Gravidute&Mamici de IASI (81)
Raspunsuri - Pagina 17
danyelle005 spune:
Am niste nervi...tocmai am vorbit cu soacra si mi-a zis ca nu mai poate veni sa stea cu fata pt ca pleaca la Vaslui cu barbata-miu, dupa ce initial mi-a spus ca vine la mine
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
byu spune:
Si ce vii cu fata, si daca poate veni si sotul Alinei...lasam copii cu doi tatici jos, la locul de joaca crezi ca nu se vor descurca sau nu o sa stea?
Byucu CASIAN ANDREI
Poze
danyelle005 spune:
Ami nu cred ca sta fara mine.
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
moldoveanca spune:
La noi e aceeasi situatie plansete, maraieli ,nopti nedormite.Norocul meu ca a fost sotul liber si am facut cu schimbul altfel ma apuca plansu si pe mine
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Pai ce faceti nu va mai intalniti?Daca tot am vazut ca voi iesiti mi-am sunat si eu fostele colege de munca si ne intalnim in seara asta.Plus ca am primit si eu cativa banuti sa-mi cumpar doua rochite pe care le-am ochit dejasi o pereche de papucei(Michelle,Dune iti spune ceva?)
mariussimiuc spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mihamora
Si de al patrulea? |
M-ai terminat! Definitiv! Pe el il facem sef!
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
moldoveanca spune:
Fug sa pregatesc tot pt dupa amiaza asta ca raman baietii singuri acasa si trebuie sa ma asigur ca nu stau flamanziSi as vrea sa stiu e mare gasca de mamici si pitici care sta in Tatarasi?Noi o sa stam la Green Park cine sta pe aproapeV-am pupaaat.Sper totusi sa iesiti si voi.Byeee
mariussimiuc spune:
Nici eu nu pot ajunge la intalneala.Daca e fara copchii,n-am nici o sansa. Plus ca ne-a cam ajuns criza din urma si stau cam prost cu banii. Doar n-am sa vin la intalnire si sa nu beau si eu un rachiu cu voi!
In alta ordine de idei...aveti idee cat e kilu de prajituri in oras?Alea gen praji de casa?
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ella10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moldoveanca Fug sa pregatesc tot pt dupa amiaza asta ca raman baietii singuri acasa si trebuie sa ma asigur ca nu stau flamanziSi as vrea sa stiu e mare gasca de mamici si pitici care sta in Tatarasi?Noi o sa stam la Green Park cine sta pe aproapeV-am pupaaat.Sper totusi sa iesiti si voi.Byeee mami fericita de Vladut Dominic |
noi stam cam pe aproape de green park,in metalurgie;la green park sta unul din fenutii mei
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
moldoveanca spune:
Super Ella poate ne vedem mai des si noi am stat cateva luni in metalurgie chiar la parcul ala