Gravidute&Mamici de IASI (81)
Raspunsuri - Pagina 10
danyelle005 spune:
Buna!
Fetelor daca nu facem prezenta asta nu inseamna ca nu ne gandim la voi
Si eu as vrea sa ne vedem la o intalnire fara strumfi, poate asa apucam sa ne cunoastem mai bine. Ce ziceti de miercuri sau joi pe la ora 18? De locatie nu stiu ce sa zic, undeva unde sa nu fie f. aglomerat.
Kriss si eu am din ce in ce mai des dispute cu sotul. Chiar azi am avut o discutie mai aprinsa.Ma bucur ca voi ati trecut peste probleme, sper sa trecem si noi.
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Si noi am facut si vaccinul de la 1 an si ROR-ul odata si n-am avut nicio problema. O sa facem Prevenarul in vara pt ca vom merge din toamna la cresa.
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
mariussimiuc spune:
Helau!
Happy Valentine's Day!
A venit primavara?
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Votati un www.bucataras.ro/voteaza-bucatarasul-romantic/" target="_blank">bucataras mic mic?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o fierbinte.... ca afara e frigut.
Daniela, nu stiu cum e la altii, dar si la noi sunt dispute si in ultima vreme, legate de Stefy. Nu avem aceeasi privire de ansamblu asupra activitatilor ei, asupra nebuniilor, nastrusniciilor ei... etc. Dar in final, picam de acord, ca altfel nu se poate.
Miha, ti-am admirat minunile la plimbare si cele din bucatarie. De mult ma tin sa-ti spun ca admir munca ta si ca ai facut ceva deosebit.
Noi ieri am fost la plimbare si m-a pupat toata ziua, ba pe mana de care ma tinea, ba ma tragea jos sa ma pupe pe obraz.... Sunt o groaza de tarabe cu diverse chestii pentru Valentines DAy si am trecut de nenumarate ori pe acolo si nu a avut nici o reactie, dar aseara a vrut ea un brelock, cu Mickey Mouse (Michi Masu, asa ii spune ea). S-a culcat cu el aseara, nici ca a vrut sa-l lase din mana.
In rest, e bine, orice cere e insotit de "log mos", adica te rog frumos. De o saptamana zice "Te-fy felesit", adica spune ca e fericita, pentru diverse chestii care se intampla.
Aseara am reusit sa o filmez, cand repeta cu Cercul mare..., dar cand a vazut camera s-a intimidat si cantat incet, nu stiu daca se intelege ceva. POate reusesc sa descarc pozele si filmele si sa le pun.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Anilansa spune:
buna dimineata
iulia mersi de cafea
miha votat... si vad ca nu ai somnic noaptea
ma duc un pic la bucatarie si revin
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
aeperju spune:
neata!
Sa aveti o duminica linistita! La noi ninge dar tot iesim putintel afara! Numai bine!
emma si andrei
mariussimiuc spune:
Helau!
Lacramiora,multumesc!
Ce dulce e Stefy cea "felisita"...
Alina,atunci is orele mele de liniste,cand pot sta in tihna la calculator si nu pe fuga,cu juma de pe scaun.
Multumesc!
moldoveanca spune:
Am votat bucatarasul nostru drag dar cu o singura conditie,sa pap si eu din bunataturile lui intr-o zi
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Daniela dispute avem si noi in ultima vreme nu stiu ce sa intampla am azuit ca foarte multe cupluri au problemeSperam sa trecem cu bine de perioada aceasta tensionata.Noi suntem si cu mutatul in tara,foarte multe de aranjat ,nici un ajutor, e tare greu .
mami fericita de Vladut Dominic