Casnicute sexi(192)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna ziua, daca pot spune asa
Raportez: am facut febra aproape 39 asta noapte, ma dor urechile, dupa urechi am doua oo frumos umflate, care ma dur si alea, nasul imi curge parca-i o cascada, am in gura un gust de om bolnav, pofta de mincare ioc
Barbatul: cazut si el la datorie, n-a facut febra, il dor toate cele, se simte slabit, n-are pofta de mincare, iar la ora asta s-a intors de la serviciu si s-a bagat in pat la nanita, linga Isabella, bineinteles.
In sfirsit o veste buna, Isabella se simte bine, mai stranuta cite un pic, ma pune in fiecare zi sa-i aduc lighenasul cu apa si un pumn de sare mare in apa, ca sa tina picioarele in apa cald
Dispar, sa nu va virusez ca m-a apucat iar strnutul...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna seara fetele...
Danelutza sanatate multa!!!!!! Nu ne virusezi ca suntem gata virusate
Maria2mami
Doina mai bine nu te bagi ca dupaia te ia de oaie neagra...cam asa se intampla...zic si eu...
Va pe toate si va doresc o seara placuta si somn usor!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miha, . sunt zombie. cred ca renunt la strans...in brate . cum te simti?
Doina, incet se rezolva toate
Danutza, multa sanatate
Ramona, sper ca ti-a ajuns barbatul acasa si nu mai visezi la frumuselul meu sunt ``jeloasa`` rau

Va doresc o noapte linistita

Miki

Mergi la inceput

Mda...a ajuns...cred ca l-ai sunat tu repede...sa nu cumva sa... si eu un pic asa...e...nici nu stiam ce fete rele pi acia...
eu sunt pe aici ca am puso pe ficamea in pat sa se culce si al meu se uita la tv...cica in seara asta avem program si eu i-am zis ca mi-e un somn...

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

``Iote`` poate-ti vine cheful de program

Am plecat la munca.

sexoaselor

Miki

Mergi la inceput

Nu pot edita

Ramona, nu sunt rea, doar ``jeloasa`` si egoista ...
Ti-l las in noaptea asta, dar sa nu-l strangi prea tare in brate

Miki

Mergi la inceput

Mikiriki apai da...asa da...ce sa mai zic...
Spor la treaba si sa ai o noapte linistita!!!

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIKI,aha,deci doar virtual,ma gandeam ca va facut o vizita pe undeva si l-ai strans de-adevaratelea..merge afacerea sontac- sontac,sti vorba aia....am de facut iar un tort weekend-ul asta...ei,e ok,ca imi place sa le fac.

MIHA,pai nu ai vazut ca am salivat,deci imi place...eu fur de la voi ideei...de facut nu prea fac nimic decat pe comnada ca pt noi nu are rost,nu are cine sa le pape...eu is la numarat caloriile,deci ma abtin cat pot de la dulciuri

DOINA,bine ca ati scapat de "nora"...sper sa fie baiat istet Catalin si sa nu se mai impace cu ea...sau daca da sa se mute amandoi si sa faca bors...ca tu ai destule pe cap,cred,ca nu mai ai nevoie de inca o durere in plus...mamicuta scumpa!

DANELUTZA,sanatate multa si sotului!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza

Barbatul: cazut si el la datorie

I s-au umflat si lui oole?
Glumesc draguta mea! Sanatate multa si aveti grija.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Neata fetele...haideti la simtiti????
Aseara am adormit ca un butuc daca ficamea ne-a tinut la povesti...
Acum eu as mai dormi da ficamea e fresh cu putina tuse dar..e mai bine
Un we placut va doresc la toate!!!!!!
Noi in we nu prea stam acasa asa ca sa va obisnuiti cu chiulul meu
la toate!!!!!

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput