Gravidute&Mamici de IASI (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Miha pe tine te uitasem.. multa sanatate! Cred ca ai un chef de viata...!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 26+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Mai, mi-ati facut pofta de compot. Ia sa execut si eu azi, ca am niste mere ce se strica.

Miha, sanatati, (pot sa o parafrazez pe Baseasca, nu?)

Teo, ce gropite mi-a fost mie dat sa vad!!!

Alina, am vazut si harnicutii tai. Cu asa ajutoare sa tot faci curat!

Gabi, eu ti-am mai zis, asa, ca idee ca orl-istii la care am fost eu (cei de la recuperare: dr Martu si dr. Cozma) nu dau doi bani pe nici un exudat. Poti incerca la Infectioase sa faci o analiza, parca Pere Bunel ii zice (nu mai stiu sigur, o sa mai caut) si asta arata daca e in organism vreo infectie. Nu stiu, na, zic si eu ca stiu ce e frustrant asa, cu rezultate contradictorii.
A! Bafta la cautat job. Acusi, acusi vin si eu din urma. Asa ca am sa apelez la experienta ta

Iulia, ce draguta e Stefy cu "Cecu mare".. Stii, nu l-am mai inscris pe Victor. Ca mi-e jen sa merg asa...fara vreo recomandare. Na, mai vad eu. (ups! am un nou tic verbal: "na")

Michelle, tu voiai sa stii cum se manifesta mini adolescenta? (mini ca-i la varsta mica, nu ce e mai draguta si mai nevinovata). Hai sa-ti zic faza de dimineata de la noi. Ne-am trezit ceva mai tarziu asa ca fug sa-l trezesc pe Stefan. Desigur, face nazuri. II spun sa-si ia macar sosetele (zic sa fie un inceput). Dupa ii spun sa-si ia si pantalonii. O!!! Mare greseala!! Ca de ce nu ma tin de promisiune, ca am zis sa-si ia numai sosetele. Moment in care imi cam ies din pepeni sii ridic putin glasul. Moment in care imi zice ca nu sunt sefa ca sa ordon. ( - aici bag vesnica replica ca "atata timp cat sta in casa noastra, pe banii nostri, noi stabilim reguli impreuna si le respectam; cand se duce la casa lui n-are decat sa nu respecte regulile casei"). Stii ce-mi zice: ca el si Victor s-au nascut in casa asta, ei fac regulile, eu sa merg in casa bunicilor unde m-am nascut...Moment in care, daca nu intervenea sotul ma enervam si mai rau .
Mai vrei???
Bine, e simpatic foc cand vine sa-si ceara scuze motivand ca el nu-si da seama cand face vreo obraznicie si ma roaga mieros sa-l ajut sa-si dea seama, ca sa nu mai repete. Pai cum sa te ajut? Iti dau o palma la fundulet ca sa tii minte? Nuuuu. Sa-i spun, desi el cam uita. Etc, etc, etc... (ca orice discutie cu adolescentii, nu prea ajungi la un rezultat)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Asa, ca tot ne-a dat Gabi idei: ce ziceti, nu merge pe vremea asta o intalneala la un martini? Da fara prunci? Ei...ne tine? Ne mobilizam? Asa, de Dragobete, de Valentin, de...(parca moticul conteza?! motive gasim, nu?)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hi hi vad ca a fuctionat si ati aprut toate ca ciupercuteleEu am avut de sfatuit una bucata sot cu probleme mari la munca.Cred ca s-a terminat cafeaua asa ca nu mai cer degeaba

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Vaaai se pare ca puiul meu a frant inimi pe aici si va multumesc de aprecieri sunteti niste dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Saluti a tuti
Job caut si eu de ceva vreme, tremit cv-uri la greu dar nu pica nica fara pile, doar daca ma duc ca si vanzatoare....
Beiii maine e Sf. Valentin si noi bani ioc

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Ani eu una nu i-as da compotel desi sunt topita dupa cele cu cirese de la Raureni.Dar o sa pape cand va fi mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Gabi,sincer iti spun,eu nu am incredere in nici un laborator.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
sunt PENTRU intalneala! PROPUNETI VA ROG!
Raluca, bine ai revenit!pupici
byu, e greu acum, nu prea se mai fac angajari din cauza crizei..succes!
Noi am facut dimineata ROR-ul! acum am ajuns acasa si vad ca e ok.
aaa..mi-am adus aminte:
Monica(Nonna), nu ma grabesc cu bb2 pt ca am avut niste probl in familie..asa ca ma mai gandesc, dar imi doresc in viitorul apropiat daca totul merge bine. Deocamdata las totul in voia intamplarii.. va fi cand va trebui sa fie, nici mai devreme, nici mai tarziu.si bineinteles, ca imi doresc acum un baietel

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

pupam si multumim de primire

Kriss si mie imi e tare dor de Dl Dr. Iii mai trimit SMS din cand in cand.
Iar apropos de bebe 2 eu l-as face si maine. Chiar ma simt frustrata ca mi-a dat interzis 1 an si 8 luni. Tu cred ca stii cat m-am chinuit sa o concep pe Elena. Si ma inspaimanata gandul ca nu mai pot face altul sau ca va dura o vesnicie.

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput