Gravidute&Mamici de IASI (81)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca0234 spune:

buna fetelor. la mine e mai greu cu intratul pe net; intre servici si print nu mai am timp nici de mine.
ca sa vin si eu cu noutati: piciul meu a inceput sa vorbeasca. toata ziulica gangureste, si a invatat deja 3 cuvinte: mam-ma,pa-pa si ba-ba. nu cred ca stie el inca ce inseamna, dar important e ca e pe calea cea buna. sa il vedeti ce dulce e cand e necajit si spune "mam-ma" .
ani eu te inteleg; stiu ce inseamna sa nu dormi noptile pt ca de cand am nascut nu am mai dormit mai mult de 4 ore in continuu intr-o noapte.
teo si noi stam in tatarasi, langa piata chirila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Nu am raspuns la strigare! De ieri traiesc un cosmar! Azi m-am "trezit" un pic! Tatul meu a fost implicat intr-un accident auto grav! A fost la un pas de moarte! Numai Dumnezeu si norocul l-au scapat! Mergea cu cineva cu un logan spre Roman la o moara sa macine grau. Erau intr-o intersectie, semnalizau sa schimbe directia de mers
si asteptau- pe loc de vreo 2 minute ca erau multe masini din sens opus. Un opel astra a venit din spate cu o viteza foarte mare si le-a luat spatele din plin! Soferul e bine, dar tata are sternul rupt, si o rana taiata la cap- din fericire nu ridica probleme! Am stat intr-un mare stres, pentru ca a fost operat cu 5 ani in urma pe coloana! Din fericire e ok la coloana! Daca nu avea centura de siguranta nu avea sanse sa supravietuiasca! Si el mai vroia sa stea si in spate.. La insistentele soferului a luat locul din fata!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 27+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Pai ce faceti nu va mai intalniti?Daca tot am vazut ca voi iesiti mi-am sunat si eu fostele colege de munca si ne intalnim in seara asta.Plus ca am primit si eu cativa banuti sa-mi cumpar doua rochite pe care le-am ochit dejasi o pereche de papucei(Michelle,Dune iti spune ceva?)

mami fericita de Vladut Dominic

Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Miha, o primesti ucenic la tine?

Unde-s doi e loc si de al treilea!

Si de al patrulea?

M-ai terminat! Definitiv! Pe el il facem sef!

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...[/b]

Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Lacra -multumim

Anca - felicitari pt cuvinte, ai baiat mare

Alynta - imi pare f rau de accident, bine ca nu e nimic grav

Hai, cum a fost la intalnire? Noi am fost in vizita, v-am povestit cu ce ne ocupam

Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna seara! si noi tot din iasi suntem. SUnt fericita mamica a doua printese, Daria-Ioana nascuta pe 15.08.2007 si Karina-Nicole nascuta pe 29.12.2008. Am fi fericite daca ne primiti si pe noi in clubul vostru.

Va pupam si va dorim multa sanatate.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna seara mamici si bebici,
Greu va prind din urma...
Am restante la citit la alte subiecte...aici am ajuns la zi. Imi pare rau ca nu am foarte mult timp liber caci imi lipsesc discutiile cu voi.
Bine au venit, mamicilor si bebicilor noi pe aici! Astept sa citesc cat mai multe despre noii membri.

Alina , imi pare rau de accidentul tatalui tau, ii doresc sanatate multa si refacere rapida.
Se pare ca nu am ratat prima intrevedere pe anul asta... asa ca astept noi date , locatie...

Despre noi... Andreea creste frumos, sunt multumia de evolutia ei. Are 7 dinti 4 sus ,3 jos (unul a iesit de cateva zile), si 4 maselute. Toata ziua canta , danseaza, vorbeste.De cum apare frate-su in raza ei este dupa el... e nastrusnica...
Andrei e cu scoala...si daca s-ar putea cat mai multa joaca...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Buna seara! si noi tot din iasi suntem. SUnt fericita mamica a doua printese, Daria-Ioana nascuta pe 15.08.2007 si Karina-Nicole nascuta pe 29.12.2008. Am fi fericite daca ne primiti si pe noi in clubul vostru.

Va pupam si va dorim multa sanatate.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Ada - bine ai venit! Sa-ti traiasca printesele!

Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Buna seara mamici si bebici,
Greu va prind din urma...
Am restante la citit la alte subiecte...aici am ajuns la zi. Imi pare rau ca nu am foarte mult timp liber caci imi lipsesc discutiile cu voi.
Bine au venit, mamicilor si bebicilor noi pe aici! Astept sa citesc cat mai multe despre noii membri.

Alina , imi pare rau de accidentul tatalui tau, ii doresc sanatate multa si refacere rapida.
Se pare ca nu am ratat prima intrevedere pe anul asta... asa ca astept noi date , locatie...

Despre noi... Andreea creste frumos, sunt multumia de evolutia ei. Are 7 dinti 4 sus ,3 jos (unul a iesit de cateva zile), si 4 maselute. Toata ziua canta , danseaza, vorbeste.De cum apare frate-su in raza ei este dupa el... e nastrusnica...
Andrei e cu scoala...si daca s-ar putea cat mai multa joaca...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Ehee, greu mai apari, e superba carliontata

Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Am venit de la intalnire a fost super m-am vazut cu o colega sin Africa de Sud care are burtica si era tare stressataA fost tare bine sa ies cu fetele am povestit si m-am relaxat iar piticotul a stat cuminte cu tati

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput