Gravidute&Mamici de IASI (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o fierbinte, ca afara e friguuuut.

Noi suntem mai bine, dar tot are nasucul infundat. E o mica nastrusnica, nu poti face nimic, ca face si ea... daca beau eu apa, vrea si ea, daca ma duc eu la baie, vine si ea cu olita, daca eu vorbesc la telefon, vorbeste si ea la al ei.... daca spun ceva, repeta... I-am zis eu "papucul tau de Gaza" si ea mi-a raspuns "papucul tau mami".... Acum ma distreaza, dar de aici inainte trebuie sa am grija ce spun....

Ani, acusica ajunge si Darius un picut de rabdare....

Miha, multa sanatate. Eu ti-l recomand pe d-l dr. Galearschi. Daca vrei sa mergi la dansul, sa-mi spui sa-ti dau nr. asistentei, pentru programare.

Ralu, ma bucur ca ai scos "boticul alintat" la inainare. Locul tau e aici, printrre noi. Mai vino mai des.

Teo, ce cavaler.... mie imi place cum ii sta cu portocaliu. Prezenta la cafea.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

De aici incep pozele de la nunta la care am fost cu Stefy.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna diminerata...

iulia ca in fiecare zi... mersi fff mult de
Frumoasa printesa ai... m-am uitat la pozici.

M-am uitat si la pozicile tale moldoveanca, frumusel barbatel mai ai....

aseara am dormit ceva mai bine... numai cu o trezire din partea strunfului si aia de o ora ... de la 3.15 la 4.15...dar ora aceea a fost plina de rasete si tipede... cemai o adevarata gangureala.... la 5 a plecat sotul la munca... deci au facut schimb baietii... pleaca tati la munca ... mamy nu doarme singurica

mamici... o intrebare.... voi ati dat la strengarii compot din comert( cel din borcan sau cutie de tabla)???

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata!
Lacramioara multumim pt cafea.
Apropo de Dr. Galearschi, am si eu programare marti la el, trebuia sa ma duc joi dar a fost bolnav si am reprogramat. Acum am aflat si eu ca soacra mea tot la el se duce de mai multi ani si e f. multumita de el. Tot la el a dus-o pe cumnata mea cand a trebuit sa faca avort (facuse o radiografie si nu stia ca e insarcinata) si dl dr. a refuzata sa faca avortul pt ca era in saptamana dinaintea Craciunului. Eu zic ca mai rar sunt dr. care stiu de frica lui Dumnezeu.

Miha sper ca esti mai bine.

Raluca bine ca ai mai trecut pe la noi. Unde vreti sa plecati in vacanta?

Byu am vazut pupaciosul cum se joaca cu prietena lui

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Kristinuz felicitari, sa-ti traiasca baiatul.

Alynta cu asa ajutoare o sa-ti fie usor cand o sa vina Matei

Moldoveanco mor dupa gropitele lui Vladut

Anilansa eu nu i-am dat Amaliei compot din comert, eu am din asta facut in casa. Eu pana la 1 an nu i-am dat mai nimic preparat in comert.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Hai ma Ralu da' ce esti asa de suparata?

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata! Multumim de aprecieri! Intradevar am ajutoare de nadejde!
Raluca fii mai otimista si mai vesela, ca esti fata tanara! Unde planuiti vacanta? Soacramea e bine, e pensionata pe caz de boala 1 an jumatate, i-a crescut parul- care ii cazuse datorita chimioterapiei, in chimb i-au cazut dintii si acum si-i pune! stand acasa "rumega" multe si ne mai trezim peste noapte cu cate o "duma"! Ma cam enerveaza uneori, dar asta-i viata- soacra nu o schimbam si nici nu o alegem!
Lacramioara ce dulce e petrecreata voastra! Cred ca a eclipsat doamnele si domnisoarele cu tinuta ei rosie! De freza nu mai incape vorba!
Alina ar fi indicat sa-i faci tu compotul. De mere nu-i place?!
Daniela tu ai scapat de problema sanului? Si sora mea e la capitolul intarcare (de nevoie- ca i-a facut diaree urata- si s-a hotarat sa nu-i mai d-ea) si ii vine greu! Nepotul meu are 11 luni.
Teo vazui si eu imbujoratul dupa baie! E o dulceata de baiat! Ce zice cand ii spui ca-l aduci in tara, la bunici?!

Poate se mai incalzeste! Vad ca s-au risipit norii!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 26+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Se pare ca azi sunt mai bine.Cre ca o fi fost curentul ala (de la becuri ) ,care cine stie cum mama lui a ajuns la mine in urechi.

Am notat...dr Galearschi. Multam!
Lacramiara,imi dai un numar de telefon? Sau Daniela?

Raluca,astepti strigata draga? Se pare ca esti cam tare de urechi de tre sa fie omu aproape de tine,sa auzi.

Teo,e tare simpatic Domi! Pupici pe gropite!

LA MULTI ANI ANDRA de Saryta!

LA MULTI ANI CATALINA de Any!

Alina,felicitari ajutoarelor de nadejde! Ai sa fii tinuta in puf mai mami!

Alina,mami de Darius,eu as zice sa eviti compoturile din comert.Nu e mai simplu sa-i faci tu?

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Buna dimineata !

Va rog sa ma ajutati intr-o problema "medicala" : ce laborator de analize medicale e mai credibil , adica in care as putea avea mai mare incredere , SYNEVO sau PRAXIS ? Am facut un exudat faringian la distanta de citeva zile lui Mihnea si rezulatatele sunt total diferite .Am mai avut o experienta asemanatoare prin noiembrie ,cind 2 laboratoare au descoperit doar stafilococul auriu in exudat faringian ,iar la sp. de boli infectioase au depistat streptococul betahemolitic .Am facut tratament 10 zile cu klacid si acum am vrut sa verific daca a avut efect tratamentul , dar se pare ca am parte iar de surprize ... neplacute

Va multumesc mult

Sper sa nu va suparati ca am reluat aici intrebarea pusa la "Iasule,mindra cetate" .Sunt intr-o stare confuza si mi-ar prinde bine orice sfat , chiar si "un martini" la o eventuala intilnire .Sunt ochi si urechi pe voi in caz ca se hotaraste ceva in acest sens .

Aaaa,uitasem ca sunt si in cautarea unui loc de munca , nu stiu ce anume , dar sa schimb ceva dupa 6 ani de stat acasa cu pampersi , urlete , tricouri murdare de mincare ,nopti nedormite etc. Cunoscatoarele stiu de ce ... Asa ca orice pont mi-ar prinde bine .Pina la inceputul lunii iunie trebuie sa iau o hotarire capitala : daca voi fi o mama casnica sau una activa in cimpul muncii .Grea decizie mai ales cind ai si 3 iezi cucuieti si mai stai si "la cucuietii din deal" si trebuie sa faci zilnic naveta pina la gradinita (8km dus, 8 km intors )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

mamici... nu iam dat lui Darius compot din comert... iam facut eu din mere... dar asera a venit cumnatica cu un compot de mango din comert... cei drept mine nu imi place.. iar Darius se uita la ea cum papa... si am trimis-o la bucatarie sa mamance in continuare... si toata noapte m-am gandit ca poate ii era pofta strengarului.. de asta am intrebat

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput