FIV la Cluj 8
Raspunsuri - Pagina 6
brunadria spune:
turqoise, nu esti singura,nici eu n am chef de nimic, desi am f multa treaba, incerc sa ma inviorez un pic pe forum pana ma mobilizez sa intru in actiune...asa ca stai pe aici cu noi...se mai intampla, rar am si eu pb cu moralul dar se pare ca nu mi mai revin..
vezi ce ne o luam de la uratica!!!
turqoise spune:
bruni eu am facut papanicolau la provita, si mi-a dat rezultatu cam in 10 zile, dar poti sa spui ca e urgent si ti-l da mai repede insa cred ca se face si la clinica, dar nu sunt sigura, poate fetele stiu mai bine
brunadria spune:
maddutz hai draga printre noi, ca ne e dor de tine!!
mara unde ai disparut?lasa l incolo de lucru..
criadema ma bucur de cate ori intri ,si ti citesc mesajele ma incurajezi f tare..ce ti fac copilasii?
jovana,enni va asteptam cu vesti bune..la bebici!!!
brunadria spune:
super, merci criadema , acuma mai am un hop , oare cum ma programez ca e tare ciudat e profu meu , sper sa nu ma repezeasca...sau sa ma duc pe nepusa masa ?stiu ca nu i place chestia asta, m am mai dus odata asa si nu m a refuzat?stie careva nr de tel de la secretariat de la prof stamatian?
criadema merci inca o data..
uratica spune:
mama..ce va pocnesc!
mai fetelor,bagati-va mintile in cap ca altfel vin cu la voi!
auzi la ele-ca is cu moralul la pamant!frumos va sade?vedeti ca pregatesc!
turqoise-referitor la banane,am bagat la greu!inca nu m-am transformat in maimuta-dar nu cred ca mai am mult!mai ales cand sunt cu nepotelul meu!!inca nu ma sui pe cantar,ca nu vreau sa ma demoralizez singurica...mai astept un picut!insa bag si banane,kiwi,mere-la greu!ca asa mi-a is dr-ptr anemie-!a zis ca asa asimilez mai bine toate vitaminele,mineralele si alte cele. sper sa reusesc sa fiu in grafic intr-un final!
criadema spune:
Apalina- nu fi trista sunt convinsa ca o sa rezolvi problema financiara, cum spuneau si fetele gandeste-te unde poti face economie, eu zic ca daca pe moment nu-ti poti permite sa incerci sa-ti faci analizele cu programare in baza asigurarii si nu te costa nimic, daca bine am inteles tu esti inca in somaj si prin urmare esti asigurata. Syneco face analize gratuite in baza asigurarii. Oricum parerea mea este sa te duci la clinica sa discuti cu cei de la vitro, sa-ti ridici lista cu ce trebuie sa faci, apoi te interesezi unde si cum poti sa faci cel mai ieftin daca nu chiar gratuit si apoi incepi. Stresul nu-ti face bine.Sunt convinsa ca o sa te descurci esti fata isteata.
uratica spune:
bei..eu is ofticata rau!pai nu-i corect!pe mine ma lasarati sa fac pap-ul aici si voi il faceti in cluj?pai e frumos???
las ca-i zic si eu sotului ca mai bag un pap la cluj pe 17 ca sa fiu in grafic cu voi!
criadema spune:
Bruni, nr. de telefon de la biroul lui Stamatian este 0264/450115, iar secretara este Claudia, nu trebuie sa tii cont ca uneori iti face observatie ca de ce acolo, si eu am fost la el timp de 4 ani, uneori si de 2 ori pe saptamana, nu cred ca zice din rautate dar uneori e chiar dezastru ce e la usa lui.
Pentru test nu trebuie neaparat sa ajungi la el, este laborator si de multe ori acolo iti recolteaza
Mai pot sa-ti dau coordonatele unei clinici particulare de pe strada Decebal unde este super si-ti face testul mai repede, asta daca vrei eventual sa faci acolo, nu este cabinet particular ci clinica de ob-gine, este a dr. Nanu Honorius, a fost coleg de facultate cu Stamatian