FIV la Cluj 8

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bei.......ce-i indisciplina asta?
nu va trezirati inca?deci asa sta treaba!hmmmm...las ca vedeti voi! de maine nu mai vin cu cafeaua ci vin cu un dus rece!!sa va fie invatatura de minte!
pai ce credeti voi?
deci hai-alinierea si la treaba!!la produs bebei!ca in maxim 3-4 luni vreau sa fim toate gravidute si sa ne fataim cu burtanele prin parc,sa rupem gura targului si sa strige toate lumile dupe noi "hello sexy mamma!",ca doar suntem niste modeale toate!!!
fetili se pare ca imi revenii la normal!mi-am masurat gradul de aiureala si se pare ca debitez in limite normale!sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica vine fata acus cu cafeaua si injectia .

Mergi la inceput

maruta-da asa de dimineata te droghezi??te inhibi??
pai acum inteleg de ce sculasesi zilele trecute cu fundu'n sus!

Mergi la inceput

Pai da !! Ma scol dimineata cu fundu in sus da dupa ce imi da barbatu injectia imi revin si ma fac iara cumsecade si vioaie. Ca si drogatii!!!

Mergi la inceput

uratica vezi ca fetele astea sunt indisciplinate si nu s-au trezit. Ia sa iei tu niste masuri ca nu se mai poate asa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

BUNA DIMINEATA .EU ... INTIRZIATA CA DE OBICEI .URATICA BINE CA TI-AI REVENIT ,CA IO NU-S IN APELE MELE AM PRIMIT NISTE VESTI NU TOCMAI BUNE CARE M-AU INTORS PE DOS SI CARE-MI INCURCA PUTIN PLANURILE CU FIV-UL SI ASTA NU E DE BINE ...TOATE FETELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna dimineata!!!ce matinale sunteti...
uratica imi place de tine esti in grafic..
mara ce timpul trece ..imediat o sa incepi stimularea, sa ai cat mai multe oute si embrionasi ...
apalina draga , ce ti s a intamplat ? ce te incurca pt a incepe fiv ul?offf ce nu mi place chestia asta , credeam ca numai eu sant incurcata...
dedus ceva noutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

ei Bruni ,la mine e problema financiara ,ca stiti cit costa o astfel de treaba !! Sotul e plecat la munca dincolo si se pare ca tre' sa vina acasa ca e bai si la ei si eu n-am reusit sa adun toti banii necesari ... ooof imi vine sa mor nu alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nu stiu daca mai vreau sa ma intalnesc cu voi, ca din ce citesc aici sunteti care mai de care mai frumoase.
Noroc ca sunt in avantaj cu burtica

16+

Mergi la inceput

no fetele-eu fusei dupa papa asta a lui nicolau si rezultatul e BETON!asa ca dau de !virtual deocamdata..
mara-ce sa-i faci..baba rabda la "frumusete"-de!!
bruni-mai poci mai fatuca?nu te saturasi de atata invatat?eu bine ca mi-am inghetat a 2a facutate,ca acum cred ca eram varza!!!!
apalino-nu-ti mai fa atatea griji!ce-i al tau e pus deoparte!toate trebuie sa se intample la timpul lor!nu dispera!capul sus..pai ce crezi ca te lasam singurica?
mai fetele-eu va zisesi ca o sa ne gravidim toate anul asta,asa ca nu mai fiti bosumflate!
madutzo-trezirea!ca azi e maine!
turqoise-ti-ai facut temele bine aseara?ca o sa te controlez!daca nu iese bebe,inseamna ca ai trisat!ai de grija!
deduso-tu cum mai esti?hai mai fatuco vino si fane sa vedem dublu!!adica 2 liniute!pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Mergi la inceput