Casnicute sexi(192)
Raspunsuri - Pagina 8
mariussimiuc spune:
Felicitari Monule pentru inimioare!
Arata super! 
Votati un www.bucataras.ro/voteaza-bucatarasul-romantic/" target="_blank">bucataras mic mic? ![]()
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
Neata sexoaselor
sa aveti o Duminica placuta
Daneluta
si sanatate multa la toata familiuta ta, sper ca sunteti bine acum
Miha
multumesc
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Danelutza spune:
'neata si o cafea nu da nimeni ?! 
Vazut-servit inimioara cu ciucalata de la cuscra (ai grija asa sa ma astepti cu o inima, cind vin in tirgul iesilor), iar de la Monica, am sa servesc din inimioara cu papion
. Bravos fetelor, sinteti tari 

, felicitarile mele 

Soata e tot cu febra, deja m-am saturat, dar totusi multumesc lui Dumnezeu, ca n-am cazut toti trei din prima, ci pe rind, dar ultimul ma dispera, urit mai fac barbatii cind sint bolnavi 

Va doresc o duminica placuta, ma duc sa fac niste spaghete cu creveti 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

mariussimiuc spune:
Helau! 
Multumesc cuscra,multumesc! 
Bineinteles ca voi face inimioare cand veti veni...![]()
O duminica minunata! 
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
doinabita spune:

cafeluta pentru voi!!!
Danelutza , ai facut spaghetele?

Monica , super inimioara!!!cred ca e si buna!!!

Miha tu ce ai mai facut bun?
Eu am facut mancaruri de am trimis la copii, de la atata mirosit mancare nici foame nu imi este, am mai iesit din bucatariecaci mi s-a pus...strecehea...am de facut putin ordine si atat.Vreau dupa ce mancam sa ma asez la tv vreo cateva ore si la lenevesc.
Voi ce faceti?
Doina Bita
ramyteo spune:
Buna fetele...
Am intrat sa va
si sa va zic o duminica placuta!!!
Am votat 
Am si mancat tort 
Acum ies ca ma grabesc...mii de
la toate!!!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
Danelutza spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui doinabita![]() ![]() ![]() cafeluta pentru voi!!!Danelutza , ai facut spaghetele? ![]() ![]() |
Multumesc pentru cafea, uite o portie de spaghete pentru tine
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinabita Miha tu ce ai mai facut bun? |
Pentru pranzul de azi am facut frigarui cu carnita de pasarica
Am mai facut si niste chifle cu susan si mac.
Ramy,multumesc!

Multumesc tuturor pentru voturi!

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ramyteo spune:
Buna fetele...
Mikiriki mmm buna cafeaua 
Noi ieri am umblat toata ziua
azi..eu sunt singura acasa si ai mei cu treburile lor...fata la gradi si sotul la serviciu.
Acum am intrat s aimi beau cafeaua si apoi fug sqa imi fac treaba prin casa.
Va doresc la toate o saptamana frumoasa!!!!!!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari