Gravidute&Mamici de IASI (81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

mamici... voi de care laptic (din comert) folositi pt branzica cacica?

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Singurica la intilnire vin doar daca e dimineata cind copiii sunt la gradi sau vineri dupa amiaza cind e posibil sa ii impart pe la bunici

Daca e vorba si de copii vin doar intr-un spatiu inchis , nu de alta dar nu vreau sa pierd vreunul Si daca vin cu 3 dupa mine iar nu apuc sa va salut macar pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Salutare!
Ella ce face fata?

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 27+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Alynta ,Bia e bine,nu i-au aparut pete pe corp cred ca a fost o alarma falsa,nu stiu ce sa zic...oricum e bine multumesc de intrebare

Michelle ce bine-i sta lui Domi e un dulce,ce mai faci,chiar azi m-am gindit la tine

Daniela multumim ca te-ai gindit la noi,insa fara Bia nici eu nu pot veni si maine am program administrativ
Vineri avem o cumatrie si o sa duc fata la mama de dimineata caci trebuie sa merg la dentist pe la prinz si mai dupa amiaza la coafor.
Va pup!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ella - multumim Ce sa facem , suntem bine sanatosi, azi nu am iesit din casa,in general ne ocupam cu vizite
Ma bucur ca e bine Bia

Noi nu mai avem bona , trebuie sa ma gandesc ce fac, acusica incep serviciul, timpul trece si copilul nu are cu cine sta...

Anilasa- e perfect normal sa fie inchis la culoare KK. Noi folosim lapte la cutie zuzu sau milli.

Daniela - pacat ca nu ai avut aparat Stai la casa?

Celia - ce mai faci?

Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Si pentru doritori. Ca ninge asa frumos afara....

Daniela, cand au fost durerile mari la canini, noi am folosit glicerina cu 1% anestezina, preparata la farmacie. Multa sanatate si un Amaliei sa o lase durerea repejor.

Ani, culoarea scaunului se schimba in maro pamantiu/negru la administrarea de fier. Pe mine m-a atentionat pediatra cand mi l-a prescris, ca sa nu ma ingrijorez cand o sa constat schimbarea.

Miha, multumim. Venim cu drag, daca tot ai spus ca ne primesti in club.

Michelle, dar ce bine arata bucatarasul tau....e un dulce.

Ani, eu am folosit si Milli si Napolact de 3.5%.

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ella, ma bucur ca Bia e bine.

Ralu, tu nu mai dai nici un semn?

De Diana, nici nu mai zic, ca n-a mai intrat.... Ce mai stiti de ea si de fete?

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Mmmmm buna cafeaua! Si -mi trebuie la cat s-a mai smiorcait Andrei toata noaptea (tot de la canin). Asteptam sa iasa. O zi buna!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

iulia ca in fiecare dimineata ... mersi pt

azi dimineata... pe la 4.15 sa trezit Darius cu un chef nebun de joaca sa jucat pina la 5.20 dupa care somnic iar pina la 6.45... eu am dormit de la 1.30 la 4.15.... asta da somn de noapte.
in rest suntem bine... la ce vreme e afara... cred ca o sa mergem la sanius in weend

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Si eu am nevoie de o cafea tare, iar am avut o noapte alba, are gingiile umflate si sus si jos. Nici cand a avut colici nu plangea asa, si nu-i convine nimic, numai de gatul meu sta agatata.
Chiar am nevoie sa ma relaxez macar o ora, Alynta si Irina ne vedem la 18?, la Mall e bine?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

SALUTARE
Pisigri, eu stiu ca doctorul Iliev are program si la eco din spital, ai putea sa mergi acolo macar sa vezi cum e ce iti spune si poate din vb in vb te cheama si dincolo pe motiv ca nu se vede bine, sau stiu eu ...
Dany, deseara nu se poate pe la 19-20? ca eu am o programare la gineco si nu stiu cand scap...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput