Gravidute&Mamici de IASI (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

hello!!! ce vreme!!! dar ce vremuri!!!!

imi puteti recomanda si mie un centru de infrumusetare (sau cum s-o numi el)? Vreau ceva masaje, impachetari... ma intelegeti voi, sa dau celulita si centimetri jos. Vreau lucru de calitate si pret mic
2. avem noi in minunatul oras vreo piscina pt bebelusi?

3. va rugam sa ne treceti si pe noi pe listuta. printesa mea e Elena nascuta in 21 oct 2008 cu dr Mihaila Catalin (pe care il recomand si il iubesc)

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Stefy a venit de la cresa cantand:
"Ce-cu ma-le si fu-mos
Mana sus si mana jos
Si cea-lal-ta tot la fel
Ce-cu nos-tu mi-ti -tel" Adica Cercul mare si frumos,/ Mana sus si mana jos/ Si cealalta tot la fel,/ Cercul nostru mititel
Si gesticuleaza, se ridica, se lasa jos.... e... super fericita ca a mers la copii. Cred ca s-a saturat de stat acasa. A dus dorul copiilor.
Acum canta mec-mec co-to-bec. Spune tot cantecul singura....

Ani, ce v-a pacalit Darius....

Alina, un la harnicut. Si ce bine arati burtica...

Ralu, chiar asa, pe unde mai esti? Mai vii pe la noi?

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

iepurila, esti simpatica foc:) scurt si la obiect ai punctat ce te intereseaza
iote aici:
1.am auzit de bine de Body Contour(au si site, da cautare pe google)Eu am fost la Princess pe A panu, dar nu mai stiu nimic de el demult..
2.nu exista pt. bebei asa mici piscina, doar peste 3,4 ani pe Lascar Catargi, sub rest.Oscar
3.te trec cu printesa ta pe lista si cu iubitul tau dr
Apropo, l-am vazut sapt trecuta cand traversam strada si ne-am salutat..mi-am amintit de glumele lui la vizitele lunare din sarcina acum

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna seara

daiulia ne-a cam pacalit... iti dai seama ca mai mult pe sot... e frumos cantecelul...eu una deabia astept sa ajunga si Darius la aceasta faza... dar mai trebuie sa papam mult laptic pina atunci. oricum sunt fff comici cum stilcesc cuvintele

iepurila sa iti traiasca si sa aveti numai bucurii din partea ei... bine ai venit.... de doctor... il cunosc ff bine...da si aprob e un medic ff bun, eu una nu am fost la el pe timpul sarcinii dar nasa noastra de cununie a dus 2 sarcini cu el... f bine... dar Mihaila ma asistat la nastere... si a fost f bine

eu una stau in casa cu strunful, azi sotul vine la 7.30 acasa... sper... deci plictiseala e mare... si vremea e urata... am pus rufe la spalat, le-am intins si cam atat... nu prea am avut chef... in rest am stat cu strengarul care nu are astampar deloc.

va doresc o seara buna si ne auzim miine la cafea. NOapte buna

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Azi am avut o stare tare naspa si acum pe seara mi s-a umflat gatul,langa ureche. Tare ma tem ca am pus-o de un oreion. Neamurile zic ca de la curent,eu zic ca n-am curent in casa decat la becuri.
Vad cum ma trezesc dimineata si fac o vizita la madam dr.

In alta ordine de idei...am nevoie de un medic ginecolog,bun in diagnostic si tratament.Pe cine imi recomandati?

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
Ralu cea care ne da toate informatiile utile din oras pe unde mai esti? Ce mai faci? Ni-i dor de tine! Sau poate lucrezi la un bebe?!

Eu, eu?
Aici...
Vezi daca esti aproape, te-am auzit imediat si-am aparut...
Nu lucrez la nimic acum. A... ba da, la planul de bataie pt vacanta
In rest, fac si nu fac. E mai mult de zis si nu e locul si momentul sa va stric ziua. Dar, in principiu, sunt bine, multumesc de intrebare.
Tot zic ca-mi fac vant sa ajung sa va mai scriu si voua, dar nu-mi mai gasesc locul parca, nu stiu ce am. Doar dor de duca....
Va

ps - cum se mai simte soacra ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
Ralu, chiar asa, pe unde mai esti? Mai vii pe la noi?

Se vede, draga mea, ca si tu esti relativ aproape, ca si pe tine te-am auzit
Mai vin, uite, ca acum, in mare viteza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Slaba miscare aici fetele ce se intampla?Ati stat in casa si v-ati iubit cu sotiorii asa ca se apropie sf Valentin?

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Noi mai tusim din cand in cand aici e tare nasol ninge si viscoleste,apucam sa iesim 20 de min si apoi fuguta in casa.Si ca sa nu ne uitati cumva va pun si eu doua pozici
http://entertainment.webshots.com/photo/2352127720102537454BsYJna

Mergi la inceput

Ma duc si eu la nani dar maine la cafea sa va vad pe toate prezente da?Si nu uitati ca noi suntem cu doua ore in urma sa nu ma puneti absentaByeeee

Mergi la inceput