Gravidute&Mamici de IASI (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Buna!
Eu am fost dimineata la control la ginecologie; mi-a placut de dr. Garleaschi. Mi-a spus ca in urma nasterii am ramas cu o ruptura de col si trebuie sa am grija; am uitat sa-l intreb daca e OK in cazul in care o sa-mi mai doresc un copil. Oricum s-a mirat tare cand a auzit ca am un copil, ma credea o pustoaica. Astept sa vina rezultatele ca sa-mi zica ce tratament imi da.

[
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Daniela, unde are dr Galearschi cabinetul? Dureaza mult pana te programeaza? dar la rand astepti mult?

(ti-am trimis PM)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
AM ajuns si eu pe aici..am fost la o vizita de rutina la pediatra cu Alessia si suntem bine, crestem frumos. Mi-a zis de posibilele reactii ale vaccinului ROR, inca nu au aparut(si poate nu apar)..pete rosii si febra asemanatoare bolilor contra caruia este administrat...
Daniela, ruptura de col?si nu stiai?ce chestie..
Eu nu am mai dat pe la gineco de la controlul de 6 sapt..o sa imi fac timp si pt. asta, si poate fac si un Papanico... ca nu am facut niciodata..
Cu cresa nu te pot ajuta, ca nu stiu. nu am de gand sa o dau..daca totul merge ok, va veni bona in continuare si dupa 2 ani..
Pisigri, imi pare rau nu te pot ajuta cu informatii..dar nu poti sa zici la tel ca e urgent?si de ce vrea musai acolo dr tau??
Ella, sanatate Biancai!

Despre intalneala..eu sapt asta sunt tare prinsa si nu pot veni..maine dim plec spre buc si ma intorc joi seara..duminica mergem la ziua finutei noastre care face 4 ani..
Am vazut si eu dum aglomeratia de la sp de joaca din iulius mall..erau 4-5 copii pe metru patrat..de ce lasa asa multi inauntru??ca nici nu se putea respira si nici sa te misti ..naspaaaa!!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Dr Galearschi e si medicul meu...

Vrea musai acolo pe motiv de aparat performant cu soft performant si cu operator (dr Iliev) cu experienta. A spus ca el nu scoate copilul inainte de termen pe baza dg altui medic eco, ca ii stie pe cei care mai fac si nu are incredere...

Deci rugamintea ramine valabila, daca are cineva o programare nu f urgenta inainte de 26 si poate face schimb, sau daca se are cineva destul de bine cu el cit sa obtin o programare mai repede...

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Kriss nu stiam, cand am fost la controlul de 6 sapt la dr. cu care am nascut nu mi-a zis nimic, am aflat azi de la Garleaschi.

Oana pe mine m-a programat pt a doua zi cand am sunat. Are cabinet la Policlinica Industruala, nu stiu daca are si cab. particular, poate stie Lacramioara. Am asteptat cam 30 de min. dar venisem si eu mai devreme si era destul de aglomerat dar intai lua pacientele care aveau programare. Mi-a placut ca e glumet si nu te simti stanjenita.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

O pentru cine doreste....

Ani, ai rabdare mami, ca o sa aveti si voi dinti. O sa vezi tu atunci.... sa-i treaca repejor.

Ella, multa sanatate Biancai. Sper sa fie bine.

Daniela, ma bucur ca esti multumita de el. Si eu am o rana pe col si mi-a zis ca ar trebui cauterizata, dar trebuie sa termin tratamentul si mai vedem pe urma.... Multa sanatate Amaliei.
La intalnire nu ajung, ca zilele astea sotul e ocupat seara si eu raman cu Gaza sa bucatarim una alta... are o placere deosebita. Miha, o primesti ucenic la tine?

pisigri, nu te pot ajuta, dar iti doresc multa sanatate si sarcina usoara in continuare, ca nu mai e mult.

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Daniela, daca nu uit pana diseara, eu aveam salvat un link, tot de pe desprecopii cu ce trebuie sa urmaresti la o cresa/gradinita. Eu nu am mers decat cu un buchet de flori la doaman de la cresa.

Oana, te programezi azi pentru azi, sau maine.... nu dureaza mult si cabinetul e in Policlinica industriala la etajul doi. Alt cabinet nu are, asta e. Trimit PM cu nr. asistentei, pentru programare.

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

iulia mersi de cafea

noi am dormit ceva mai bine...azi la mine e zi de spalat si calcat rufe... deci imi servesc cafelutza din urma si dupa aia la treba

va doresc o zi buna

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Ella ce face fata?
Danielle vad ca nu s-a mai inscris nimeni! Eu as prefera maine seara! Dar facem intalnirea in 2-ua?!
Noi tot cu nepotelul cel dulce in vizita! Incearca sa-l imite pe David! Are o tentativa de mers in 4! David zice "batu" (=baiatul), "Lapte", "portocala"! I-a zis matusisii "da mie", cand ii servea varului si nu lui lapte!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 27+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Citat:

Danielle vad ca nu s-a mai inscris nimeni! Eu as prefera maine seara! Dar facem intalnirea in 2-ua?!

Beyyy...pai nu zisei ca vin si io? Numai sa stiu unde cand cum...

Ella, multa sanatate Biancai!

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Noi am avut o noapte tare grea, a plans toata noaptea, n-o puteam linisti deloc, nici eu, nici sotul. Pe langa dintisorii de jos cred ca-i mai iese si un canin, nici nu ma lasa sa ma uit.
Lacramioara tu ziceai ca-i dadeai Stefaniei cu un gel cu glicerina, nu mai stiu exact; spune-mi si mie te rog.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput