Casnicute sexi(192)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

Ramona, multumesc pt. cafea. multa sanatate micutzei.
Mirela, spor la tortuit. sontac-sontac ....hmmm..adica asa si asa sau merge-merge? Eu inca mai visez sa ma viziteze frumuselul si live

Va doresc un We minunat si distractie placuta daca sarbatoriti azi

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Mikiriki nu dormi mei??? Ai venit de la lucru??

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Daaaa, am ajuns de aproape 2 ore acasa.Inca nu dorm pt ca am treaba: trebuie sa ies cu Misterul( catzelul) la plimbare, sa-i dau papica , sa fac niste cumparaturi ( doar ce s-au deschis magazinele de vreo 40 de minute), sa scot vasele din masina, sa scot ultima tura de haine din masina de spalat si apoi.... dorm

Miki

Mergi la inceput

Mikiriki spor al treaba esti harnica eu nu mai am chef de nimic
Somn usor
Dar unde lucrezi...daca nu te superi

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!
Danelutza, sanatate multa va doresc!!!
Miky usor ...usor se rezolva
Fetelor nu ma bag, caci nici intre mine si Gicu nu s-a bagat nimeni...vorba Mirelei sa faca bors...dar in oalele lor...la stilul lor...
Eu m-am apucat de treburi, masina spala si ma apuc acum sa fac mancarica.
Va pup!!!mai revin printre treburi!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Salutici si de la mine, servesc o cafeluta cu voi.

Sa raportez din nou starea noastra jenerala, eu ma simt mai binisor, adica nu am mai facut febra, sotul avea aseara mai mult de 39 si i-am pus supozitor in fund ca la copii , dupa care i-a scazut febra, dar toata noaptea, ba ii era frig, ba facea febra. Acum e iar lat in pat. dimineata m-a vizitat vecina, care avea o fata urita de tot, cica de miercuri noaptea bolesc si ea si copiii. Fata, care are 9 ani, nici macar nu se mai da jos din pat, tuseste si nici nu poate respira. Deci, clar ca e un virus prin aer, care ne doboara pe toti.

Va doresc un week-end placut, cu multa sanatate

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Danelutza sanatate multa!!!!!!!! si eu am auzit ca e un virus dar am crezut ca numa la noi in Deva.
Doina spor la treaba !!!
Eu am terminat in camera mare si colidor cu tot cu curatat covoare sa va zic ca colidorul nostru e cat o camera mica ... si spre intrare e unu mai mic cam de 1 pe 2 ...
Va pe toate!!!!!!!!!

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Happy Valentine's Day!

Cuscra,imi pare rau ca v-a lovit virusul in asa hal.Neaparat sa faceti o cura de imunizare dupa ce trece boala. Aveti grija de voi!

La noi a venit primavara.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Teo, harnicuta esti!!!
Danelutza, e nasol cu virusii astia...sunteti mai bine?
Miha, super inimioarele!!!
Restul fetelor unde sunt?

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! indragostitelor
si va ofer si eu o inimioara...pe care o doriti...Tort de ziua indragostitilor

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput