Gravidute&Mamici de IASI (81)
Raspunsuri - Pagina 13
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o fierbinte.
Daniela, multumim. Felicitari pentru cei 8 dintisori.
Ani, multumesc pentru raspuns.
Miha, multumesc pentru raspuns. Si eu credeam la fel, dar am primit observatii ca nu e bine sa vorbeasca la masa, ca are sa se inece cu mancare...etc... etc....
Byu, felicitari si voua pentru dintisori.
Ella, si voua felicitari pentru dintisori si multa sanatate Biei. sa-i treaca repejor.
E epidemie de varicela, la Stefy la cresa e carantina..... Noi am facut-o la 9 luni, asa ca....
Miha, admirat briosele, ce bine arata, dar as fi vrut sa o vad si pe Amira, ca ai descris-o asa frumos....
alice, eu zic sa renunti la mar copr iar banana sa o lasi sa se oxideze un pic dupa ce o pasezi.... Bamana si marul crud ras si oxidat, leaga la burtica. Astea sunt remediile si pentru Stefy si pentru mine, dar daca are vreun microb, nu se rezolva doar cu atat, trebuie tratament medicamentos. Vezi sa nu fie vreo enterocolita care sa fi coincis cu schimbarea laptelui. Multa sanatate si un sa treaca repede.
Alina, ma bucur ca esti bine si ca toti trei baieti sau simtit bine, ca i-a placut si lui MAtei. Eu cand eram insarcinata mergeam la fina mea si cum o auzea pe Smarandita, Stefy, care era in burtica, imediat incepea sa dea din picioruse. Multa sanatate si sarcina usoara in continuare.
Poze din ianuarie-februarie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Anilansa spune:
buna dimineata.
iulia mersi de .... ca in fiecare zi esti prima.
noi suntem trezi de la 7.30 .... asera mi-a facut un pic de febra pe la 1 (38.4)... si iam dat 2.5ml de paracetamol.... dupa aia la 4 sa trezit din cauza dintilor... prin somn isi baga mina in gurita...l-am dat cu gel gingival... febra nu mai avea.... acum vad ca e bine dispus.
am vazut ca va laudati cu dintuci, maselute.. si noi nu avem nik.. doar gingii unflate, durere si tipete
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ella10 spune:
Neata!
Noi am mai avut aseara un pic de febra dar a trecut,insa nu vad nici o pata pe corp,oare sa fie alta cauza febrei?o sa merg azi la spital sa o mai vada dr,caci e de garda
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
danyelle005 spune:
Buna!
Eu am fost dimineata la control la ginecologie; mi-a placut de dr. Garleaschi. Mi-a spus ca in urma nasterii am ramas cu o ruptura de col si trebuie sa am grija; am uitat sa-l intreb daca e OK in cazul in care o sa-mi mai doresc un copil. Oricum s-a mirat tare cand a auzit ca am un copil, ma credea o pustoaica. Astept sa vina rezultatele ca sa-mi zica ce tratament imi da.
Ella sanatate multa Biancai. Poate nu e rujeola. La ce doctorita mergi tu cu Bia?
Byu as fi vrut sa merg ieri in Mall dar Ami a avut putina febra si nu m-am mai riscat sa ies din casa cu ea.
Alynta imi pare bine ca s-au inteles baietii.
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Nu se mai inscrie nimeni la intalneala cu gagici? Numai eu si Alynta?
Asteptam propuneri de locatii
Poze
Poze 1 anisor
pisigri spune:
fetelor, am o maaare rugaminte daca ma puteti ajuta....
trebuie musai sa fac cit mai rapid o ecografie Doppler pt ca am fost diagnosticata cu hipertensiune indusa de sarcina. Problema este ca la dr Iliev e foarte aglomerat, si cu toate rugamintile si insistentele mele nu am reusit sa ma programez decit peste o saptamina si ceva. Medicul meu obstetrician nu vrea in alta parte...
daca vreuna dintre voi cunoaste o metoda de a ajunge mai repede sa fac eco asta....sau daca are cineva o programare la el mai devreme de data de 26 si accepta sa facem schimb...
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
moldoveanca spune:
Salutare si de la noi,am avut o noapte agitata iar de la 5 nu a mai vrut sa doarma abia astept sa scapam de masele si dinti sa ne reluam programul de somn.
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Ani la noi primii dintisori au aparut la 8 luni jum si abia atunci am vazut si eu ce inseamna plansete,pana atunci au fost doar maraieli
mami fericita de Vladut Dominic
danyelle005 spune:
O intrebare pt mamicile care au copii la cresa: ce aspecte ar trebui urmarite inainte de a inscrie copilul la cresa?... ma rog, in afara de curatenie.
Eu una nu cunosc pe nimeni la cresa unde as vrea sa o inscriu pe Ami. Si trebuie mers cu plocon? MIe un buchet de flori mi se pare OK, dar sa merg cu sacosa dupa mine mi se pare prea mult si m-as simti si aiurea pt ca nu-s obisnuita cu asa ceva.
Poze
Poze 1 anisor
alynta27 spune:
danielle sa vedem de prin ce zone ne adunam! De cresa stiu doar din auzite!
david a dormit 12 ore azi noapte: 21-9!!!!! Eveniment! A recuperat!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 27+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!