Gravidute&Mamici de IASI (81)
Raspunsuri - Pagina 15
danyelle005 spune:
Deci Kriss si Lacramioara nu pot veni. Dar celelalte fete? Oana, Miha, Simo, Celia, Ella, Byu, Raluca, Gabi, Michelle?.... sper ca nu am uitat pe nimeni.
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Lista continua (cu scuzele de rigoare) Crisstinbun, Anilansa, Alice, Anca, Oana cu cifre, Diana, Anymony si restul fetelor care intra mai rar
Poze
Poze 1 anisor
Anilansa spune:
mamici am inceput sa ii dau fier lui Darius... si de cand am inceput... imi face kk inchis la culoare... spre negru... e bine?????
am pus un nou filmulet cu strengarul... la semnatura
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
tuscut spune:
Alina, e normal sa fie mai inchis. Nu te speria . Ma mir cum de nu te-a averizat dr. de treaba asta.
Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy Miha[/b], o primesti ucenic la tine? |
Unde-s doi e loc si de al treilea!
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihamora spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Unde-s doi e loc si de al treilea! Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...[/b] |
Si de al patrulea?
uite asa iti faci o intreaga echipa
Michelle si Dominic
Anilansa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuscut Alina, e normal sa fie mai inchis. Nu te speria . Ma mir cum de nu te-a averizat dr. de treaba asta. Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007 |
eu una cred ca mi-a zis .. dar atunci cand mi-a dat reteta cu fier... eu era ingrijorata de tusea si mucusorii lui Darius
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
danyelle005 spune:
Intalneala e fara copii de data asta.
E tare simpatic Domi bucatarul
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Noi am fost afara in curte unde Ami s-a jucat f. frumos cu ceilalti copii, chiar daca sunt mai mari decat ea. Se tinea scai de ei si ii imita in tot ce faceau; era tare bucuroasa, mai ales cand faceau trenuletul la topogan. Imi pare rau ca nu am luat aparatul sa-i fotografiez. Bineinteles ca am plecat cu ea mozolita toata
Poze
Poze 1 anisor