Gravidute&Mamici de IASI (81)
Raspunsuri - Pagina 19
moldoveanca spune:
Alynta imi pare tare rau de ce s-a intamplat,bine ca e tatal tau bine si incearca sa te linisteti,da?
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Ada cum sa nu primim o mamica asa de curajoasa ?Sa-ti traiasca fetitele si sa va bucurati de ele
mami fericita de Vladut Dominic
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o fierbinte, ca vremea e... cum e.
Un dulce pentru Andrei, Darius, Vladut si Amalia, sa le treaca repede durerile si sa iasa dintisorii.
Alina, multa sanatate tatalui tau. Sa dea DD sa fie bine.
Anca, felicitari lui Dragos.
Ada, bine ai venit in club. Sa-ti traiasca domnisoarele.
Celia, ma bucur ca ai intrat si ca ne-ai scris ce fac minunile tale. E tare dulce printesa.
Noi cu ceva mucuti si un pic de tuse.... sper sa ramanem cu atat.
Poze din ianuarie-februarie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
danyelle005 spune:
Neata!
Alynta imi pare rau pt accidentul tatalui tau, bine ca nu e nimic grav.
Michelle frumoasa ocupatie aveti. Da, stam la casa, cu chirie din pacate.
Noi am dormit putin mai bine aseara, tot s-a trezit de multe ori dar macar adormea repede.
Chiar ca sunteti o gasca mare in Tatarasi, va invidiez, sper ca la vara sa nu va intalniti doar pe acolo prin cartier
Celia bine ca ai mai trecut pe la noi, e tare dulce Andreea. Ai terminat examenele?
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
Anilansa spune:
buna dimineata mamici
iulia mersi de
alynta ... imi pare tare rau de ce s-a intamplat,bine ca e tatal tau bine si incearca sa te linisteti.... felicitari pt cuvintele
ma alatur si eu mamicilor din tatarasi - metalurgie..... eu una stau in tudor ... dar sotul lucreaza in tatarasi si pe acolo ne plimbam
ada... bine ai venit in grupul nostru
eu una nu am dormit deloc asera... am prins o ora si jumatate de la 7 la 8.30 ... nu stiu ce a avut... numai in brate.. cum il puneam pe pat sau in patut la el cum se trezea si plingea... se strangea , isi baga mina in gurita chiar daca era cu ochii inchisi....of,of...
ma duc sa ii fac de papa... si revin
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
danyelle005 spune:
Ada bine ai venit printre noi. Ce curajoasa esti, sa-ti traiasca domnisoarele; spune-ne mai multe despre voi.
Lacramioara sa-i treaca repede mucusorii Stefaniei
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
kristinuz spune:
buna dimneata si de la noi!!!!
vroiam sa va intreb pentru colici voi ce ati dat la bebei?
bebe Alexandru Gabriel-31.01.2009
alynta27 spune:
Buna!
Citat: |
Lacra |
Mihamora, Danieele,Analisa, Moldoveanca, Celia multumesc!
Kristinutz ii faceam ceai "Babycalm", Bonisan, Sabsimplex, Debridat! Le-am incercat pe toate! Mai erau pliculetele Baby Drinck, care la nepot au dat rezultate! In general trebuie sa le incerci pe toate si eventual sa le combini cate 2 si vei vedea ce i se potriveste copilului tau! Succes!
Ada bun venit! Cum te descurci cu copii? Si eu astept inca un baietel si am ceva emotii! Diferenta la noi va fi de 2 ani fara 1 luna!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 27+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
byu spune:
SALUTARE
La noi s-ar parea ca s-au mai linistit apele,a dormit bine asta noapte.
Dany, daca vrei in Tatarasi, este mansarda faina de inchiriat cu doua camere, la 300 sau 400 nu mai stiu exact
Alina, imi pare foarte rau pt tatal tau si incearca sa stai cat de cat detasata emotional, sa ai grija de Matei
Ada, bine ai venit cu printesele minunate, asteptam detalii
Moldoveanca, ce interesanta trebuie sa fi fost intalnirea...
Kristinutz, eu am incercat mai multe la Casian, de la Sabsimplex care la vomat in jet pe nas si jura..., la ceai baby calm, bicarbocalm sau nu mai stiu cum se chema, un praf facut in farmacie, Bonisan, ceai bebe drink si m-am oprit la ceai de la Humana cu fenicul si chimen,doar asta i-a priit.
Byucu CASIAN ANDREI
Poze