asa ca mai intra sa ne ajuti,ca datoria o sa mi o achit eu fata de tine!!!
gata!!! sunt f in forma!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

bravo bruni, asa te vreau fata hotarata. Eu marti am o sedinta, in principiu dureaza cam pina pe la 11-12 da mai vb noi la telefon.As vrea tare mult sa ne intilnim
uratico, hai si tu la un control .

Mergi la inceput

mara daca esti disponibila dupa 11h 12h cu siguranta ne intalnim...abia astept!!!
uratico mobilizeaza te si hai si tu !!!daca vrei poti!! hihi ce tare sant acuma ca mi a deschis ochii criadema,
fetelor eu nu ma mai las , sper ca de aici sa mearga ca pe banda si in martie cel tarziu in april sa fiu injectata!!!o sa l anunt doar pe al meu ca m am hotarat!!!deja i am zic ca fac pap si analize la cj si a fost incantat!!deci ce mai poate zice de restul, ca in franta ma apuca craciunul..si eu de craciun o sa nasc deja!!!
azi noapte am visat ca am infiat o negresa mica, ce m am mai distrat dimineata!!ca mie nu mi plac negresele!!!!

Mergi la inceput