Gravidute&Mamici de IASI (81)
Raspunsuri - Pagina 11
moldoveanca spune:
Lacramioara tu ai o minune de fetita din ce povestesti tu acoloPupici multi motatei.Al meu mai nou spune da-i pace cand vreau sa-l imbrac sau sa-l incalt.Offf ce ma asteapta
mami fericita de Vladut Dominic
iulia-stefy spune:
Miha, Teo, multumim. Nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta....
Am reusit sa descarc si pozele si sa le pun.... in sfarsit.
Avion cu motor
De aici poze din ultimele zile
Cercul mare si frumos...
De aici trei poze cu plimbarea de ieri si ce am faurit noi doua aseara...
De aici poze de asta aseara...
Noi ne-am intors din plimbari. Am fost sa sarbatorim Sfantul de ieri, in formatie de trei. Am incercat o pizerie, doua, si altele, dar peste tot unde erau si locuri libere, se fuma, asa ca am renuntat si am ales o cofetarie. Stefy a fost foarte incantata... Am fost si in Copou putin, dar e frigut si nu am stat prea mult....si apoi acasuta.... ca de maine o luam de la capat.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moldoveanca Am votat bucatarasul nostru drag dar cu o singura conditie,sa pap si eu din bunataturile lui intr-o zi |
Multumesc Teo!
Cu mare drag te astept la o prajiturica.
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Salutare!
Am intrat sa va ofer o fierbinte si sa va urez o saptamana linistita.
Si sa nu uit, o intrebare cu iz de tema:
Piticii vostri vorbesc la masa? Stefy canta, rade.... nu pricepe ca se poate ineca cu mancare sau.... La ce varsta inteleg lucrul asta? Nu dati cu rosii...
Aseara, l-am pus pe tati la colt, ca a scapat o traznaie si Stefy a repetat-o. Si acum nu mai era vinovata ea ca a spus traznaia. S-o fi vazut ce fericita era si ii spunea: "Tati, pangi", ca ea cand o pune la colt plange...
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
iulia-stefy spune:
Mi-am schimbat semnatura si am pus pozele noi la semnatura.
Poze din ianuarie-februarie 2009
danyelle005 spune:
Neata!
Noi azi ne laudam cu 2 dintisori noi, acum avem 8, 4 sus si 4 jos. Pe la 5 mi s-a parut cam fierbinte, nu i-am luat temperatuta dar i-am dat Nurofen si i-a scazut repede. Acum e bine. Vreo 2 zile a avut si scaunele cam moi.
Miha ce romantici sunteti Votat bucatarasul
Sambata dupa ce ne-am impacat am dus fata la mama si am sarbatorit in doi
Lacramioara ce frumos canta Stefy, si ce clar vorbeste
Moldoveanca imi inchipui ca va e greu, mai ales departe de tara, dar acusica vine si vacanta aia minunata
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Fetelor, nu mai spuneti nimic de intalneala aia?
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
Anilansa spune:
buna dimineata
iulia mersi de si Darius cand papa tipa si scuipa mai nou.
noi suntem bine... ieri am lenevit prin casa... iar dupa amiaza am coborat la partier la masa ....
azi nu prea am chef de nik si in plus de asta mi-a venit si CM...
va doresc o zi buna
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
byu spune:
Neata
weehend-ul asta au fost finii la noi, iar Casian si Sebastian s-au impacat foarte bine, e sg baietel cu care nu se cearta sau bate, iar cand a plecat Sebi, mamaaaa ce scandal a fost.
cred ca incepe sa se incalzeasca pe la 9 erau -1grad si acum sunt 0
ma gandeam daca nu vreti sa venitio azi in Iulius mall la copii, ca e mai liber in timpul saptamanii.
eu intre 12 si 17.30 tre sa stau acasa ca vine cu citirea la lumina, plus ca in timpul asta doarme si casi, dar apoi....
ce ziceti?
Byucu CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
Helau!
Daniela,felicitari pentru dintoasa mica! Noi inca suntem la 4. Poate n-a merge la scoala fara dinti in gura.
Lacramioara,eu pot sa spun de al meu daca vorbeste la masa? Vorbeste frate!Si vorbeste si vorbeste de nu se mai opreste!
Citisem undeva ca ideea asta precum ca "pofta buna/multumim/si la masa nu vorbim" e o idee invechita si preconceputa. Masa trebuie sa fie un moment vesel si fericit,un moment in care se reuneste familia la masa si se impartasesc impresii de peste zi,nicidecum unul tacut in care fiecare isi vede de ce are in farfurie.
Multumesc inca o data tuturor pentru voturile pentru bucataras!
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...