FIV la Cluj 8
Raspunsuri - Pagina 5
brunadria spune:
apalina , imi pare tare rau , offf chiar e o problema, cred ca as si muri de suparare sa nu mi pot permite fiv ul , mai ales ca e singura solutie, poate, poate totusi o sa reusiti sa faceti cumva..iti doresc sa poti gasi o solutie..
moniland, toate frumusetile nu sant mai valoroase ca burtica ta, si stiu ca ai glumit pt ca eu am vazut pozica cu burtica si mi am si imaginat cat esti de frumoasa...
brunadria spune:
uratica ,bravo , e o veste buna, un inceput bun..esti pe drumul cel bun...offf si eu imi doresc un pap beton si stau in suspans inca...beii voi imi faceti pofte p aici , de pap , de injectii, de burtici...sper sa ma dezmeticesc si sa o scot la capat ca trebuie altfel oricum trebuie, in orice caz..e obligatoriu !!!
uratica spune:
pai mai moni-vezi ca esti si tu in grafic!!nu am exclus pe nimeni!!
diferenta e ca tu esti in avantaj-ai trecut deja la avansati ptr ca tu deja esti "sexy mamma!"!
apalino-uff,aiurea de tot cu banutii astia!dar nu-ti fa probleme!cand iti doresti sa faci ceva,vei reusi!!nu mai fi bosumflici!uite un ca sa treaca buba!si nu stiu de ai citit,dar madutz a dat si unele variante ptr economisire de banuti la analize-donezi sange si iti face anumite analize gratis...si cum zicea enni-o data pe an,o femeie are dreptul la un papanicolau gratis!stiu ca nu e mult,dar..totusi e ceva!si chiar de amani o luna,doua..nu-i bai!ptr ca anul asta o vom urma pe moni si imediat pe mara!
mara-nebunico!da cum te inteapa sotul tau, de iti revii asa repejor!si cu gura pana la urechi? hmmmmm....mai fata,ai grija la prostioare!!!!sa nu cumva sa amestecati apoi outele!
uratica spune:
bruni- nu-ti mai fa atatea griji,ca va fi bine!vei avea si tu un pap la fel de perfect ca al meu!ai sa vezi!dupa care vei incepe operatiunea bebe!si nu stiu de ce,insa cred ca vei incepe inaintea mea,la cat esti de hotarata!mai ales ca eu voi incerca cel putin o luna sa raman natural!chiar am vb cu dr de aici si mi-a zis ca ar fi bine sa imi dea ceva ptr stimulare inainte si sa ma monitorizeze..voi face sex dirijat!asa ca..atunci cand am unda verde,cand o pocnit foliculii in mine de nervi,il prind pe barbata-miu, si so' pe el!si-ai sa vezi cum iese!
daca nu..voi trece la fiv!desi dr imi spune sa incerc minim 3 luni!dar nu am rabdare............daca nu iese pe teava din prima-ma apuc de fiv!
moni-si cu riscul de a ma repeta azi.."daca tu nu ne vrei noi te vrem!" ups..pardon-va vrem!ca esteti trei bucati,nu una bucata!
apalino-incearca sa-ti faci si o lista cu preturile ptr fiec chestioara in parte si programeaza-ti pe rand analize si alte cele!intereseaza-te care analize se pot face acum-care au valabilitate 6 luni si incepe incetisor incetisor!pana la urma vei reusi,ai sa vezi!
brunadria spune:
uratico, vezi ca iar atingi subiecte delicate...pozitii, intepaturi...vezi ca eu sunt tot in post nu am nici sa ma gandesc la din astea...
fetelor nu stiti se face papanicolau si la clinica sau numai la cabinetul privat??? ca na m as baga si eu pe marti 17...
turqoise spune:
ciao fetele!
io nus' ce am patit azi ca's tare bleaga, m-am invoit de la servici ca imi era teama sa n-adorm cu capu pe biroucred ca ma prinde raceala
brunadria spune:
ca daca tot aveam programare pe 17 in franta si am ratat o(am sunat acuma si am amanat o)macar s o fac la cj...ca mai fetelor deci mie nu mi s a intamplat sa nu gasesc bilete de avion pana acum...de fapt am gasit doar la tarom 950 de euro si ajung in vreo 10 ore , ma plimba si prin alte tari...dar m am scos din martie o sa am zboruri directe din cluj ...super...
turqoise spune:
uratica, nustiu la ce nr. am ajuns ca n-am tinut evidenta, da' voi munci din greu, mai ales maine ca e ovulatia, super ca e papanicu' o.k
fetele
criadema spune:
nu v-am parasit, am promis si ma duc cu voi pana la capat.
Moniland- ai reusit sa-mi reamintesti perioadele poate cele mai fericite din viata mea, si senzatiile unice pe care le poate simti o femeie insarcinata. Iti doresc sa te bucuri cat mai mult de aceasta perioada, bebelusii tai sa creasca mari si sanatosi.
Apalina- iti multumesc de caracterizare, nu pot sa zic ca nu am si parti rele, dar incerc sa le corectez pe cat posibil. Ne mai auzim sau daca te hotarasti sa-mi faci o vizita, te astept cu placere, esti o fata simpatica si m-am simtit bine in compania ta.
Mi-ar face placere sa va cunosc si pe celelalte, sa nu ma uitati si pe mine daca tot faceti o petrecere si mai ales daca locatia este Clujul.
Mara- sper ca acest vitro sa fie pentru tine cu noroc si sa fie ultimul, n-am uitat de ce m-ai rugat si sper ca sambata sau duminica sa ma intalnesc cu Stela, m-a sunat ca i-a venit sotul care locuieste in Viena si ca o sa treaca pe la noi sa-l vada pe sotul meu si atunci o sa am timp suficient sa discutam si despre blastociti, cum aflu ceva iti comunic, oricum cand ajungi in faza sunt convinsa ca vei fi foarte bine informata.
Sper ca toate sa va realizati visul vostru si sa fiti fericite si implinite.
la toate.
uratica spune:
bei,ce se intampla pe-acilea?umbla virusii de la una la alta!a inceput mara si ca sa fim in ton cu ea,am urmat-o!
ori...mai turqoazule?nu te-o fi obosit sotu prea tare aseara?
ups..bruni,imi cer scuze!iar am comis-o!promit ca nu mai fac!!