Gravidute&Mamici de IASI (81)
Raspunsuri - Pagina 9
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kriss79 sunt PENTRU intalneala! PROPUNETI VA ROG! |
Io zic sa faci un sondaj.
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui kriss79 unii copilasi fac febra..nu toti. |
La ROR reactiile adverse apar mai tarziu...dupa 7-10 zile.
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ella10 spune:
citat din mesajul lui tuscut Salutareeeeeee! N-am mai intrat de multisor, dar vad ca nici nu v-a fost tare dor de noi ca nu ne-a strigat nimeni Acu' dau si eu buzna pe principiul "daca voi nu ma vreti eu va vreau"! Ce- drept, ca multe alte fete de pe-aici n-am avut nici timp nici voie sa stau la forumit ca deh, are mama fata mare Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007 |
Irina nici pe mine nu m-a strigat nimeni,caci si eu intru mai rar tot din cauza domnisoarei, dar eu m-am obisnuit deja
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
ella10 spune:
citat din mesajul lui moldoveanca Ella ati facut vaccinul de un an si Ror in aceeasi zi??Hmm.Pe mine m-a disperat asistenta de aici ca trebuie macar o luna intre ele si noi plecam in concediu,l-am facut cand ne-am intors. mami fericita de Vladut Dominic |
Nu stiu ce sa zic pe noi ne-a chemat la vaccin si ne-a zis sa le facem pe amindoua in aceeasi zi,sper sa nu fie nici o problema;
ella10 spune:
Am uitat sa va invit la o
Va doresc o zi a indragostitilor frumoasa,eu deja am primit un buchet de trandafiri foarte frumos
iulia-stefy spune:
Salutare!
O pentru doritori...
Ani, felicitari lui Darius, ca a lasat-o pe mami sa se odihneasca. De compot, ce sa-ti spun... eu fac in casa pentru Stefy. Inca nu a intrat in contact cu cel din comert. Consider ca are prea multi conservanti.
Daniela, eu asa stiu ca dl. dr. Galearschi nu face avorturi... te descurci, cel putin asa mi-a zis. Ca daca ajung intr-o astfel de situatie vreodata, sa nu vin la el. El mi-a prescris anticonceptionale, mi-a explicat si rasexplicat ce trebuie sa fac, daca o fac, pe pielea mea o fac. El nu face asa ceva. Si sunt de acord cu el.
Raluca, dar ce destinatie ati ales pentru concediu? M-ai facut curioasa.
Alina, multumesc. A stat pana la 23.15 aproape numai pe ringul de dans. Pauza a facut la masa....
Gabi, nu stiu ce sa-ti spun sa alegi intre cele doua. Am patit si eu la fel si am facut un al treilea test la spitalul de copii....A fost urmarit de medicul la care am mers si am pus baza pe el, dar era diferit de celelalte doua, insa m-a asigurat ca e corect. L-am mai repetat odata si a iesit la fel.
Oana, multumim. In ceea ce priveste cresa, nu cred ca-ti trebuie recomandare. Daca as cunoaste-o mai bine pe doamna, dar....asa ...
Iepurila, am o colega la job, care s-a chinuit 7 ani sa faca primul copil si cand a facut 2 ani, ea a ramas insarcinata, fara sa vrea si acum il are si pe al doilea. Capul sus, si ea a avut interdictie 2 ani si acum totul e ok, exact dupa doi ani si un picut a venit si al doilea. Nici n-a crezut ca-l va avea pe al doilea.
Ella, eu i-am facut Stefaniei Prevenar la 2 ani si nu a avut efecte secundare. Noua ni l-a recomandat dr. pentru ca mergem in colectivitate.
Efectele secundare dupa ROR, daca apar, apar dupa 10-14 zile. Asa mi-a zis si pediatrul si asa scrie si pe prospect.
Irina, ma bucur ca ai venit. Ce gimnastica.....
Acum a venit cu setul ei de cescute, lingurite, farfurii, etc.... si ma indoapa cu lingurita, cu furculita. Si-a adus un scaun langa mine si fiecare sta pe scaun cu farfuria in fata si trebuie sa manance.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Am gasit mesajul asta si il dau mai departe....
citat din mesajul lui doralina Pentru mamicile si taticii din Iasi, anunt un eveniment... Dati mai departe acest anunt...veniti la lansare...chemati-i si pe altii N-am gasit inca un om cu suflet mare care sa doneze carti...pentru parintii copiilor care vin la lansarea libraria ofera o reducere de 15 % in ziua lansarii Luni, 16 februarie, ora 18.00 la Libraria Carturesti din Complexul Comercial Iulius Mall – etajul 2, Asociatia “Inca o sansa” din Iasi lanseaza la nivel local campania “Impreuna invingem autismul!”. In cadrul acestui eveniment la care sunteti invitati sa participati va avea loc totodata lansarea cartii “Lasa-ma sa-ti aud glasul” de Catherine Maurice, tiparita la Editura Curtea Veche. Cartea reprezinta marturia unei mame care a reusit, gratie unui efort personal sustinut si a unei terapii de recuperare adecvata (ABA), sa recupereze integral cei doi copii diagnosticati cu autism. Cu ocazia lansarii campaniei in Iasi, in cadrul Complexului Comercial Iulius Mall are loc si o expozitie de fotografie în perioada 4 – 18 februarie 2009. Campania “Impreuna invingem autismul!”are ca obiective: • sensibilizarea opiniei publice si responsabilizarea institutiilor statului cu privire la nevoile copiilor cu autism din Romania si implicit ale parintilor lor La eveniment vor participa: • dna. Alina Bobarnac - primul consultant roman specializat în terapie comportamentala aplicata – UKYAP, Anglia. • dna Andreea Schindler – drd.as. univ.la Catedra de Asisten#355;a Sociala, Facultatea de Filozofie si Stiinte Sociale Politice – U.A.I.C.; • dl. Tiberiu Contiu Soitu conf. dr. de la Catedra de Asistenta Sociala, Facultatea de Filozofie si Stiinte Sociale Politice – U.A.I.C.; • dna Mihaela Zaharia- Sef Serviciu de Evaluare Complexa a Copilului D.G.A.S.P.C. Iasi Mihaela Cuzuc, Vicepresedinte, Asociatia “Inca o sansa”, Tel: 0232-26.09.67, 0766272525, mail: asociatie_ios@yahoo.com • Puteti ajuta ducand mai departe acest anunt, daruind o carte |
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Anilansa spune:
buna dimineata
iulia si ella mersi de
noi asera am avut ceva probleme cu dintii... sa trezit intre 2.30 si 4 cred ca din 15 in 15 minute... cu urlete... ... nu mai vrea sa sparga odata
mamici ... ce e mai bun pt durerea de dinti... Nurofenul sau Panadolul????
azi stam in casa.... sotul are ore pina la 7 seara... imi savurez si ma duc la treaba....
va doresc o zi buna....
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
filmulet am pus un filmulet la semnatura... sper sa va placa
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Salutare!
Ella si Tuscutun sa nu mai fiti suparate! Toate mai avem perioade de absenta! Sa ma vedeti pe mine dupa ce vine Matei cum am sa va spun cate 2 vorbe pe fuga!
Abia astepta sa va anunt ca a venit bebe mic! E asa de miscaret! Iar David parca e atasat de el de pe acum! Ma gandeam zilele astea ca sunt o mama fericita prin copii mei! Asta e averea unei femei!
Sa vedeti ce peripetii de dimineata! David s-a trezit pe la 8 fara si directia carut! A inceput sa planga ca vrea tras! Dupa jumatate de ora de zgaltait carutul, intyre timp imi sari si somnul el tot vroia! M-am suparat pe el si am coborat jos, lasandu-l sa-si revina din mo9fturi! Termina partida de panarama, vazand ca nu are incotro si s-a linistit! Dupa o ora deja ma pupa si ma imbratisa! A fost dulce, dar dimineata....
O sambata placuta!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 26+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!