Gravidute&Mamici de IASI (81)
Raspunsuri - Pagina 8
tuscut spune:
Unde sunteti? Va pregatiti pentru maine? Acum cand am si eu liber la scris...
Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007
tuscut spune:
Teo, vroiam sa te intreb mai demult dar nu cred ca am mai apucat...voi unde ati fost in Devon?
moldoveanca spune:
Stai ca-ti spun imediat da tre sa ma uit ca am uitat
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Pe langa Clovelly satucul ala pe malul oceanului stii?Ai fost?Superb era
alynta27 spune:
Teo nu "te-ai laudat" deloc cu concediul vostru! Succes sotului la locul de munca!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 26+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
tuscut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moldoveanca Pe langa Clovelly satucul ala pe malul oceanului stii?Ai fost?Superb era mami fericita de Vladut Dominic |
Nu, din pacate nu am ajuns in nord. Eu am stat in Exeter si m-am tot plimbat prin zona aia ... Plymouth, Paignton, Torqaiy, Exmouth, cam toate localitatile alea de pe coasta de sud a Devonu-lui. A, si am fost si in Dartmoor, dar era prea ceata si nu s-a vazut mare lucru si in Cornwall la Tintagel si Boscastle Dar trag nadejde sa ajung candva si in nord...
moldoveanca spune:
Alynta am fost de Revelion aici in Anglia dar nu am mai apucat sa povestesc,m-a eclipsat Mihamora cu pozele ei din concediuDa lasa ca-i arat io cand venim din DubaiMai e putin de o luna
moldoveanca spune:
Am fost si in Exeter la cumparaturi pacat ca ai ratat Clovelly e minunat am umblat mult prin lume si nu am mai vazut asa ceva
moldoveanca spune:
Alynta nu mai conteaza acum cu munca in curand isi va da demisia dar a fost un jaf armat aseara si am stat cu mari griji iar el e stressat rau