Casnicute sexi(192)
Raspunsuri - Pagina 9
doinabita spune:
Buna fetelor!
Daneluta multumesc de spaghete!!!

dar si fripturica de pui e bunaaaaaaaa!!!
Miha super chiflele!!!

Eu am program administrativ, voi ce faceti?
La noi e frig, ger....

Doina Bita
mariussimiuc spune:
Helau! 
Cafea?Cafea? Unde e cafeaua mea? ![]()
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ramyteo spune:
Miha
nu mai urla ca m-am ars ![]()
Doina spor la treaba 
Eu am facut curat in jumatate de apartament
ca dupaia am fost dupa una bucata copil la gradi si acum s-a culcat obosita ![]()
Maine plec de dimineata nu o sa apuc sa intru...daca rezolv ceva...dau de baut...facem chef...
deocamdata va tin in suspans 

la toate!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
monica-elizabet spune:

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
doinabita spune:
Teo, atunci tinem pumnii si ne rugam sa facem chef, iar tu sa rezolvi ce ai de rezolvat!!!

Mei, da ce e asa de pustiu pe aici? unde sunteti fetelor?![]()
Doina Bita
mariussimiuc spune:
Doina,eu am fost in bucatarie. Am facut briose cu banane ![]()
Ramy,tinem pumnii.Eu una abia astept un rachiu. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mhldvrc spune:
Buna seara, fetelor!
Am
tot, dar n-am avut cum sa va raspund.
Acum am ajuns si eu acasa, dupa munca voluntara am zis pas, am mai fost la alt interviu, merg si acolo inca o saptamana de proba dar de data asta pe bani. Nu e cine stie ce, "vanzareta" la o florarie, dar decat la birou si fara bani, mai bine asa.

tuturor si multa sanatate celor bolnaviori.
Miha votat!
si

de
si
mariussimiuc spune:
Multumesc Mihaela! 
doinabita spune:
Miha, ce briose ai facut 

imi vine sa ling monitorul

Mihaela , de ce ai facut munca voluntara? nu aveau bani sa plateasca? sau e stilul lor de a-si face treaba asa???
Doina Bita
mhldvrc spune:
Cred ca asta e stilul lor, si dupa ziua de astazi am zis pas, am mai stat de vorba cu personalul de acolo si nu prea-si iau salariile. Cateva zile fara bani merge dar o luna intreaga nu-i de mine. Nu stiu de ce mai stau oamenii aia acolo, nu pot intelege?
si

de
si